|
|
|
przykładem feministki jest Anna Grodzka hahaha
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ksiądz ma ubrudzoną sutannę na brązowo z przodu a nie ksiądz jest pachnący i ma obok kobietę którą kocha. Nic obraźliwego nie napisałam.
|
|
|
|
|
Najbardziej krzycza takie feministki które wstaly dziś lewa noga,nie ogolily brody i nie napily się z ranca kawusi.Moge taka pocieszyć,ogolic i poczestowac kawusia.Mam poczucie humoru,ostrza Gilette Mach 3,zel Gilette i kawusie Jacobs Kronung
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
ja nie uważam się za feministke, kobieta gotuje, mężczyzna zmywa, ja zajmije sie dziecmi, mąz w tym czasie naprawia pólkę
podział ról jest był i będzie,byli już tacy co chcieli kobiety odesłac na traktory i do murowania domów |
|
|
|
|
Myślę, że Kawusi można zastosować blokadę na IP. Jako feministka będzie to dla niej wyzwanie żeby obejść tą blokadę
|
|
|
|
|
Za co?
|
|
|
|
|
CYTAT Za co? Mark Twain - "Nigdy nie polemizuj z idiotą – najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem." |
|
|
|
|
CYTAT Myślę, że Kawusi można zastosować blokadę na IP. Jako feministka będzie to dla niej wyzwanie żeby obejść tą blokadę A z kim byśmy dyskusje na poważne tematy prowadzili!! Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Myślę, że Kawusi można zastosować blokadę na IP. Jako feministka będzie to dla niej wyzwanie żeby obejść tą blokadę A z kim byśmy dyskusje na poważne tematy prowadzili!! Poważne tematy z poważnymi ludźmi ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
A czym się różni zakonnica od kobiety?
|
|
|
|
|
Tym że jest pingwinem.
|
|
|
|
|
CYTAT A czym się różni zakonnica od kobiety? Każda zakonnica jest kobietą, ale nie każda kobieta jest zakonnicą. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Rsta - ja będę poważnie pisać i nawet postrzymam się od epitetów ale muszę ujrzeć tu wpisy godne prawdziwych mężczyzn a nie jakieś wylewy rynsztokowe na temat kobiet. Szanujcie mnie to ja będę szanować was.
|
|
|
|
|
ogólnie zakonnice to fajne kobitki i niezłe aparatki
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT Rsta - ja będę poważnie pisać i nawet postrzymam się od epitetów ale muszę ujrzeć tu wpisy godne prawdziwych mężczyzn a nie jakieś wylewy rynsztokowe na temat kobiet. Szanujcie mnie to ja będę szanować was. Jakie ultimatum.... rodem dzieci z piaskownicy W tej piaskownicy bawcie się tak ja JA chcę bo jak nie to nie będę się z wami bawić |
|
|
|
|
Widziałam to nagranie w TV.... dała czadu ta zakonnica. 67/h darła z górki.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Rsta - ja będę poważnie pisać i nawet postrzymam się od epitetów ale muszę ujrzeć tu wpisy godne prawdziwych mężczyzn a nie jakieś atakuje,jakkogutek ta wylewy rynsztokowe na temat kobiet. Szanujcie mnie to ja będę szanować was. Jakie ultimatum.... rodem dzieci z piaskownicy W tej piaskownicy bawcie się tak ja JA chcę bo jak nie to nie będę się z wami bawić |
|
|
|
|
CYTAT (dorissana ) ja nie uważam się za feministke, kobieta gotuje, mężczyzna zmywa, ja zajmije sie dziecmi, mąz w tym czasie naprawia pólkę podział ról jest był i będzie,byli już tacy co chcieli kobiety odesłac na traktory i do murowania domów Mądrej kobiety to i posłuchać warto Pozdrawiam! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Rsta - pisać to sobie można ale kto zna życie dobrze wie że tak różowo w życiu pary nie jest. Panowie zrzucają najczęściej wszystkie prace domowe na swoją bardzo kochaną żonę ale nikt o tym nie wie póki nie zbliży się blisko do rodziny. Dla świętego spokoju domowego kobiety udają że mają idealnych mężów i głośno o tym mówią jacy to ich panowie nie są wspaniali a koguciki piórka stroszą i są szczęśliwi. Czasem tylko po cichu się poskarżą przyjaciółce jak jest naprawdę. Czego to kobieta nie zrobi żeby uszczęśliwić faceta? Tylko że przychodzi starość i taki kogucik napuszony nawet w chorobie żony nic nie robi. Patrzę codziennie na takie małżeństwo, ona po operacji ledwie o lasce chodzi a mąż ją pogania i krzyczy że jest niedorajdą bo w domu bałagan panuje. Jakby nauczyła go od początku że ma sprzątać to by tak bie było przecież.
|
|
|
|
|
CYTAT Rsta - pisać to sobie można ale kto zna życie dobrze wie że tak różowo w życiu pary nie jest. Panowie zrzucają najczęściej wszystkie prace domowe na swoją bardzo kochaną żonę ale nikt o tym nie wie póki nie zbliży się blisko do rodziny. Dla świętego spokoju domowego kobiety udają że mają idealnych mężów i głośno o tym mówią jacy to ich panowie nie są wspaniali a koguciki piórka stroszą i są szczęśliwi. Czasem tylko po cichu się poskarżą przyjaciółce jak jest naprawdę. Czego to kobieta nie zrobi żeby uszczęśliwić faceta? Tylko że przychodzi starość i taki kogucik napuszony nawet w chorobie żony nic nie robi. Patrzę codziennie na takie małżeństwo, ona po operacji ledwie o lasce chodzi a mąż ją pogania i krzyczy że jest niedorajdą bo w domu bałagan panuje. Jakby nauczyła go od początku że ma sprzątać to by tak bie było przecież. Dlatego ja zostałam zakonnicą. Polecam każdej. |
|
|
|
|
Zamienił se stryjek toporek na kijek. Jako zakonnica jest służącą chłopa w sutannie a jako żona miałaby pana bez sukienki. Z tym w cywilu można się rozwieść a będąc służebnicą Kościoła raczej odwrotu nie ma
|
|
|
|
|
Ooooooo!Cudowna zamiana kawusi w herbatkę
Mimoza w habicie!!Nie wytrzymam!! Mimoza opowiem Ci jak zona chlopa potraktowala. W rodzinie mojego kolegi było małżeństwo fryzjerów,ktore prowadziło zakład w miescie w którym mieszkałem.Ona Ewa 190 cm wzrostu i ze 100 kg wagi,on Mirek z 170 cm wzrostu wagi koguciej.Ona świadek Jehowy-on katolikPewnego dnia Ewea mówi do Mirka:Masz zmienić wiare i by Jehowita jak ja"On na to że nie itp.,.Wtedy dostał w papę OD NIEJ a Ewa się pyta :Wierzysz?Mirek na to:nie!!Dostał bombę z drugiej ręki od Ewy wpadl pod umywalke i wtedy uwierzył.NA pytanie Ewy czy wierzy-ochoczo powiedział TAK Oto jak slaba plec nawrocila meza Takie oto sa feministki Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Tylko że ja identycznie kocham jehowitów jak i księży katolickich i ich mohery. Herbatka to nie ja.
|
|
|
|
|
Cyganisz mimozo'herbatko+kawusio+feministko.Feministki nie nosza habitow
Herbatka to nie ty_ a kto,ksiadz Bobek z Niepolomic!! Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Miłujmy się kochani.
|
|