Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Zabezpieczają się szmaciarze na wypadek przegranej w wyborach.
stolec w wielu postaciach też nakręca ile się da. Ciekawe czy sypia biedaczek. Może liczy, że zostanie objęty programem "willa plus". Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej, daj spokój. Wiele się dzieje i obserwuje pobudzenie w okopach postępu i demokracji. Może nawet Totalni synchronizują swoja wojnę z wojną Putina PS. Benedykt jeszcze nie ostygł a już libki z ojnetu dla Franciszka zaczynają ataki na św. JPII i Benedykta. Jakże to żenująco postępowe Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
WIADOMOŚCI Z OSTATNIEJ CHWILI!!!
Tym żyje Świat. Info na podstawie portalu o2. -Roksana Węgiel-straciła pracę w TVSzczujnia,czyli komuś nie dając,dała pretekst do zwolnienia... -Viki Gabor-założyła sukienkę.Żaden wyczyn,bo do tej pory nie chodziła nago. Czyli jest masakra. Teraz info z Portalu SM. Thomas Vawrusco stracił zasiłek i założył, tym razem nie kieckę,a nowy temat na Portalu! Jak "znajdzie"go praca i zdejmie stringi,to dopiero będzie się działo!!! Czyli będzie "żenuła". PS.O utracie cnoty przez nieletnią Roksę,ale też o podjęciu pracy przez Viki,media nic nie piszą.Nie wiadomo dlaczego Vawrusco,przestał beczeć w necie,czyli użalać się nad sobą. O "rozprawiczeniu'Tomcia i znalezieniu dla niego roboty,leczeniu,też cisza. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
"Tą sprawą od wielu dni żyją liberalne media. Chodzi o wykorzystanie seksualne niepełnosprawnej kobiety oraz odmowę aborcji. „Sumienie nie pozwoliło lekarzom na terminację ciąży, ale pozwoliło przepędzić zgwałcone dziecko z dwóch publicznych szpitali” – grzmiał TVN, a „Fakty” poświęciły temu tematowi cały materiał. Tymczasem Prokuratura Krajowa dementuje, że w sprawie wcale nie chodzi o nastolatkę. Wbrew wcześniejszym medialnym doniesieniom ofiara miała 24 a nie 14 lat, a sprawca w styczniu usłyszał zarzut. Grozi mu do 8 lat więzienia.
W końcu głos zabrała prezes Fundacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny "Federa". Krystyna Kacpura przyznała, że... nie weryfikowała wieku dziewczyny, która w skutek wykorzystania seksualnego zaszła w ciążę i której na Podlasiu miano odmówić aborcji." Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Coś "przyleciało"do Rzeszowa.
Amerykańskie. Ty wybitny strateg,zajebisty politolog i portalowy theBill o tym nie wiesz? Jako korespondent wojenny,dałeś doopy ,jeśli chodzi o info. SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
CYTAT Anżej, daj spokój. Wiele się dzieje i obserwuje pobudzenie w okopach postępu i demokracji. Może nawet Totalni synchronizują swoja wojnę z wojną Putina PS. Benedykt jeszcze nie ostygł a już libki z ojnetu dla Franciszka zaczynają ataki na św. JPII i Benedykta. Jakże to żenująco postępowe No wiadomo, teraz gdy kradniecie na potęgę wyjątkowo potrzebujecie spokoju. Ile ci skapnie z programu willa plus. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT "Tą sprawą od wielu dni żyją liberalne media. Chodzi o wykorzystanie seksualne niepełnosprawnej kobiety oraz odmowę aborcji. „Sumienie nie pozwoliło lekarzom na terminację ciąży, ale pozwoliło przepędzić zgwałcone dziecko z dwóch publicznych szpitali” – grzmiał TVN, a „Fakty” poświęciły temu tematowi cały materiał. Tymczasem Prokuratura Krajowa dementuje, że w sprawie wcale nie chodzi o nastolatkę. Wbrew wcześniejszym medialnym doniesieniom ofiara miała 24 a nie 14 lat, a sprawca w styczniu usłyszał zarzut. Grozi mu do 8 lat więzienia. W końcu głos zabrała prezes Fundacji na rzecz Kobiet i Planowania Rodziny "Federa". Krystyna Kacpura przyznała, że... nie weryfikowała wieku dziewczyny, która w skutek wykorzystania seksualnego zaszła w ciążę i której na Podlasiu miano odmówić aborcji." A to spoko, uspokoiłeś mnie. Skoro to nie była nastolatka i gwałciciel usłyszał zarzut gwałtu i grozi mu 8 lat to nie ma sprawy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Anżej ma zgrzyt wiec przyjął liberalną linie,- Robta co chceta a prawo dostosujemy do waszych potrzeb gdy będziemy rządzić
