|
|
|
W budżecie miasta nie ma pieniędzy na wizje prezydenta Lucjusza. Wizja "szklanych domów" oddala się, Żadna z jego planowanych inwestycji nie zostanie zrealizowana z prostej przyczyny braku pieniędzy. W poprzednim roku budżetowym i tak miasto wzieło 20 milionów kredytów, a pomysł z obligacjami wydaje być się chybionym i pogrąży Stalową Wole w recesji.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
a skąd ma na imprezy ?? za przeproszeniem gówniane imprezy.....????????????????????
|
|
|
|
|
Moim zdaniem Stalowa Wola wkrótce upadnie, i zostaną z niej zarośnięte ruiny. Ale ja już mieszkam w Jarosławiu. |
|
|
|
|
Zapewne alarmuje nas ktoś, kto tam "pracuje" ...
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem Stalowa Wola wkrótce upadnie, i zostaną z niej zarośnięte ruiny. Ale ja już mieszkam w Jarosławiu. Twoje zdanie nikogo nie obchodzi. |
|
|
|
|
Ja już od dawna ostrzegałem, że to miasto nie ma żadnej przyszłości. |
|
|
|
|
CYTAT Ja już od dawna ostrzegałem, że to miasto nie ma żadnej przyszłości. Nie to co dziura pod Jarosławiem. |
|
|
|
|
Dokładnie. |
|
|
|
|
Do autora tematu... Poprosze DOWODY na to. Kolejny bezsensowny temat, założony przez internetowego napinacza. Wygląda to na "opozycje", ale tak to jest jak sie świnie od koryta odciągnie, kwiczy aż uszy bolą. Teraz kilka słów do Lichta. Znajdź sobie jakiś portal jarosławski, w końcu teraz jesteś tam mieszkańcem
|
|
|
|
|
CYTAT Do autora tematu... Poprosze DOWODY na to. Kolejny bezsensowny temat, założony przez internetowego napinacza. Wygląda to na "opozycje", ale tak to jest jak sie świnie od koryta odciągnie, kwiczy aż uszy bolą. Teraz kilka słów do Lichta. Znajdź sobie jakiś portal jarosławski, w końcu teraz jesteś tam mieszkańcem Przecież on jest w Stalowej, wystarczy IP sprawdzić. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Do autora tematu... Poprosze DOWODY na to. Kolejny bezsensowny temat, założony przez internetowego napinacza. Wygląda to na "opozycje", ale tak to jest jak sie świnie od koryta odciągnie, kwiczy aż uszy bolą. Teraz kilka słów do Lichta. Znajdź sobie jakiś portal jarosławski, w końcu teraz jesteś tam mieszkańcem Przecież on jest w Stalowej, wystarczy IP sprawdzić. Pewnie siedzi w biurze stalowegomiasta |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Do autora tematu... Poprosze DOWODY na to. Kolejny bezsensowny temat, założony przez internetowego napinacza. Wygląda to na "opozycje", ale tak to jest jak sie świnie od koryta odciągnie, kwiczy aż uszy bolą. Teraz kilka słów do Lichta. Znajdź sobie jakiś portal jarosławski, w końcu teraz jesteś tam mieszkańcem Przecież on jest w Stalowej, wystarczy IP sprawdzić. Pewnie siedzi w biurze stalowegomiasta Tak samo jak był rzekomo w Hamburgu i szukał roboty na dworcu. Troll nic więcej. |
|
|
|
|
Byłem w Stalowej Woli wczoraj, przez 3 godziny |
|
|
|
|
Ale komuś żal poslady ściska Co chwile zakladaja jakiś temat o tym samym, jak to nie ma kasy. A do nachto-lichta, doszedłem do wniosku że niestety coś jest z toba nie tak. Opowiadasz o swoich nie trafionych decyzjach, najpierw Niemcy które cie przerosły. W stw w takich czasach nie potrafisz znaleźć pracy.I w koncu wisienka na torcie, przeprowadzasz się w jeszcze gorsze zadupie. Na pewno nie po to żeby ci było lepiej. Trzeba było sie na ukraine wynieść w poszukiwaniu pracy. Narzekasz choć sam jestes sobie winny. Lubisz jak ludzie cie obrażają. Tak cie widzę.
|
|
|
|
|
To jest moim zdaniem płatny trolling.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nawet jak to jest trolling i to płatny , porozgladajcie się po okolicy , zobaczcie czy coś się zmieniło na około , nie mówię turaj o ławkach czy nowych latarnia h ect
Zobaczycie tych samych ludzi te same sklepy nic nowego nie ma !! Kasa wydawana na bierząco tylko tak naprawdę na 1001 rzeczy niepotrzebnych 2 lata tych samych sklepów tych samych wlasciwcli i nic nowego poza nimi |
|
|
|
|
A czego oczekujesz?
