|
|
|
Witam,czy posiada ktos namiary na firme ktora wykona drzwi do starych futryn ,chodzi mi o 3 skrzydla ,potrzebuje rzetelną firme by ktos przyjechal pomierzyl zrobil kosztorys ,mam w mieszkaniu futryny drewniane w dobrym stanie i nie chce wszystkiego wydzierac tylko zamowic same skrzydla,dzięki za pomoc
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
chłopie nie zamieniaj oryginalnych,drewnianych drzwi na ten chłam wiórowy,który teraz oferują,takie drzwi jak robili dawniej(mam na myśli drewniane w starym budownictwie)są w tej chwili nieosiągalne!za to tekturowych nie brak!
|
|
|
|
|
Szczególnie jak odswiezy mieszkanie na nowy styl, to naprawdę komicznie te zajefajne drewniane drzwi muszą wyglądać. Jeśli chodzi o dopasowanie do starych oscieznic, jest to możliwe, ale wyjdzie drożej niż by wymienić całe zestawy.
|
|
|
|
|
Najlepsze sa stare drewniane drzwi,te nowe sa do nowych blokow.Stare drzwi mozna odswiezyc szlifierka ,na pewno sa tacy fachowcy od tego.Nie wierze ze drzwi w srodku moga przegnic.Do ceny starych drzwi mozna doliczyc wartosc historyczna i dlatego sa lepsze.
|
|
|
|
|
No wlasnie o to chodzi ze mieszkanie będzie lekko odswiezane i drzwi zwyczajnie w swiecie pasowac nie będą,jesli ktos ma namiary prosze pisac
|
|
|
|
|
Zapytaj w sklepie voster, produkcja jest w Zarzeczu, oni robią drzwi na zamówienie, takze coś poradzą.
|
|
|
|
|
Rwij futryny, nawet się ani chwili nie zastanawiaj!
Zapłacisz majątek za takie dorabianie, a efekt będzie i tak mizerny. |
|
|
|
|
CYTAT Zapytaj w sklepie voster, produkcja jest w Zarzeczu, oni robią drzwi na zamówienie, takze coś poradzą. Tylko nie korzystaj z pomocy sklepu Voster w Arce na KEN. To co wyczynia pan który montuje drzwi to dramat. On nie wie co to fachowość i dotrzymanie terminu. Szczegółów chętnie udzielę wszystkim zainteresowanym. |
|
|
|
|
CYTAT Witam,czy posiada ktos namiary na firme ktora wykona drzwi do starych futryn ,chodzi mi o 3 skrzydla ,potrzebuje rzetelną firme by ktos przyjechal pomierzyl zrobil kosztorys ,mam w mieszkaniu futryny drewniane w dobrym stanie i nie chce wszystkiego wydzierac tylko zamowic same skrzydla,dzięki za pomoc Mi robiła firma Erkado. Wszystko idealnie mi dopasowali do starych futryn. Tu wielki szacun dla P. montażysty |
|
|
|
|
Pani Zosiu moze cos więcej, ile trzeba czekac jaka orientacyjna cena,dziękuje
|
|
|
|
|
Podbijam posiada ktos namiary na firme ktora zamontuje nowe skrzydla drzwi do starych futryn metalowych
|
|
|
|
|
Nikt nic
|
|
|
|
|
Ja samemu zamontowalem, nie bylo to trudne, pojechalem, kupilem, sciagnalem stare skrzydlo i zalozylem nowe. Z dołu podcialem 3cm.
|
|
|
|
|
Miałam dorabiane przez stolarza ale do metalowych szerokich futryn same skrzydła przez stolarza jakaś miejscowość za Radomyślem.
Polecam w 100% 691 351 357, 660 066 199 Ludzie zastanawiają się jak zabić czas, a to czas ich zabija... |
|
|
|
|
Ja wymieniałem sam drzwi i pasowały bez niczego, jeśli stare drzwi są typowe 60,80,90 to wystarczy zmierzyć rozstaw zawiasów i wszystko wiadomo.Drzwi na zamówienie w Mrówce z firmy Voster kosztowały tyle samo co na sklepie.Nowe drzwi są na 3 zawiasy,stare przeważnie na 2,wystarczy nie montować jednego zawiasa.
|
|
|
|
|
Pan Bąk w Rozwadowie
|
|
|
|
|
w Nisku firma Euro
|
|
|
|
|
Witajcie,
czy ktoś z Was orientuje się kto może wykonać, sama nie wiem jak to nazwać taką "nakładkę" na drzwi.. mam drzwi... dobrej jakości, ocieplone - prowadzą na strych, ale z zewnątrz wyglądają fatalnie. Wiem, że sprawę załatwiłoby zwykłe malowanie ale ja chciałabym by miały te frezy.. wgłębienia itd... chodzi o taką "nakładkę" z płyty nie wiem grubości 5 mm? By później to nakleić na te stare drzwi.. wiem, że temat skomplikowany ale może ktoś wpadł już kiedyś na taki pomysł... i domyślam się że będzie to kosztować. Kto mógłby się takiego czegoś podjąć?? Będę wdzięczna za jakieś info |
|
|
|
|
CYTAT Ja samemu zamontowalem, nie bylo to trudne, pojechalem, kupilem, sciagnalem stare skrzydlo i zalozylem nowe. Z dołu podcialem 3cm. A wstawiłeś na dole listewkę? Bo jeżeli nie, to powodzenia ;) |
|