Ciekawe czy nie zrozumiał różnicy miedzy 14 i 24 ze względu na Odbiór Społeczny czy na Fakty PS. Dziadek z kurkami tez ma trudne doświadczenia. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Anżej ma zgrzyt wiec przyjął liberalną linie,- Robta co chceta a prawo dostosujemy do waszych potrzeb gdy będziemy rządzić Ciekawe czy nie zrozumiał różnicy miedzy 14 i 24 ze względu na Odbiór Społeczny czy na Fakty PS. Dziadek z kurkami tez ma trudne doświadczenia. wy patriotycznie okradacie polaków na zasadzie robimy co chcemy. I faktycznie dostosowujecie prawo do swoich potrzeb. Bezkarność +, willa + co jeszcze? Musicie wskrzesić króla Albanii. Ko wam "dostarczy" laptopy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Anżej ma zgrzyt wiec przyjął liberalną linie,- Robta co chceta a prawo dostosujemy do waszych potrzeb gdy będziemy rządzić Ciekawe czy nie zrozumiał różnicy miedzy 14 i 24 ze względu na Odbiór Społeczny czy na Fakty PS. Dziadek z kurkami tez ma trudne doświadczenia. A zrozumiałeś w końcu różnice między własnością prywatną a publiczną? |
|
|
|
|
CYTAT [cytat] A zrozumiałeś w końcu różnice między własnością prywatną a publiczną? Własność prywatną zawsze można przejąć czyli znacjonalizować. Publiczną rozdać kolesiom w ramach programu "PiS"-Pieniądze i Sitwa. Albo "Willa Plus". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Słychać wycie? Znakomicie Fundacje promujące prostytucję, twory pseudoedukacyjne zajmujące się seksualizacją dzieci, organizacje realizujące postulaty homolobby, a także stowarzyszenia proimigranckie oraz te jawnie atakujące polski rząd za obronę granicy i rozpowszechniające fake newsy o pracy Straży Granicznej – to tylko kilka grup, które w ostatnich latach mogły liczyć na gigantyczne dotacje od instytucji i samorządów kierowanych przez przedstawicieli Totalnej opozycji. W dzisiejszej „Codziennej” wyniki prześwietlenia najbardziej bulwersujących projektów... Prezentując kolejną planszę, minister podkreślił, że 2,5 mld zł w ciągu roku przeznaczono na opiekę psychologiczną. "18 tys. dodatkowych etatów, psychologów, pedagogów specjalnych w polskich szkołach. Panie Donaldzie Tusku, kiedy zbliżyliście chociaż do połowy tej kwoty?", pytał Czarnek. "To jest skala waszej zdrady polskiej edukacji: 1786 zlikwidowanych szkół, to jest wasze dzieło w edukacji" "Panie Donaldzie Tusku, przywódco całej opozycji bez względu na liczbę list. Zechciał pan nagrać w swoim stylu, chamski filmik o 40 mln zł, które pana zdaniem spowodowały, że nie ma pieniędzy na szkoły, że jest bieda w szkołach, że nie ma inwestycji", powiedział Czarnek, po czym zaprezentował plansze z wykresami pokazującymi środki przeznaczone na edukację w ostatnich latach. Minister podkreślał, że 5 mld 200 mln zł z Polskiego Ładu wsparło samorządową infrastrukturę edukacyjną. "Plus 170 mln zł w edukację niesamorządową". Wskazując na podsumowanie ostatnich dwóch lat, powiedział, że "7,5 mld zł przez dwa lata od polskiego rządu przekazano na inwestycje w infrastrukturę edukacyjną, także informatyczną". "Panie Donaldzie Tusku, pani Szumilas, pani Hall powiedzcie państwo, w którym roku zbliżyliście chociaż do połowy tej kwoty? Wystarczy nie kraść i starczy dla ludu,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Kadyrow,zapowiedział,ze polski Górny Śląsk będzie niepodległy.
