|
|
|
Niestety zła opinia o wielu pracodawcach ciągnie się od wielu lat, więc proponuję ranking pracodawców, ale nietypowy, bo nie chodzi mi o to kto najlepiej płaci, tylko gdzie najlepiej się pracuje, gdzie praca jest najlepiej zorganizowana, gdzie w pracy fajna atmosfera a kierownicy, dyrektorzy z normalnym podejściem. Tylko proszę bez rozwodzenia się nad tym jak to źle gdzieś tam, bo to wszyscy wiedzą, raczej na tym gdzie jest dobrze.
PS: do moderatorów: bardzo brakuje funkcji podglądu jak post będzie wyglądał po opublikowaniu... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Swoją wypowiedź można moderować zaraz po opublikowaniu, jeśli zauważysz, że coś jest nie tak, możesz od razu nanieść poprawki.
|
|
|
|
|
CYTAT Swoją wypowiedź można moderować zaraz po opublikowaniu, jeśli zauważysz, że coś jest nie tak, możesz od razu nanieść poprawki. bardzo tez brakuje funkcji usuń konto i usuń posty. |
|
|
|
|
Najlepsza praca i miejsce do pracy to P.W. Karabela. Zarobki żadne ale za to atmosfera i kierownictwo bardzo przyjemne i kulturalne.
|
|
|
|
|
podbijam, bo nie wierzę, że w Stalowej Woli nie ma zadowolonych ze swojego miejsca pracy... czyżby na tym forum sami malkontenci i leniwce??
|
|
|
|
|
CYTAT ... bo nie chodzi mi o to kto najlepiej płaci, tylko gdzie najlepiej się pracuje, gdzie praca jest najlepiej zorganizowana, gdzie w pracy fajna atmosfera a kierownicy, dyrektorzy z normalnym podejściem. Tylko proszę bez rozwodzenia się nad tym jak to źle gdzieś tam, bo to wszyscy wiedzą, raczej na tym gdzie jest dobrze. W dużym zakładzie zawsze masz kilka działów, które podlegają różnym kierownikom i dyrektorom. W jednym zakładzie w jednym dziale może być sielanka, w drugim dziale trafią się jacyś pier%%$^&^ przełożeni. Więc trudno podzielić zakłady pracy na obozy pracy i zakłady z miłą atmosferą. Ja ze swojej pracy jestem bardzo zadowolony, ale mam kolegów w pracy co ciągle narzekają na pracodawcę... |
|
|
|
|
Mateusz Kijowski nigdzie nie może znaleźć pracy ...
Ja ze swojej jestem zadowolony. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Mateusz Kijowski nigdzie nie może znaleźć pracy ... Ja ze swojej jestem zadowolony. Kijowski nie chce znaleźć legalnej pracy, bo musiałby płacić alimenty ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Mateusz Kijowski nigdzie nie może znaleźć pracy ... Ja ze swojej jestem zadowolony. Kijowski nie chce znaleźć legalnej pracy, bo musiałby płacić alimenty ... i inne długi musi jeszcze spłacać ... ale woli zbiórki ... ??? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|