|
|
|
Witam, szukam mechanika w okolicy Stalowej Woli ogarniającego skrzynie automatyczne, szczególnie fordowskie.
Złota zasada - zasady ustala ten,kto ma złoto |
|
|
|
|
|
|
|
|
Blisko Stw możesz zapomnieć.
Rzeszów albo Lublin. |
|
|
|
|
To jest wlasnie problem w fordach , ze skynie automatyczbe czesto leca
|
|
|
|
|
Nie chodzi o naprawę bo sama w sobie jest sprawna. Padł tylko czujnik predkosci, i chodzi o dobranie zamiennika.
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Przecież jest Aso forda w Stalowej.
Pytałeś czy pomogą? |
|
|
|
|
CYTAT Witam, szukam mechanika w okolicy Stalowej Woli ogarniającego skrzynie automatyczne, szczególnie fordowskie. Popytaj lepiej na forach fanów marki, ja do swojego suzuki tak znalazłem mechanika, fakt że 300 km od RST ale tu i w okolicy nikt nie ogarniał tematu a jeden z lokalnych warsztatów jeszcze mi szkód narobił w samochodzie. |
|
|
|
|
CYTAT Przecież jest Aso forda w Stalowej. Pytałeś czy pomogą? Pewnie, że pomogą. W najgorszym wypadku zamówią kompletną skrzynię jak to w ASO bywa ... ASO nie jest wyznacznikiem dobrej naprawy. Na pewno jest wyznacznikiem krojenia klienta. |
|
|
|
|
Fordowską cenę oryginału już znam, moim zdaniem nieco wygórowana. Używka raczej nie do zdobycia (produkcja modelu zakończona bez mała dwadzieścia lat temu i nie było ich zbyt wiele). zamienników jako takich nie ma, pozostaje próba podebrania z innych modeli z podobną skrzynią.
|
Dołączył: 20 Maja 2010r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
zm serwis Ozorków. jeśli to elektronika to trzeba tylko wyciągnąć i wysłać ,można regenerować lub kupić inny. Robiłem sterownik skrzyni audi i są super ,znają się na elektronice. w stalowej bez szans wymyślają historie niestworzone, a niektórzy nie wiedzą że sterownik elektroniczny skrzyni jest w skrzyni (w środku).
|
|