|
|
|
witam!mam problem z klima w aucie...uklad jest szczelny a mimo to nie zalacza sie kompresor bo obroty nawet nie drgna na obrotomierzu...silnik 2.2 hdi fiat ulysse....ktos cos doradzi?ktos mial podobny problem?z gory dzieki za rade!
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
U mnie w renówce padl czujnik cisnienia czynnika chlodzacego. Po wymianie na nowy wszystko smiga. Najlepiej podpiac go pod komputer i sprawdzic
|
|
|
|
|
ElektromagneS Ci padł w sprezarce. Jak się uda to wymiana jego (tańsze koszty) a jak nie znajdziesz zamiennika to nowa sprezarka. Najlepiej oddaj do fachowca.
|
|
|
|
|
Pawel Wala handlowa 7
napewno da rade |
|
|
|
|
czujnik temperatury na zewnątrz?miałem coś podobnego w picasso
|
|
|
|
|
CYTAT ElektromagneS Ci padł w sprezarce. Jak się uda to wymiana jego (tańsze koszty) a jak nie znajdziesz zamiennika to nowa sprezarka. Najlepiej oddaj do fachowca. czyli to sprzegielko? Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
Proponuje pana Widerę obok Tesco,miałem też coś podobnego,naprawił.Jest dobry w tym!!!
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT ElektromagneS Ci padł w sprezarce. Jak się uda to wymiana jego (tańsze koszty) a jak nie znajdziesz zamiennika to nowa sprezarka. Najlepiej oddaj do fachowca. czyli to sprzegielko? U mnie to było sprzęgiełko, wymienione i po kłopocie |
|
|
|
|
Sprawdż bezpiecznik i przekażnik.Sprzęgiełko można sprawdzić doprowadzając bezpośrednio 12 V.
|
|
|
|
|
CYTAT Sprawdż bezpiecznik i przekażnik.Sprzęgiełko można sprawdzić doprowadzając bezpośrednio 12 V. tylko ze w bezpiecznikach niema zadnego od klimy!
|
|
|
|
Jezeli sam sobie nie poradzisz z problemem to polecem Multitech p Widere, wjazd kolo Forda
|
|