|
|
|
Witam mam takie pytanie może ktoś wie na którym piętrze znajduje się oddział dziecięcy w szpitalu w Stalowej Woli.?z góry dzięki
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wchodząc do windy jest wszystko napisane...3piętro
|
|
|
|
|
3 piętro
|
|
|
|
|
CYTAT Witam mam takie pytanie może ktoś wie na którym piętrze znajduje się oddział dziecięcy w szpitalu w Stalowej Woli.?z góry dzięki co za durne pytania, taki wątek w ogóle nie powinien zostać dopuszczony do wyświetlenia... nie długo zadasz pytanie w co dzisiaj mam się ubrać. |
|
|
|
|
Jeżeli nie masz nic do powiedzenie na temat, to zamilcz. Wszystko tym ludzia przeszkadza. Zajmij sie soba, ciebie sprawa nie dotyczy to sie nie udzielaj. A tak na temat, to na 3 pietrze.
|
|
|
|
|
Dziękuję i nie rozumiem głupich odpowiedzi po co ktoś głupio odpowiada. Nie mam nic do powiedzenia to się nie wypowiadam.
|
|
|
|
|
3 pietro i nie przejmuj sie glupimi odp
|
|
|
|
|
CYTAT Witam mam takie pytanie może ktoś wie na którym piętrze znajduje się oddział dziecięcy w szpitalu w Stalowej Woli.?z góry dzięki Wpisz w nawigację , może trafisz. |
|
|
|
|
trzecie pietro
|
|
|
|
|
trzecie pietro
|
|
|
|
|
trzecie pietro
|
|
|
|
|
trzecie pietro
|
|
|
|
|
trzecie pietro
|
|
|
|
|
trzecie pietro
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Witam mam takie pytanie może ktoś wie na którym piętrze znajduje się oddział dziecięcy w szpitalu w Stalowej Woli.?z góry dzięki co za durne pytania, taki wątek w ogóle nie powinien zostać dopuszczony do wyświetlenia... nie długo zadasz pytanie w co dzisiaj mam się ubrać. 100% racji Za chwilę będą się pytać gdzie jest toaleta. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Witam mam takie pytanie może ktoś wie na którym piętrze znajduje się oddział dziecięcy w szpitalu w Stalowej Woli.?z góry dzięki co za durne pytania, taki wątek w ogóle nie powinien zostać dopuszczony do wyświetlenia... nie długo zadasz pytanie w co dzisiaj mam się ubrać. 100% racji Za chwilę będą się pytać gdzie jest toaleta. A to akurat dobre pytanie, bo sama nie mam pojęcia gdzie są w szpitalu toalety, tak samo jak pewnie 80% ludzi tam idących. Dla tego ludzie z pobliskich bloków się skarżyli, że im ludzie po altankach śmietnikowych szczają, bo ubikacji w szpitalu nie mogą znaleźć. I mogę się założyć, że ty też nie masz pojęcia gdzie są toalety w szpitalu |
|
|
|
|
ja rozumiem, że może ktoś nie wiedzieć.. ale bez przesady ... większość chyba nauczyło się czytać i mówić... można zapytać w szpitalu czy po prostu przeczytać tabliczki... kiedyś nie było " fejsa " ani żadnych forum i ludzie jakoś sobie radzili a teraz mam wrażenie że bez tego to jakby ludzie rozum stracili.... nie mniej jednak tak oddział dziecięcy jest na 3 piętrze... i wszystkie znaki cię tam doprowadzą..
aneta87 |
|
|
|
|
CYTAT ja rozumiem, że może ktoś nie wiedzieć.. ale bez przesady ... większość chyba nauczyło się czytać i mówić... można zapytać w szpitalu czy po prostu przeczytać tabliczki... kiedyś nie było " fejsa " ani żadnych forum i ludzie jakoś sobie radzili a teraz mam wrażenie że bez tego to jakby ludzie rozum stracili.... nie mniej jednak tak oddział dziecięcy jest na 3 piętrze... i wszystkie znaki cię tam doprowadzą.. dokładnie, idę do szpitala otwieram buzię i pytam, otwieram oczy i czytam. Poza tym jeśli trafiłaś/eś bez problemu na to forum, to trzeba było wejść na stronę szpitala tam wszystko znajdziesz. Poza tym toalety są oznaczone na każdym piętrze zazwyczaj dziewczynka w sukience, lub chłopczyk ewentualnie kółeczko i trójkąt. ... masakra |
|