|
|
|
Witam.
Co sądzicie o dr Zajączkowskim? Mam zamiar go wybrać do prowadzenia ciąży. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moim zdaniem najlepszym ginekologiem jest doktor Lorkowska Elzbieta. Fajna babeczka i pelen profesjonalizm. Polecam.
|
|
|
|
|
No proszę Lorkowska ? może i fajna babeczka ale profesjonalizm jej chyba daleki od odeału.Nie wprowadzajcie ludzi w błąd.
|
|
|
|
|
Pytam o opinie o Zajączkowskim a nie.o Lorkowskiej
|
|
|
|
|
Polecam prowadzi moją ciążę. Interesuje się każdymi dolegliwościami nie olewa sprawy
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam prowadzi moją ciążę. Interesuje się każdymi dolegliwościami nie olewa sprawy A usg? |
|
|
|
|
Super lekarz.
USG - chyba jedyny w Stalówce który ma uprawnienia do USG genetycznego ( oceny ryzyka wad genetycznych ). Jak ładnie widać dostaniesz gratis fotkę 3D buzi. Minus - czasem trzeba odsiedzieć godzinkę, albo dłużej. I miewa różne humory. |
|
|
|
|
Zajączkowki... omijać szerokim łukiem.
|
|
|
|
|
CYTAT Zajączkowki... omijać szerokim łukiem. Proszę rozwinąć swoją wypowiedź |
|
|
|
|
Harnaś, to ty chodzisz do ginekologa , czy też masz jakieś osobiste animozje ? Fajnie się hejtuje będąc anonimowym w necie.
|
|
|
|
|
CYTAT Harnaś, to ty chodzisz do ginekologa , czy też masz jakieś osobiste animozje ? Fajnie się hejtuje będąc anonimowym w necie. Dodam iż wszystkie opinie na tym forum są anonimowe. Co za tym idzie każdy ma prawo się wypowiedziec. Skoro ktoś pisze iż omijać to widocznie ma ku temu powody. Ja dodam od siebie( Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA ) Iiz Pan Zajączkowski akurat w moim przypadku nie sprawdził się w prowadzeniu ciąży. Ponadto jego problemy ze wzrokiem co można zauważyć w gabinecie dają wiele do myślenia. Nie rozpoznał ze byłam w ciąży .... polecam poszukać kogoś innego i bardziej pewnego. Zaryzykować tez zawsze można :-) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Harnaś, to ty chodzisz do ginekologa , czy też masz jakieś osobiste animozje ? Fajnie się hejtuje będąc anonimowym w necie. Dodam iż wszystkie opinie na tym forum są anonimowe. Co za tym idzie każdy ma prawo się wypowiedziec. Skoro ktoś pisze iż omijać to widocznie ma ku temu powody. Ja dodam od siebie( Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA ) Iiz Pan Zajączkowski akurat w moim przypadku nie sprawdził się w prowadzeniu ciąży. Ponadto jego problemy ze wzrokiem co można zauważyć w gabinecie dają wiele do myślenia. Nie rozpoznał ze byłam w ciąży .... polecam poszukać kogoś innego i bardziej pewnego. Zaryzykować tez zawsze można :-) Ten temat dotyczy opieki w gabinecie co do harnasia. Myślisz , że opinie w internecie są anonimowe i można sobie pohejtować? I tu się mylisz. Są uprawione organy, które ustalą twoją tożsamość, gdy zajdzie taka potrzeba. Może należysz do pacjentek, którym Zajączkowski powiedział, bo poszukała sobie innego lekarza, bo nie może się dogadać? ( powiedział mojej koleżance). I dlatego plujesz jadem? Karma powraca. "Hejt to nienawiść. Hejterzy występują w różnych środowiskach, ale najbardziej popularnym i dotkliwym w dzisiejszych jest hejting internetowy. Sieć pozwala rozsiewać nienawiść po wirtualnym świecie anonimowo i dlatego hejterzy są bezkarni." |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Harnaś, to ty chodzisz do ginekologa , czy też masz jakieś osobiste animozje ? Fajnie się hejtuje będąc anonimowym w necie. Dodam iż wszystkie opinie na tym forum są anonimowe. Co za tym idzie każdy ma prawo się wypowiedziec. Skoro ktoś pisze iż omijać to widocznie ma ku temu powody. Ja