|
|
|
Czy w Stalowej lub w okolicach posiada ktoś/jakiś zakład oprogramowanie diagnostyczne CLIP dla RENAULT? chodzi mi o aktywacje wyjscia AUX w radio do Renault Laguna 3. Radio to dokładnie Carminat CD.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zaloguj się na forum renaultlaguna.pl i tam wejdź w podkarpacie i napisz. Ewentualnie włączysz mapę regionu i znajdziesz kogoś kto ma clipa w okoliokolicy. Ludzie tam sa życzliwi i za przysłowiowe piwko ogarnie Ci temat.
|
|
|
|
|
Napewno pan Chamera na PKSie sobie poradzi. Specjalizuje się w Renault. Podane przez kolegę forum też polecam. Znajdziesz tam wszystko co związane z Laguną - każdą.
|
|
|
|
|
Jest w stalowej dobry fachowiec od Renault, który ma bardzo dobry sprzęt diagnostyczny ale ma dosyć wysokie ceny. Jeśli jesteś zainteresowany numer mogę podać na priv.
|
|
|
|
|
jeżeli można to poprosze. Dzięki z góry
|
|
|
|
|
1. Czy na pewno nie można tego zrobić z menu Carminat'a? Nie wydaje mi się, żeby Clip był to tego potrzebny.
2. Alternatywą dla Clipa jest DDT2000 |
|
|
|
|
Wszędzie gdzie szukam na forach od laguny to pisza o CLIP-e.
W Stalowej byłem w serwisie Renault ale tam dowiedziałem się tylko że pojęcia nie mają o tym jak to aktywować i że nie łączyli się z radiem nigdy. Wsoją drogą super serwis mamy w Stalowej |
|