|
|
|
Możecie polecić LEKARZA w stalowej woli lub okolicach który d9brze zdiagnozuje dziecko pod względem alergii astmy oskrzelowej itp.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dr Józefczuk - Nowa Dęba
|
|
|
|
|
W St. Woli nie ma dobrego alergologa. Nowa Dęba - tam zdiagnozują najlepiej.
|
|
|
|
|
Owsiki to przyczyna astmy,wiec łatwo wyleczyc.
|
|
|
|
|
Skierowanie do Rabki i cała diagnostyka na miejscu
Od wysłania czeka się na termin 3 miesiące Polecam w stalowej mówi że dziecku choroby wymyślam |
|
|
|
|
A ile czasu trwa taka diagnostyka?
|
|
|
|
|
dr Winiarski w Nisku, lekarz z wiedzą, powołaniem i świetnym podejściem. Przyjmuje prywatnie i jest zdaje się ordynatorem w szpitalu na oddziale dziecięcym. jest alergologiem.
|
|
|
|
|
Beata Moliszewska , przyjmuje w Nowej Dębie.Mogę odstapić termin wizyty na 2 pażdziernika, bo nie możemy jechać.
|
|
|
|
|
Czy doktor Winiarski przyjmuje na NFZ, jakiś kontakt do przychodni?
|
|
|
|
|
Dr Winiarski przyjmuje na NFZ w Nisku w przychodni ul. Wolności 54 tel.:15 8416832. Są do niego kolejki..i jest dobrym alergologiem.
|
|
|
|
|
Dr. Winiarski bardzo dobry specjalista i ma bardzo dobre podejście do dziecka. W Stalowej Woli , w szpitalu chyba nie ma specjalisty alergologa. Ja dziecko leczyłam w szpitalu w Nisku i byłam zadowolona.
|
|
|
|
|
Dr. Winiarski bardzo dobry specjalista i ma bardzo dobre podejście do dziecka. W Stalowej Woli , w szpitalu chyba nie ma specjalisty alergologa. Ja dziecko leczyłam w szpitalu w Nisku i byłam zadowolona.
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Jeszcze tylko pomyślcie skąd te wszystkie alergie, astmy i inne kłopoty u naszych dzieci? Zobaczcie na pomiary czystości powietrza w naszym mieście na stronie air 24 . pl i zróbcie sobie rachunek sumienia kto czym i jak pali w swoich piecach Centralnego Ogrzewania, oczywiście główne świństwo w powietrzu mamy ze strefy przemysłowej aluminium i huty stali i to jest głównie mierzone w stacji pomiarowej - ale teraz nadchodzi sezon grzewczy i palenia w piecach - więc nie dokładajcie do i tak zasmrodzonego powietrza więcej świństwa!!!
Wiem że to nie temat o jakości powietrza ale sam mam dziecko z takimi problemami i to nie wzięło się znikąd!!! |
|
|
|
|
dr winiarski w nisku - najlepszy
|
|
|
|
|
Do dr Winiarskiego mega kolejki, na koniec grudnia termin dopiero, ale czekamy....
|
|
|
|
|
Około 3-4 dni
Byliśmy już dwa razy i za pierwszym razem 3 dni a za drugim dzień Następna kontrola za rok Leki przepisane w Rabce pomagają więc dziękuję pani doktor że nas tam pokierowała Dodam że byliśmy w nowej dębie na polecenie doktora D.. i też wyszła alergia Jak poszliśmy na wizytę prywatnie bo dziecko kaszlalo to przepisał antybiotyk a inna pani doktór nic nie wysłuchała tylko stwierdziła alergię i pokierowała nas do Rabki |
|
|
|
|
SINGH sprawdz pw
|
|
|
|
|
W Stalowej to jedynie polecić można Panią Doktor Cisek.
|
|
|
|
|
Czy ktoś posiada numer telefonu do dr.Winiarskiego, żeby zarejestrować się na wizytę prywatną?
|
|
|
|
|
CYTAT Czy ktoś posiada numer telefonu do dr.Winiarskiego, żeby zarejestrować się na wizytę prywatną? Numer w linku http://stalowemiasto.pl/forum/forum.php?mode=pokaz_posty&id=721397 Po wpisaniu w google: "dr Winiarski nisko telefon" tez numer wyskakuje |
|
|
|
|
paradoks......BAAARDZO DZIĘKUJĘ
|
|
|
|
|
CYTAT paradoks......BAAARDZO DZIĘKUJĘ Proszę. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Możecie polecić LEKARZA w stalowej woli lub okolicach który d9brze zdiagnozuje dziecko pod względem alergii astmy oskrzelowej itp. Polceam pania doktor Lucyne Cisek ze Stalowej Woli. Bardzo dobry specjalista, mila, stawia trafne diagnozy, ma fantastyczne podejscie do dzieci, przyjmuje do ostatniego pacjenta. Mi pomogla. Nie slyszalam od pacjentow, ktorych tam spotykalam nikogo kto by byl niezadowolony z leczenia, a wprost przeciwnie. |
|
|
|
|
Czy ktoś ma może jakiś aktualny nr telefonu do doktora Winiarskiego z Niska? Znaleziony w internecie nr komórkowy jest ciągle niedostępny (pewnie nieaktualny), a na stacjonarny od kilku dni próbuję się dodzwonić i nikt nie odbiera..Będę wdzięczna za pomoc.
|
|
|
|
|
Numer do lek. Winiarskiego- 602 131 621 - jeszcze ok. miesiąc temu dzwoniłam właśnie pod ten numer i był ok
|
|