|
|
|
Witam. Poszukuje dobrego endokrynologia w stalowej woli lub okolicy. Kogo polecacie ?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Podepnę się. Jest w stalowej Endokrynolog dziecięcy?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Poszukuje dobrego endokrynologia w stalowej woli lub okolicy. Kogo polecacie ? Dr Chyła Peryt.Tylko w poniedziałki.8.30 do 9.30..Rej w przychodni tel.843-32-88 Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Potwierdzam. Lek Magdalena Chyła-Peryt. Bardzo rzetelny lekarz, przyjmuje w przychodni przyszpitalnej na ul. Wyszyńskiego oraz w gabinecie prywatnym Popiełuszki 2.
|
|
|
|
|
Ale u nas?
Ja mam świetnego endokrynologa w Warszawie... Akurat Panią doktor widuję rzadko więc warto dojedżać. Jeżeli ktoś potrzebuje zdobyć kontakt, proszę do mnie napisać Nie chcę tu wstawiać nr tel. |
|
|
|
|
pieprzny kase trzepie ale konkretny przyjmuje na okulickiego
|
|
|
|
|
Mam pytanie jeśli chodziłam do endokrynologa od ponad pół roku u niego nie byłam ale chciałabym pójść do innego czy muszę mieć skierowanie od lekarza rodzinnego ?
|
|
|
|
|
Podejrzewam że tak,bo to specjalista
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Czy dr. Chyła Peryt przyjmuje na bez czy tylko prywatnie ?
|
|
|
|
|
Witam, a czy ktoś leczył się u Pana Piotra Tutki? Podobno przyjmuje prywatnie w Stalowej Woli, Rzeszowie i Rudniku. Ktoś ma jakieś doświadczenia z tym lekarzem?
|
|
|
|
|
CYTAT Witam. Poszukuje dobrego endokrynologia w stalowej woli lub okolicy. Kogo polecacie ? Dr Kopyto przyjmuje w poradni endokrynologicznej czwartki od 7.30 do 9.30 konkretna nawet bardzo ! Kolejki jak zwykle ale warto poczekać ewentualnie pytac moze uda się wcześniej ! A jeśli chodzi o skierowanie to musisz mieć nowe ! |
|
|
|
|
CYTAT Witam. Poszukuje dobrego endokrynologia w stalowej woli lub okolicy. Kogo polecacie ? Również jeżdżę do Warszawy i bardzo sobie chalę. Zajmuje się mną dr Aneta Fiderkiewicz – poradnia Citymed przy Sobieskiego 18 (róg Nałęczowskiej) . Miałam podwyższone stężenie androgenów, szukałam terminu na już i znalazłam go właśnie u Pani doktor. Najważniejsze,że problem został rozwiązany. |
|
|
|
|
CYTAT Mam pytanie jeśli chodziłam do endokrynologa od ponad pół roku u niego nie byłam ale chciałabym pójść do innego czy muszę mieć skierowanie od lekarza rodzinnego ? Jeżeli chcesz iść na nfz musisz mieć skierowanie od rodzinnego, jeżeli chcesz prywatnie to skierowanie nie jest konieczne. Jeżeli chcesz przebadać się szybciej to prywatnie, oszczędzisz kilkumiesięcznego czekania (do dobrego endokrynologa). Ja po "leczeniu" na nfz odżałowałam kasy i zrobiłam badania prywatnie (bez skierowania) i poszłam prywatnie do specjalisty(również bez żadnego skierowania). Całość kosztowała mnie około 150 zł a na wizytę czekałam 2-3 dni. Również polecam Dr Chyła-Peryt. Najlepiej podejść pod przychodnię na Popiełuszki i dzwonić na nr telefonu tam podany. |
|
Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Wie ktoś może w jakich godzinach przyjmuje dr Chyła Peryt w poradni przy szpitalu?
|
|
|
|
|
Jeśli się nic nie ,zmieniło to wtorek od 13 coś takiego
|
|
|
|
|
Witam, czy możecie jeszcze jakiegoś endokrynologa polecić? Czy np.jak chodziłam do jednej przychodni do endokrynologa i chcę pójść do innego się skonsultować w tej samej przychodni to nie będą robić problemów?
|
|
|
|
|
Może ktoś się leczy w Rzeszowie? Podajcie namiary
|
|
|
|
|
A ktoś się leczy u dr Kopyto?
|
|
|
|
|
Mam niedoczynność tarczycy
Pragnę schudnąć , potrzebuje dobrego endokrynologa aby dobrze dobrał tabletki Obecna lekarka mi nie pomogła |
|
|
|
|
Ja się lecze u dr kopyto!! Konkretnie o co chodzi
|
|
|
|
|
Konkretnie jaka to jest lekarka. Chodzi o podejście do pacjenta i leczenie.
|
|
|
|
|
ja uczeszczam do dr pieprznego czy dobry? ciezko powiedziec ale mi pomaga chociaz bez operacji sie nie obejdzie
|
|
|
|
|
Konkretna , ma bardzo dobre podejscie do pacjenta pierwsza wizyta wywiad konkretny bardzo szczegółowa , wszystkie badania chyba ze masz aktualne wraz z prześwietleniem co do leczenia tak samo nie mam zastrzeżeń w przeciagu kilku miesiącach uratowała mi tarczyce po złym leczeniu dr pieprznego
|
|
|
|
|
Na NFZ chodzisz czy prywatnie? Mogę jakieś namiary?
|
|
|
|
|
Na nfz ona nie ma prywatnego gabinetu a przyjmuje w poradni endokrynologicznej za szpitalem a tel 15 843 32 88
|
|