|
![]() |
|
Sprawdzone info jak kogoś interesuje- dziś w Biedrze pod wiaduktem są małe świeżaki. Pozdr
|
|
Dołączył: 2 Lip 2008r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
|
|
Dołączył: 5 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Niestety nie udało mi się dotąd "dorwać" juniorka :/ Dziś byłam w 2 Biedronkach dalej nie ma :( Może ktoś gdzieś je widział dzisiaj?
|
|
|
![]() |
|
Mnie też się nie udało nigdzie znaleźć, chyba w całym mieście nie ma.
|
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Liverpool Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
![]() |
|
Oddam 30 naklejek za ´´cos´´ propozycje priv .
|
|
|
![]() |
|
to juz normalnych maskotek zabraklo w sklepach? ze jak dzicz trzeba szukac tego gowna???
|
|
Dołączył: 5 Lip 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Chińczycy wiele rzeczy robia z g.wna i rakotwórczych materiałów./
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Liverpool Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
A myslisz, ze swiezaki sa Made In EU ??
![]() Anielska cierpliwość wymaga diabelskiej siły. |
|
|
![]() |
|
CYTAT A myslisz, ze swiezaki sa Made In EU ?? ![]() Lokalny stolarz Pan Marian wraz ze ślusarzem Włodkiem na Jamnicy z naturalnych warzyw i swojskiej kiełbasy wytwarzają staropolskim zwyczajem Świeżaki dla Biedronki. A Chińczycy to takie gównianie podróbki robioo. ![]() |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Jakby ktoś szukał to pełno małych świeżaków w biedronkach. Tyle, że ludzie wybierają cały czas.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
Gdyby komuś zbywało 7 naklejek, to chętnie nabędę.
|
|
|
![]() |
|
Na chińskim alle...tez pełno swiezakow.Toz to chchinszczyzna nic wiecej.
|
|
|
![]() |
|
w biedronce koło Rojaxu są dziś wszystkie świeżaki poza jabłkiem, i te małe i te duże
![]() |
|
Dołączył: 3 Lip 2007r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
CYTAT Oddam 30 naklejek za ´´cos´´ propozycje priv . love wyslalem wiadomosc na prv Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
19 naklejek mi brakuje, ktos cos ?
Jak ktoś ma możliwość przekazania naklejeczek, to prosiłbym o kontakt najlepiej w formie sms na mój numer telefonu: 513 851 190 gdyż na forum mogę nie zdążyć już odczytać ewentualnego wpisu czy wiadomości. Dzięki raz jeszcze ![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
Orientuje się ktoś w której biedronce w stw są swiezaki juniorzy? Bez głupich komentarzy
|
|
|
![]() |
|
Kolo pks wczoraj bylo pelno juniorkow
|
|
|
![]() |
|
O której bo byłam o 10:30 i nie było
Byli Ukraińcy i wywozili dady wózkami spotkałam ich nie pierwszy raz masakra 😅 |
|
|
![]() |
|
O 6-20
|
|
|
![]() |
|
Do Dorii1980
Dziękuję za piękny gest ![]() Pozdrawiam serdecznie. Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
Ostatni dzień na odbiór Świeżaka, udało mi się uszczęśliwić już 1 dziecko "Świeżym" Świeżakiem między innymi przy pomocy dobrej woli dobrych ludzi, lecz brakuje mi jeszcze trochę naklejek by odebrać tylko do jutra 2 świeżaczka i tym samym uszczęśliwić kolejne dziecko, więć jeśli komuś zbywają jeszcze te naklejki to byłbym bardzo wdzięczny za przekazanie ich, bo od poniedziałku będą już nikomu niepotrzebne. Dzięki z góry.
![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
![]() |
|
Mam do oddania 18 naklejek
|
|
|
![]() |
|
ewkasl odezwij sie na moj numer 513 851 190
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
Dołączył: 20 Lut 2009r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: ![]() |
|
![]() |
|
Dziękuję za szybki przyjazd, miło było poznać. Powodzenia w zbieraniu.
"Są tylko trzy prawdziwe sporty: Walki byków, wspinaczka, motorsport, a reszta to tylko gry". - Ernest Hemingway. |
|
|
![]() |
|
![]() ![]() ![]() Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|