|
|
|
Ahoj załogo ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Daj sobie spokój dziecko.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
mirek 3x7.... teraz i w tym temacie jesteś ekspertem - opiniodawcą - wyrocznią ?
|
|
|
|
|
CYTAT mirek 3x7.... teraz i w tym temacie jesteś ekspertem - opiniodawcą - wyrocznią ? mirek 3x7 jest ekspertem - opiniodawcą - wyrocznią w każdym temacie ;) |
|
|
|
|
Tak mi przyszło do głowy, że na czas pikniku, jednostka wojskowa w Nisku mogła by wypożyczyć organizatorom takiego "Beryla". |
|
|
|
|
@Licht
Masz rację - dajmy kałachy ludziom, którzy nigdy nie trzymali w rękach broni palnej. |
|
|
|
|
@ girl |
|
|
|
|
CYTAT @Licht Masz rację - dajmy kałachy ludziom, którzy nigdy nie trzymali w rękach broni palnej. Dokładnie. Nic więcej nie trzeba dodawać |
|
|
|
|
Czasami mam wrażenie, że nie czytacie tego co piszę... |
|
|
|
|
CYTAT Czasami mam wrażenie, że nie czytacie tego co piszę... Ja mam czasami wrażenie, że sam nie wiesz co piszesz. Często jeżdżę na strzelnicę, uczestniczę w szkoleniach. Pracuję z bronią. Uwierz mi, widziałem jak zachowują się ludzie, którzy pierwszy raz mają broń w rękach. Nożem potrafi się posługiwać prawie każdy bo każdy ma nóż w domu. Natomiast bronią już nie, nawet gdy ktoś przejawia takie chęci. Nie generalizuję są ludzi, którzy od razu wezmą broń do ręki i zachowują się bardzo naturalnie ale większość już nie. |
|
|
|
|
@ IH |
|