Nowych sklepów? A może "drapacza" chmur? Lunaparku? Stoczni na Sanie? Ja oczekuję: - żeby w Stalowej była praca, za którą da się godnie żyć - żeby było czysto i bezpiecznie - żeby ludzie byli kulturalni i uczynni - żeby miasto się rozwijało w kierunku wyznaczanym przez nasze potrzeby. ... chciałbym też, żeby urzędnicy zarabiali o połowę mniej, bo nie zasługują na swoje pasożytnicze pensje.... ale to już dotyczy całej Polski, a nie tylko naszego miasta.... Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ja oczekuję: - żeby w Stalowej była praca, za którą da się godnie żyć - żeby było czysto i bezpiecznie - żeby ludzie byli kulturalni i uczynni - żeby miasto się rozwijało w kierunku wyznaczanym przez nasze potrzeby. ... chciałbym też, żeby urzędnicy zarabiali o połowę mniej, bo nie zasługują na swoje pasożytnicze pensje.... ale to już dotyczy całej Polski, a nie tylko naszego miasta.... w końcu mirku konkrety. myślę, że wielu mieszkańców zgodzi się z twoimi oczekiwaniami. przynajmniej tymi. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
CYTAT - żeby w Stalowej była praca, za którą da się godnie żyć - żeby było czysto i bezpiecznie - żeby ludzie byli kulturalni i uczynni - żeby miasto się rozwijało w kierunku wyznaczanym przez nasze potrzeby. Dokładnie chyba każdy normalnie myślący się z tym zgodzi co napisał. Niestety chyba żaden z tych podpunktów nie jest spełniony. |
|
|
|
|
Z pierwszym nie jest najlepiej, ale trudno za to winić Lucka
Z drugim jest dobrze Trzeci zależny tylko od nas Z czwartym jest moim zdaniem nieźle, ale mogłoby być lepiej Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem Stalowa Wola wkrótce upadnie, i zostaną z niej zarośnięte ruiny. Ale ja już mieszkam w Jarosławiu. Z Szówska do Jarosławia trzy dni drogi wołami. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT A czego oczekujesz? Nowych sklepów? A może "drapacza" chmur? Lunaparku? Stoczni na Sanie? Ja oczekuję: - żeby w Stalowej była praca, za którą da się godnie żyć - żeby było czysto i bezpiecznie - żeby ludzie byli kulturalni i uczynni - żeby miasto się rozwijało w kierunku wyznaczanym przez nasze potrzeby. ... chciałbym też, żeby urzędnicy zarabiali o połowę mniej, bo nie zasługują na swoje pasożytnicze pensje.... ale to już dotyczy całej Polski, a nie tylko naszego miasta.... Ty oczekujesz , a teraz powiedz ile z twoich oczekiwań jest w tym mieście ?? 1 opcja która wymieniłeś ?? Myśle ze to nawet nie Różnica pomiędzy nami jest taka jak pomiędzy marzycielem a człowiekiem widzianym rzeczywistość Ty oczekujesz a ja widzę jak jest |
|
|
|
|
Chciałbym dodać tylko aby wypłata była na czas w Stalowe Woli! Tyle w temacie.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Do autora tematu... Poprosze DOWODY na to. Kolejny bezsensowny temat, założony przez internetowego napinacza. Wygląda to na "opozycje", ale tak to jest jak sie świnie od koryta odciągnie, kwiczy aż uszy bolą. Teraz kilka słów do Lichta. Znajdź sobie jakiś portal jarosławski, w końcu teraz jesteś tam mieszkańcem Przecież on jest w Stalowej, wystarczy IP sprawdzić. No nieźle. IP widzą zwykli użytkownicy. Jeśli to prawda to portal faktycznie niewiele warty ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Z pierwszym nie jest najlepiej, ale trudno za to winić Lucka a kto obiecał nowych inwestorów, nowe miejsca pracy dla kobiet. zajrzyj proszę do jego broszurki wyborczej. kogo mamy winić, że pies z kulawą nogą nie zainwestował w naszym mieście od czasu objęcia władzy przez nadbereżnego ??? Szlęzaka, który od 3 lat nie rządzi??? Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|