Jeśli zajdzie taka potrzeba wyśle tam... swoich żołnierzy. To nie jest "fakink szit nius",tylko wypowiedż imbecyla, z nieodpchloną brodą. Ciekawe czy ma kuzyna w Szówsku? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Thun,Lubnauer,Donek,Jachira,Gasiuk-Pihowicz,Nitras,Zandberg,Brejza.Tym ludziom mam ufać?Były strajki w szkole-cisza,antyaborcyjne(wiemy o co chodzi,wystarczy dokładnie poczytać postulaty lewackich ,,kobiet")pokazówki na granicy z reklamówkami dla astrofizyków i profesorów przybywających z bliskiego wschodu bo ich nikt nie chciał przez szlaban graniczny wpuścić.Tak to wszystko ucichło...Okupywaliście sale sejmową i to co mnie wzruszyło to te kolędy śpiewane przez na mównicy.ku.wa,brak mi słów,nie to że jestem za kościołem która bądż co bądż jest najlepiej funkcjonującą instytucją handlowo-usługową.Kto z was w parlamencie europejskim powiedział dobre słowo o swojej OJCZYŻNIE,szmaty?Trzaskowski zezwala na marsze LGBT a marsz niepodległości uznaje za nielegalne spęd i nazywa go faszystowskim.Co się działo na tym marszu za rządów PO i kto się pod kogo podszywał i prowokował?Po raz kolejny,PiS też ma za uszami ale jest to dla mnie mniejsze zło.Popytajcie się znajomych za granicą jaka jest wolność słowa np.w Skandynawi.To co tam się dzieje,brak słów.Nie mamy wyjścia,musimy współpracować z różnymi państwami ale to co robi Scholz?
|
|
|
|
|
CYTAT Thun,Lubnauer,Donek,Jachira,Gasiuk-Pihowicz,Nitras,Zandberg,Brejza.Tym ludziom mam ufać?Były strajki w szkole-cisza,antyaborcyjne(wiemy o co chodzi,wystarczy dokładnie poczytać postulaty lewackich ,,kobiet")pokazówki na granicy z reklamówkami dla astrofizyków i profesorów przybywających z bliskiego wschodu bo ich nikt nie chciał przez szlaban graniczny wpuścić.Tak to wszystko ucichło...Okupywaliście sale sejmową i to co mnie wzruszyło to te kolędy śpiewane przez na mównicy.ku.wa,brak mi słów,nie to że jestem za kościołem która bądż co bądż jest najlepiej funkcjonującą instytucją handlowo-usługową.Kto z was w parlamencie europejskim powiedział dobre słowo o swojej OJCZYŻNIE,szmaty?Trzaskowski zezwala na marsze LGBT a marsz niepodległości uznaje za nielegalne spęd i nazywa go faszystowskim.Co się działo na tym marszu za rządów PO i kto się pod kogo podszywał i prowokował?Po raz kolejny,PiS też ma za uszami ale jest to dla mnie mniejsze zło.Popytajcie się znajomych za granicą jaka jest wolność słowa np.w Skandynawi.To co tam się dzieje,brak słów.Nie mamy wyjścia,musimy współpracować z różnymi państwami ale to co robi Scholz? jak śpiewy kościelne to tylko w słusznym towarzystwie |
|
|
|
|
kolejne wcielenie stolca przekonuje, że poprzednicy kradli a my bierzemy i rozdajemy swoim co im się należy. TKM.
