|
|
|
Ksiądz proboszcz kupił sobie drona i podgląda parafianki
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Ksiądz proboszcz kupił sobie drona i podgląda parafianki A jaki ten proboszcz? Stary? Przystojny?
Kuna |
|
|
|
|
A generalnie to o co chodzi autorce tematu?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
O to, że ktoś kiedyś wrzucił na spotted stalowa wola na FB post, że proboszcz z Turbii kupił sobie drona i lata nim nad posesjami i podgląda ludzi. Ostatnio temat podłapały okoliczne portale, a nawet SuperExpress
|
|
|
|
|
No i co że kupił ? Nie może ksiądz, jako człowiek mieć pasji czy jakiś zainteresowań ? Lepiej żeby z nudów pił albo interesował się przesadnie życiem parafian ? Ogarnijcie się ...
|
|
|
|
|
CYTAT albo interesował się przesadnie życiem parafian Oczywiście że może mieć, ale jeśli lata nad posesjami parafian żeby sobie powęszyć to lekka przesada. Oczywiście jeżeli jest to prawdą a nie plotą wyssaną z palca. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT albo interesował się przesadnie życiem parafian Oczywiście że może mieć, ale jeśli lata nad posesjami parafian żeby sobie powęszyć to lekka przesada. Oczywiście jeżeli jest to prawdą a nie plotą wyssaną z palca. |
|
|
|
|
Jak trzeba być pustym aby w dzisiejszych czasach bać się czarnych a tym bardziej dawać im kasę za straszenie piekłem. Mamy 21 wiek a ciemnota dalej biegnie i jeden przed drugim dają księdzu bo sąsiad co powie... Niech ktoś mi pokaże faceta normalnego ubierającego się w sukienki...a sorry ostatnio można ich było widzieć na paradzie równości w Berlinie. Gdyby ludzie troszeczkę zapoznali się z historią kk a nie tylko oglądali seriale to by się im oczy szeroko otwarły - typowa mafia licząca tylko na kasę, hołdująca ciemnocie i zacofaniu.
|
|
|
|
|
I wszyscy od razu pewni że podgląda.
Co za głupota ludzkiego prostego rozumowania. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT I wszyscy od razu pewni że podgląda. a skąd ,uchem gładkość farby na drzwiach sprawdza
Co za głupota ludzkiego prostego rozumowania. |
|
|
|
|
Krzysiu - pobaw się kiedyś dronem... może zrozumiesz.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Krzysiu - pobaw się kiedyś dronem... może zrozumiesz. Miruś Ty też podglądasz swoje parafianki? Tak Cię ciekawi jakie majtki zakładają w kolejnych dniach tygodnia czy może sprawdzasz która ich wcale nie zmienia?
Kuna |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT I wszyscy od razu pewni że podgląda. a skąd ,uchem gładkość farby na drzwiach sprawdzaCo za głupota ludzkiego prostego rozumowania. Kuna |
|
|
|
|
CYTAT Krzysiu - pobaw się kiedyś dronem... może zrozumiesz. nie jestem z PiS nie interesuje Mnie, kto jakiej jest orientacji,kto z kim sypia,jakiej jest narodowości,kim był czyjś dziadek,czy ktoś jada mięso czy nie,czy ktoś jeździ na rowerze czy nie ponieważ nie mam czasu obserwując takich dziwolągów jak wy.
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Krzysiu - pobaw się kiedyś dronem... może zrozumiesz. nie jestem z PiS nie interesuje Mnie, kto jakiej jest orientacji,kto z kim sypia,jakiej jest narodowości,kim był czyjś dziadek,czy ktoś jada mięso czy nie,czy ktoś jeździ na rowerze czy nie ponieważ nie mam czasu obserwując takich dziwolągów jak wy.Kuna |
|
|
|
|
Wywnioskować można, że każdy kto ma drona z kamerką to musi być podglądaczem.
