|
|
|
Witam
Może ktoś ma na zbyciu niepotrzebny stary dysk ? Poszukuje starego dysku o pojemnosci od 2 GB do 20 GB IDE/ATA. Najlepiej aby dysk był sprawny, bez uszkodzonych sektorów, ewentualnie może być z uszkodzona elektronika. Proszę o również ewentualnie o jakieś namiary gdzie mogę kupić takie "zabytki" ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja mam nowiutki dysk WD 20 ale nawet nie oplaca sie tego sprzedawac
StaloweMiasto.pl |
|
|
|
|
Ja nie szukam jakiegoś super modelu może być używany lub wyjęty z jakiegoś szrotu. Próbuje naprawić społecznie stary komputer pewnych dzieci i chciałbym zrobić to po jak najmniejszych kosztach.
|
|
|
|
|
cze byc moze poratuje bo dysk mam tylko w tej chwili nie mam go do czego podpiac, a nie pamietam czy wszystko z nim ok, badz czy nie znajduja sie tam jakies kompromitujace materialy ;] nie obiecuje ze na jutro ale na czwartek/piatek go sprawdze i jezeli nie okaze sie zlomem to sie ugadamy ;] seagate u 10 20 gb
iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
ifeelgood jak będziesz coś wiedział daj znać.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
ja mam jak chcesz to DAM bo mi na nic.....nie wiem czy o taki chodzi bo sie nie znam co i ile tam GB ale wiem ze DZIAŁA i jest to stacjonarny jaki byl uzywany w szkole komputerowej dawno temu wtedy jeszcze top-action bodaj w 98r pasuje?
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
CYTAT ifeelgood jak będziesz coś wiedział daj znać. si jak tylko bedzie zdatny to obgadamy miejscowke i podrzuce iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
anulka jestem zainteresowany pojemność w tym wypadku nie jest bardzo istotna ważne żeby działał. Jedynie gdy będzie zbyt duży płyta może go nie obsłużyć to najwyżej zwrócę - jeśli przyjmujesz zwroty.
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
daje bo mi nie potrzebny a jak sie nie nada to w kosz albo go dasz komu innemu albo na zwrot jak beda zbierac elektronike czy cóś ale na bank moje dzieci na nim graly ostatnio w dunkana czy cos takiego i dziala
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
anulka dzięki za odpowiedz. Dostalem PW chciałem odpisać ale nie wiem czy wiadomość została wysłana. Jutro odezwę się na podane namiary.
|
|