Co ta władza musi odpierdolić żeby nawet pożytecznym było głupio pisać te peany pełne zachwytu. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Kadyrow,zapowiedział,ze polski Górny Śląsk będzie niepodległy. Sowieciarze chcą się zrewanżować folksdojczom. Knuty w rękach oprawców już czekają na niepokornych. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Thun,Lubnauer,Donek,Jachira,Gasiuk-Pihowicz,Nitras,Zandberg,Brejza.Tym ludziom mam ufać?Były strajki w szkole-cisza,antyaborcyjne(wiemy o co chodzi,wystarczy dokładnie poczytać postulaty lewackich ,,kobiet")pokazówki na granicy z reklamówkami dla astrofizyków i profesorów przybywających z bliskiego wschodu bo ich nikt nie chciał przez szlaban graniczny wpuścić.Tak to wszystko ucichło...Okupywaliście sale sejmową i to co mnie wzruszyło to te kolędy śpiewane przez na mównicy.ku.wa,brak mi słów,nie to że jestem za kościołem która bądż co bądż jest najlepiej funkcjonującą instytucją handlowo-usługową.Kto z was w parlamencie europejskim powiedział dobre słowo o swojej OJCZYŻNIE,szmaty?Trzaskowski zezwala na marsze LGBT a marsz niepodległości uznaje za nielegalne spęd i nazywa go faszystowskim.Co się działo na tym marszu za rządów PO i kto się pod kogo podszywał i prowokował?Po raz kolejny,PiS też ma za uszami ale jest to dla mnie mniejsze zło.Popytajcie się znajomych za granicą jaka jest wolność słowa np.w Skandynawi.To co tam się dzieje,brak słów.Nie mamy wyjścia,musimy współpracować z różnymi państwami ale to co robi Scholz? jak śpiewy kościelne to tylko w słusznym towarzystwie |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Thun,Lubnauer,Donek,Jachira,Gasiuk-Pihowicz,Nitras,Zandberg,Brejza.Tym ludziom mam ufać?Były strajki w szkole-cisza,antyaborcyjne(wiemy o co chodzi,wystarczy dokładnie poczytać postulaty lewackich ,,kobiet")pokazówki na granicy z reklamówkami dla astrofizyków i profesorów przybywających z bliskiego wschodu bo ich nikt nie chciał przez szlaban graniczny wpuścić.Tak to wszystko ucichło...Okupywaliście sale sejmową i to co mnie wzruszyło to te kolędy śpiewane przez na mównicy.ku.wa,brak mi słów,nie to że jestem za kościołem która bądż co bądż jest najlepiej funkcjonującą instytucją handlowo-usługową.Kto z was w parlamencie europejskim powiedział dobre słowo o swojej OJCZYŻNIE,szmaty?Trzaskowski zezwala na marsze LGBT a marsz niepodległości uznaje za nielegalne spęd i nazywa go faszystowskim.Co się działo na tym marszu za rządów PO i kto się pod kogo podszywał i prowokował?Po raz kolejny,PiS też ma za uszami ale jest to dla mnie mniejsze zło.Popytajcie się znajomych za granicą jaka jest wolność słowa np.w Skandynawi.To co tam się dzieje,brak słów.Nie mamy wyjścia,musimy współpracować z różnymi państwami ale to co robi Scholz? jak śpiewy kościelne to tylko w słusznym towarzystwie Wolałbym, żeby rząd nie chodził na smyczy faceta w sukience Nie ma mniejszego zła...dajesz się dymać ale z uśmiechem wyobrażasz sobie ,że zawsze może być gorzej |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Thun,Lubnauer,Donek,Jachira,Gasiuk-Pihowicz,Nitras,Zandberg,Brejza.Tym ludziom mam ufać?Były strajki w szkole-cisza,antyaborcyjne(wiemy o co chodzi,wystarczy dokładnie poczytać postulaty lewackich ,,kobiet")pokazówki na granicy z reklamówkami dla astrofizyków i profesorów przybywających z bliskiego wschodu bo ich nikt nie chciał przez szlaban graniczny wpuścić.Tak to wszystko ucichło...Okupywaliście sale sejmową i to co mnie wzruszyło to te kolędy śpiewane przez na mównicy.ku.wa,brak mi słów,nie to że jestem za kościołem która bądż co bądż jest najlepiej funkcjonującą instytucją handlowo-usługową.Kto z was w parlamencie europejskim powiedział dobre słowo o swojej OJCZYŻNIE,szmaty?Trzaskowski zezwala na marsze LGBT a marsz niepodległości uznaje za nielegalne spęd i nazywa go faszystowskim.Co się działo na tym marszu za rządów PO i kto się pod kogo podszywał i prowokował?Po raz kolejny,PiS też ma za uszami ale jest to dla mnie mniejsze zło.Popytajcie się znajomych za granicą jaka jest wolność słowa np.w Skandynawi.To co tam się dzieje,brak słów.Nie mamy wyjścia,musimy współpracować z różnymi państwami ale to co robi Scholz? jak śpiewy kościelne to tylko w słusznym towarzystwie Wolałbym, żeby rząd nie chodził na smyczy faceta w sukience Nie ma mniejszego zła...dajesz się dymać ale z uśmiechem wyobrażasz sobie ,że zawsze może być gorzej |
|
|
|
|
I to mniejsze zło jest,zawsze.Widocznie nie miałeś trudnych wyborów w życiu.To najlepszy autorytet,pisze najlepsze scenariusze których się nie spodziewasz.Tak samo z odpowiedzią tak lub nie.Nie zawsze można użyć tych słów.Można też nie skłamać tylko nie powiedzieć całej prawdy.
