|
|
|
Gdzie w Stalowej można zjeść dobre śniadanie z rodziną?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
w domu
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej można zjeść dobre śniadanie z rodziną? Chyba nam się "miastowy" trafił Takie szaleństwa to chyba tylko w MCD albo na stacji benzynowej |
|
|
|
|
Czy jak ktos pyta gdzie najlepsza pizza w Stalowej to mu odpowiadacie w domu..My akurat tylko taka domowa jemy.. Jesteśmy z okolic Stalowej będziemy na na badaniach na głodniaka i dobrze byłoby coś zjeść po..oczywiście można zawsze wziąć kanapki. Wiem że w Stalowej nie utrzymałaby się typowa sniadaniownia ale może jest miejsce gdzie rano można zjeść coś zdrowego..odpada MC donald itp
|
|
|
|
|
Subway? Kanapki na ciepło. McDonald's ma ofertę śniadaniowa do 10.30
I wiele innych... |
|
|
|
|
sezam, hutnik, stal - lokale hotelowe ot co!
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej można zjeść dobre śniadanie z rodziną? A&J czynne od 8 rano https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
Dołączył: 3 Marz 2009r. Skąd: Stalowa Wola (podkar Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
anouk11 nie przejmuj się głupimi docinkami.Ciemnogrodzianie się odzywają.W większych miastach to standard. Jakby ktoś coś takiego w STW otworzył,to zrobiłby dobry interes. Chociażby w W-awie na mokotowie jest taka knajpka. Rewelacja. Śniadanko,muzyczka,prasówka. Rewelacja.
|
|
|
|
|
CYTAT anouk11 nie przejmuj się głupimi docinkami.Ciemnogrodzianie się odzywają.W większych miastach to standard. Jakby ktoś coś takiego w STW otworzył,to zrobiłby dobry interes. Chociażby w W-awie na mokotowie jest taka knajpka. Rewelacja. Śniadanko,muzyczka,prasówka. Rewelacja. W aj są swieze codzienne gazety. https://img5.dmty.pl//uploads/201511/1448366582_pi03yt_600.jpg |
|
|
|
|
Prawda jest taka, że nie ma popytu na takie usługi, to i nie ma za wiele lokali, które by to oferowały.
Trzeba podzwonić po restauracjach. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT anouk11 nie przejmuj się głupimi docinkami.Ciemnogrodzianie się odzywają.W większych miastach to standard. Jakby ktoś coś takiego w STW otworzył,to zrobiłby dobry interes. Chociażby w W-awie na mokotowie jest taka knajpka. Rewelacja. Śniadanko,muzyczka,prasówka. Rewelacja. Ale nikt nie pyta tutaj o większe miasta tylko o STW, czyli małą pipidówkę, a tutaj to była by porażka i tyle. Nie ma u nas takiej "mody", więc pisanie, że w Wa-wie coś jest to lekka przesada i brak poczucia realizmu. Faktycznie jedyne normalne śniadanie to w hotelu, klienci mojej firmy chwalili śniadania w Sezamie (ale czy da się w hotelu ot tak wejść i zakupić śniadanie to nie wiem). mirek777 - restauracje to chyba nie bardzo, bo raczej każda gdzieś koło południa startuje (MCD to nie restauracja). |
|
|
|
|
No tak vielitz. Masz rację.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
to juz chyba zajechac na stacje benzynowa, zjesc hot doga na ciepło, napić się herbaty i dobrej kawy
bo tak to nie ma chyba sniadan, albo do VIVO na kanapki do subwaya |
|
|
|
|
lasowianka, sezam, słoneczko, karczma biesiadna
|
|
|
|
|
CYTAT lasowianka, sezam, słoneczko, karczma biesiadna Nie licząc Sezamu (który jest raczej hotelem i jak pisałem, nie wiem czy ot tak można tam wejść na śniadanie, chociaż na obiad się da), to reszta jest otwierana koło południa, więc to słabe śniadanie |
|
|
|
|
anouk11
moja babcia na pewno Cie ugości! od niej nikt nigdy głodny nie wyszedł. PS nie śpi od 4 rano Pozdrawiam |
|
|
|
|
Nie wiem jak to wygląda w tej chwili, moje dane pochodzą sprzed ok roku ale w Sezamie można było śniadanko zjeść, na recepcji dokonuje się opłaty za osobę i można spokojnie się częstować w sali restauracyjnej.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie wiem jak to wygląda w tej chwili, moje dane pochodzą sprzed ok roku ale w Sezamie można było śniadanko zjeść, na recepcji dokonuje się opłaty za osobę i można spokojnie się częstować w sali restauracyjnej. No to anouk11 nie szukaj dalej, idealne miejsce na śniadanie - dużo miejsca dla rodziny, kuchnia tam naprawdę dobra (jadałem tam obiady, ale śniadania ludzie też chwalili). Ciekawe jaki koszt, zwykle w hotelach 15-25 zł, więc okazyjnie tam raczej nie będzie. |
|
|
|
|
U nas nie ma tylu blogerów i youtuberów co w Warszawie ani turystów dlatego śniadania są przy okazji w restauracjach, pubach ale na typową śniadaniownię nie ma co liczyć. Większość ludzi pracuje na 1 zmiany.
|
|