Chore. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Wywnioskować można, że każdy kto ma drona z kamerką to musi być podglądaczem. Po to służy dron żeby widzieć wszystko z lotu ptaka. Nie dziwiłabym się gdyby tego drona miał ktoś kto trudni się obserwacją terenu albo filmowaniem jakichś uroczystości jak ślub czy plenerowe imprezy ale ksiądz? Jakoś nie wierzę że kupił tak drogą zabawkę dla ministrantów. No chyba że ich w taki sposób przekupuje żeby potem........zabawić się z nimi na plebanii. Rodzice tych ministrantów powinni zaintetesować się tym dla jakich celów ksiądz kupuje dla ich pociech tak drogie zabawki.
Chore. |
|
|
|
|
Ten sam ksiądz ma też aparat. Wiadomo po co...
Ehh litości ;) |
|
|
|
|
CYTAT Ten sam ksiądz ma też aparat. Wiadomo po co... Ehh litości ;) Nie wspominając o łączu internetowym, telewizorze i innych cudach wiankach na które kusi ministrantów . Żal patrzeć na to w co wierzy większość społeczeństwa . Łyka wszystko co im pokaże TVP lub TVN , Zero myślenia indywidualnego . |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ten sam ksiądz ma też aparat. Wiadomo po co... Ehh litości ;) Nie wspominając o łączu internetowym, telewizorze i innych cudach wiankach na które kusi ministrantów . Żal patrzeć na to w co wierzy większość społeczeństwa . Łyka wszystko co im pokaże TVP lub TVN , Zero myślenia indywidualnego . |
|
|
|
|
Paranormalna - ksiądz też człowiek. Ma prawo mieć swoje pasje.
|
|
|
|
CYTAT Paranormalna - ksiądz też człowiek. Ma prawo mieć swoje pasje. Pasją księdza powinno być przebywanie z ludźmi i pomaganie im a nie tłuczenie się po nocach brykami za miliona i kupowanie głupich dronów. Pasje to może rozwijać człowiek który własnymi rękoma na te hobby zarobi a nie za datki wiernych. Wstyd nawet bronić w taki sposób nieroba który jest jedynie karierowiczem w Kk.
|
|
|
|
|
Ksiądz powinien być otwarty na wszystko co dobre.
|
|
|
|
paranormalna takie mam pytanko . Skąd wiesz za czyje ksiądz kupił tego drona ?? Może akurat nie za parafialne a za swoje prywatne . Zresztą gdyby kupił za parafialne to musiałby dostać na to zgodę rady parafialnej , o ile taka istnieje w Turbii . Ale to spora parafia więc zapewne istnieje .
Takie czasy nastały ze aby młodych przyciągnąć do kościoła to trzeba ich czymś zachęcić . Ten ksiądz miał taki pomysł, inni mają inne pomysły . Dobrze że wogóle mu się chce a nie tylko odbębni Mszę i zamyka się na plebani i liczy kasę z tacy . |
|
|
|
|
CYTAT paranormalna takie mam pytanko . Skąd wiesz za czyje ksiądz kupił tego drona ?? Może akurat nie za parafialne a za swoje prywatne . Zresztą gdyby kupił za parafialne to musiałby dostać na to zgodę rady parafialnej , o ile taka istnieje w Turbii . Ale to spora parafia więc zapewne istnieje . Mariuszku mzm takie pytanko: skąd wiesz czy nie za parafialne kupił tego drona? Ksiądz ma żyć skromnie a jak chce przyciągnąć mnie do kościoła to niech stanie na uszach i zaklaska skrzydłami - to nic nie kosztuje. Nie wiem jak wy księża myślicie ale według mnie czas uwielbiania księży za to że jest księdzem minął bezpowrotnie. Czas stanąć realnie na ziemi i przestać myśleć o sobie jak o Bóg wie jakim nadczłowieku który może nasrać a wszyscy przytakną że fiołkami pachnie. Zejdźcie ma ziemię półbogowie.
Takie czasy nastały ze aby młodych przyciągnąć do kościoła to trzeba ich czymś zachęcić . Ten ksiądz miał taki pomysł, inni mają inne pomysły . Dobrze że wogóle mu się chce a nie tylko odbębni Mszę i zamyka się na plebani i liczy kasę z tacy . |
|