|
|
|
Mam samochod do przegladu w Stalowej a od niedawna tu mieszkam wiec prosze o porade gdzie moge szukac
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Mzk czyli zajezdnia MKS niedaleko Kauflandu ,szybko, profesjonalnie,taniej niż u pewnego prywaciarza do którego jeżdziłam wcześniej ,na koniec torebeczka z gadżetami miły gest.Ja tam wrócę.
|
|
|
|
|
W MZK cymbal mi ustawial zbieznosc na kolach ze zdartym bieznikiem. Wziol 100 czy 150 zl, po czym w ten sam dzien musialem wymienic opony, bo ten osiol mnie nie poinformowal, ze sie nie nadaja do jazdy. Zawinal pieniadze, rachunku nie dal oczywiscie, a to ze moge miec wypadek i sie zabic to juz go nie interesuje. Bede w poblizu to go podjade op. z wasem taki cwaniaczek z PKSu. A te stare opony mu na leb zaloze, ktore sprawdzal.
Wszedzie na od.... zrobia przeglad. Ale tam najgorzej Moderowano przez: magpie Rozumiem nerwy, ale proszę bez wulgaryzmów
|
|
|
|
|
CYTAT W MZK cymbal mi ustawial zbieznosc na kolach ze zdartym bieznikiem. Wziol 100 czy 150 zl, po czym w ten sam dzien musialem wymienic opony, bo ten osiol mnie nie poinformowal, ze sie nie nadaja do jazdy. Zawinal pieniadze, rachunku nie dal oczywiscie, a to ze moge miec wypadek i sie zabic to juz go nie interesuje. Bede w poblizu to go podjade op., z wasem taki cwaniaczek z PKSu. A te stare opony mu na leb zaloze, ktore sprawdzal. Wszedzie na odp.... zrobia przeglad. Ale tam najgorzej No to MZK czy PKS? Ja robiłem kiedyś parę rzeczy w MZK (w tym to ich laserowe ust. zbieżności) i byłem naprawdę zadowolony, solidnie wykonana praca (gość się starał). Na PKS nie robiłem nic jeszcze :/ |
|
|
|
|
Polecalem PKS Nie MZK, zle odczytalem pania Dorote myslalem ze to to samo
|
|
|
|
|
[cytat]W MZK cymbal mi ustawial zbieznosc na kolach ze zdartym bieznikiem. Wziol 100 czy 150 zl, po czym w ten sam dzien musialem wymienic opony, bo ten osiol mnie nie poinformowal, ze sie nie nadaja do jazdy
buhahahahh to nie widziałeś na jakich oponach jeździsz? |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
To chyba widac czy ma sie bieznik czy sliki😀
A odnosnie przegladu to jest pelno: obok przejazdu kolejowego na przemyslowej, auto szwedo, pks, mzk mks Rozni sie tylko gratisami jakie sie dostaje. Ja osobiscie robilem na pks |
|
|
|
|
W nisku zaraz za jesionami
|
|
|
|
|
Omijać PKS szerokim łukiem. Facet ustawiał zbieżność koledze w POLO i czytał parametry ze starej książki hahahhaha Skończyło się to przestawieniem kierownicy i ponownym ustawieniem w serwisie. Raz tam byłem dawno dawno temu i nue dostałem paragonu. Pewnie chłopaki dorabiają do wypłaty ...
Gobos |
|
|
|
|
W St. W. to PKS najpewniej. W Nisku to np. W Racławicach. Ale ogólnie to podstawa jechać autem sprawnym bo tak też bywa że ktoś jedzie z myślą że mu podbiją,a tu niespodzianka nikt nie podbije przeglądu jak np. nie ma hamulca ręcznego, a takich aut na ulicach nie brak.
|
|
|
|
|
PKS
|
|
|
|
|
Zaraz, zaraz: chodzi o przegląd czy badanie techniczne?
Jeśli chodzi o badanie techniczne to również korzystam ze stacji w PKS, a jeśli chodzi o przegląd (czyli wymianę olejów, filtrów itp.) to chyba zależnie od marki lepiej korzystać z wyspecjalizowanych warsztatów? R. |
|
|
|
|
w nisku jak zrobisz to dadza ci talon jeszcze na 5 l paliwa lub 10 l gazu.....nieraz jezdzilem na samo sprawdzenie zawieszenia itp i grosza nie wzieli.....przed straza pozarna po prawej
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|