|
|
|
Czy mozecie mi kogos polecic kto zajmuje sie konserwacja podwozi w autach osobowych??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Można samemu to zrobić. Wjeżdżasz na kanał. Kupujesz specjalną farbę i po kilku h gotowe.
|
|
|
|
|
Nie rób samemu chyba, że się na tym znasz. Nigdy tak dobrze nie wyjdzie, nie doczyścisz, nie masz sprzętu. Ale w zakładzie to trzeba dać pomiędzy 600 a 1500 zł. W google poszukaj.
|
|
|
|
|
CYTAT Czy mozecie mi kogos polecic kto zajmuje sie konserwacja podwozi w autach osobowych?? p.w. |
|
|
|
|
Juniorek jak znasz kogos to daj mi znac napisalem na pw
|
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Zastanów się nad zmianą pojazdu... może taki ? https://www.youtu(...)0oAh4evU
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Czy mozecie mi kogos polecic kto zajmuje sie konserwacja podwozi w autach osobowych?? p.w. polecam serdecznie , chłopaka , nazwisko wyleciało z głowy ale może to PUZIO, w rzeczycy ...zaraz ma warsztat za Domem weselnym po lewej rece od strony Brandwicy ..... szyld przed bramą mi robil samochod po wypadku i chwale sobie go Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
jadąc od strony Brandwicy w kierunku na Rzeczycę - po lewej stronie PRZED Domem weselnym Galicja. Namieszałaś z kierunkami...
|
|
|
|
|
Jakieś nowe propozycje dotyczące konserwacji podwozia i mniej więcej ceny jakich można się spodziewać?
I w końcu gdzie ten fachowiec ma zakład? "Puzio. Dąbrowa Rzeczycka. Za torami, pierwsza w prawo koło szkoły." |
|