|
|
|
|
|
Tak wam zryli berety ,że na dziadzie i tusku świat się kończy, taki jest ich cel który skutecznie realizują a barany potulnie stoją w kolejce do golenia
|
|
|
|
|
Jaki się ku.wa bezstronny starzec zrobiłeś?Gdyby tak było to byś się tu nie udzielał.Teraz piszesz że nam sprali łby.Ja nie pisze że kler ma rządzić Polską i że to jest super.Nawet pisząc że jedni i drudzy to ku.wy to co powiedz Ty mi teraz jakie masz za wspaniałe wspomnienia za rządów PO?Zacznij od wymieniania afer których było co nie miara a ostatnio Radek-zdRADZIECKI tez pokazał się z dobrej strony ze współpracy z firma z ZEA która hołduje bolszewikom.
|
|
|
|
|
A kto ci powiedział, że mam dobre wspomnienia z rządów PO? Bolek?
Jak macie nie sprane łby jak tylko widzicie pis po, wielkie zło.. jeden powtarzacie kropka w kropkę tę same brednie , kto przeciw dziadowi ten za tuskiem Może za mało interesowała mnie polityka za czasów po i ich afery, jarek krzczał ,ze bedzie rozliczał po wyborach i kogo rozliczył? Natomiast za dziada afery złodziejstwo , łapówkarstwo, zostały zalegalizowane |
|
|
|
|
Na tyle stron dodałem może kilka komentarzy żeby określić swoje zdanie.Jeśli oni nam piorą łby to kto nie pierze?Kto byłby lepszy z tych opcji co są na rynku?Wałki są wszędzie i na cały kraj i lokalnie.Nepotyzm,kolesiostwo.A jak jest u nas w mieście,firmach,zakładach pracy?Wszędzie się wkręca ludzi,znajomych,przetargi tak ustawia żeby ,,Edzio'' wygrał.Pal licho jak obstukasz komuś stołek i sie sprawdza a jak nie to kot cierpi?Normalny szary człowiek,zwykły pracownik i nieważne czy ten ustawiony był za PiS-em,PO czy Hołownią(przepraszam to bojówka PO,zapomniałem.Takie jest życie.A w latach gdy rządziło PO dałbym sobie rękę za nich uciąć.To bym teraz nie miał ręki...Jasne że mnie wku...ia roztrząsanie Smoleńska,datki dla Rydzyka.krytyka WOŚP(tutaj niech każdy ma swoje zdanie ale ja nie raz już podpinałem dzieci do urządzeń zakupionych przez orkiestrę)nie rozliczanie tacy w kościołach(no właśnie,dlaczego.Taka szara strefa!)pedofilia kościelna ogólnie.I szczerze to Jarek nic z tym nie robi bo to potężny elektorat PiS-u a wybory blisko.Jestem konserwatystą ale obiektywnym i dlatego nie chcę żebyśmy tracili swoje wartości jak inne kraje gdzie wpaja im się na siłę tolerancję bez określenia swojego zdania.Nie chcę żebyśmy byli Ciemnogrodem ale szanowali i pamiętali swoją historię,kraj i tradycje.
|
|