|
|
|
Witam wszystkich serdecznie. Rozumiem, że zima się zaczyna,a do wakacji jeszcze daleko,ale planuje rodzinny wyjazd z dziećmi pod namiot w czasie wakacji 2018,tak jak sam kiedyś w młodości jeździłem. W erze facebooka i innych tego typu rzeczy myśle,że dzieci troszeczkę inaczej spojrzą na świat będąc bliżej przyrody.Trochę pogłębiłem temat i stwierdzam,że dzisiejsze kempingi to zupełnie co innego jak 20 lat temu,choć dla dzisiejszej młodzieży to wciąż survival☺ Może znacie jakieś fajne kempingi (zaznaczam,że dzieci w wieku 2 i 10 lat)??? Narazie poprzestańmy na Polsce,choć zagraniczny wyjazd jest również realny. A może temat spodoba się większej grupie osób na forum i uda się wyjechać w kilka rodzin???☺ Narazie jest dobry okres na kompletowanie sprzętu i naprawdę można trafić na super okazje☺ Pozdrawiam gorąco i ciekaw jestem reakcji,tylko proszę bez narzekania.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To ja polecę moje odkrycie 2017 - Polana Glavoi w samym sercu parku narodowego Apuseni - Rumunia. Darmowe
|
|
|
|
|
My jezdzimy do Polanczyka, jest tam super pole wlasnie pod takie Mlodsze dzieci bo Wlasciciel pilnuje ciszy nocnej i porzadku ale tak z rozsadkiem. W tym roku tez planujemy jechac pod namiot w Bieszczady i na Mazury
|
|
|
|
|
Polecam Zwierzyniec w trakcie festiwalu filmowego.. Sierpień pole echo.. dzieje się, bo mnóstwo kulturalnych imprez w okolicy roztoczańskiej przyrody... wpisz w google LAf..
|
|
|
|
|
ja mam fajne miejsce 10 km od stalowej
jadę w czerwcu z dzieciakami las woda pola itp można się zorganizować w parę namiotów miejsca jest na przynajmniej 5 |
|
|
|
|
CYTAT Witam wszystkich serdecznie. Rozumiem, że zima się zaczyna,a do wakacji jeszcze daleko,ale planuje rodzinny wyjazd z dziećmi pod namiot w czasie wakacji 2018,tak jak sam kiedyś w młodości jeździłem. W erze facebooka i innych tego typu rzeczy myśle,że dzieci troszeczkę inaczej spojrzą na świat będąc bliżej przyrody.Trochę pogłębiłem temat i stwierdzam,że dzisiejsze kempingi to zupełnie co innego jak 20 lat temu,choć dla dzisiejszej młodzieży to wciąż survival☺ Może znacie jakieś fajne kempingi (zaznaczam,że dzieci w wieku 2 i 10 lat)??? Narazie poprzestańmy na Polsce,choć zagraniczny wyjazd jest również realny. A może temat spodoba się większej grupie osób na forum i uda się wyjechać w kilka rodzin???☺ Narazie jest dobry okres na kompletowanie sprzętu i naprawdę można trafić na super okazje☺ Pozdrawiam gorąco i ciekaw jestem reakcji,tylko proszę bez narzekania. W Suścu jest kemping co wygląda jak by "czar PRLu" jeszcze trwał . Kemping czy pole namiotowe to jeden temat ale ważniejsze chyba jest miejsce docelowe wakacji. Okolice jeziora Wigry - tu zdecydowanie polecam. http://www.danowskiewzatoce.pl/camping-w-zatoce/ |
|
|
|
|
CYTAT W Suścu jest kemping co wygląda jak by "czar PRLu" jeszcze trwał . Kemping czy pole namiotowe to jeden temat ale ważniejsze chyba jest miejsce docelowe wakacji. Kilka razy nocowałem na tym campingu u Zbyszka .Co prawda nie w namiocie tylko w tych "klimatycznych" domkach z PRLu . bardzo fajne i klimatyczne miejsce . Przy samym campingu piękne źródlisko no i lasy naokoło a i rzut beretem do szumów na Tanwi . |
|
|
|
|
Witam
Z tych bliższych to ze względu na wodę mogę polecić Resort Piaseczno. Co do ciszy to na weekendach raczej było słabo. Ostatnio byłem tam chyba trzy lata temu. Inne to: - Kątno koło Ostródy - czysto, spokojnie. Właściciel błyskawicznie pozbywa się uciążliwych gości. - Polana Sosny w Niedzicy - dobre miejsce na wyjazd z dziećmi. Położony nad Dunajcem kilkaset metrów od granicy ze Słowacją. - Złoty Potok na Pogórzu Izerskim - kupę miejsc do zwiedzania (zamek Czocha między innymi) |
|
|
|
|
Witam wszystkich ponownie i dzięki za wskazanie fajnych miejscówek, cieszę się, że temat rozwija się Osobiście namierzyłem dwie fajne miejscówki:
1. Fajna miejscówka dla dzieci (podobno są animacje dla dzieci), nie jest tanio jak na Polskę choć jest 10% zniżki dla posiadaczy Karty Dużej Rodziny 2. Myślę, że też fajna miejscówka choć już troszeczkę będzie survival Cena myślę, że niska i do tego 10% zniżki dla posiadaczy wspomnianej wcześniej Karty. Fajnie bo można palić ognisko w pobliżu namiotu |
|
|
|
|
Jesli chodzi tylko o wyjazd taki dwu trzy dniowy to polecam Wilcza Wole z drugiej strony jeziora jest duzo miejsca gdzie mozna sie rozbic (na drugim koncu zalewu od tamy) chociaz w okolicy weekendu ciezko o miejscowke w kolo las, woda i czysty surwiwal mozna lowic ryby, grilowac, palic ognisko, pochodzic po lesie ( jest tam sciezka przyrodnicza). Oczywiscie wszystko za free
|
|
|
|
|
Jarosławiec-Bieszczady-niedaleko St.Woli-Góry Świętokrzyskie
|
|