dodam od siebie( Z WŁASNEGO DOŚWIADCZENIA ) Iiz Pan Zajączkowski akurat w moim przypadku nie sprawdził się w prowadzeniu ciąży. Ponadto jego problemy ze wzrokiem co można zauważyć w gabinecie dają wiele do myślenia. Nie rozpoznał ze byłam w ciąży .... polecam poszukać kogoś innego i bardziej pewnego. Zaryzykować tez zawsze można :-) Ten temat dotyczy opieki w gabinecie co do harnasia. Myślisz , że opinie w internecie są anonimowe i można sobie pohejtować? I tu się mylisz. Są uprawione organy, które ustalą twoją tożsamość, gdy zajdzie taka potrzeba. Może należysz do pacjentek, którym Zajączkowski powiedział, bo poszukała sobie innego lekarza, bo nie może się dogadać? ( powiedział mojej koleżance). I dlatego plujesz jadem? Karma powraca. Ale Ty jesteś poinformowany we wszystkim haha PS PISZE ZE TO MOJA OPINIA I MAM DO NIEJ PRAWO. skoro ktoś pyta to odpowiadam. Nikt nie hejtuje tylko WYRAŻA swoje zdanie o owym Panu. Jest kilku 100 razy lepszych lekarzy od Niego. "Hejt to nienawiść. Hejterzy występują w różnych środowiskach, ale najbardziej popularnym i dotkliwym w dzisiejszych jest hejting internetowy. Sieć pozwala rozsiewać nienawiść po wirtualnym świecie anonimowo i dlatego hejterzy są bezkarni." |
|
|
|
|
"Nikt nie hejtuje tylko WYRAŻA swoje zdanie o owym Panu. Jest kilku 100 razy lepszych lekarzy od Niego. "
Jest ślepy i nie zauważył Twojej ciąży? Dajesz popalić. haha. Jesteś okulistą? Może to ty jesteś tym 100 razy lepszym ginekologiem i dlatego hejtujesz? Albo cie wyprosił z gabinetu (walory , które tu prezentujesz) i masz lekki uraz. |
|
|
|
|
Jest ślepy i nie zauważył Twojej ciąży?
Dajesz popalić. haha. Jesteś okulistą? Może to ty jesteś tym 100 razy lepszym ginekologiem i dlatego hejtujesz? Albo cie wyprosił z gabinetu (walory , które tu prezentujesz) i masz lekki uraz. [/cytat] Haha trzeba być okulista by zauważyć ciążę. Nie no koleś teraz to.pojechales heh. Co za .... mieszkają w tym mieście. Na głowie lekarstwa jeszcze nie wymyślili jak widać. Po raz ostatni : TO MJE INDYWIDUALNE DOŚWIADCZENIE Z TYM PANEM. Jakoś za dużo dotychczas opini nie ma więc ... |
|
|
|
|
Każdy odpowiada za swoje komentarze. Twoja anonimowość jest do czasu, gdy kogoś obrazisz , naruszysz czyjeś dobra osobiste itp. Zresztą jeszcze się taki nie urodził, co by wszystkim dogodził. W tłumie pacjentek doktora Zajączkowskiego znajdzie się osoba sfrustrowana.
Ja jestem wierną pacjentką która ma 100%zaufanie i wiem co mówię |
|
|
|
|
jesli chodzi o lekarzy,to zaraz straszenie,nietykalni,nie można nic o nich napisać nieprzychylnego, bo zaraz anonimowość do czasu itp.Więc nic nie napiszę,ale polecam dr Zemana,jak dla mnie jedyny super lekarz!
|
|
|
|
|
Dr.Zajaczkowski prowadził 3 ciążę mojej koleżanki. Była bardzo zadowolona. Prowadził również ciążę mojej bratowej również była zadowolona. Myślę,że trzeba poprostu samemu podjąć decyzję bo w Internecie ile ludzi tyle opinii.
|
|
|
|
|
Jak dla mnie beznadziejny.... poszłam do niego na 1 wizytę i ani mnie nie badał, ani na badania inne nie skierował, tylko przepisał tabletki i do widzenia.
|
|
|
|
|
Moją ciążę prowadził i byłam zadowolona. Jak leżałam w szpitalu, po wizycie- został zapytał czy ok...- chodziłam na nfz, tylko usg prywatnie. Mówię jak dla mnie ok, jak będę w 2 ciąży- też pójdę do niego.
Jedyne co mnie trochę - może nie zaskoczyło ale poruszyło w negatywnym słowa znaczeniu- to to, że jak już rodziłam, przyszedł i powiedział "oj za godzinkę Pani już urodzi"- a ja jeszcze 2 godz się mordowałam i w końcu Pacański zadecydował o cc- grożąca zamartwica... więc chwała Ci dr Pacański |
|