|
|
|
Witam serdecznie. Czy ktoś podpowie gdzie prywatnie przyjmuje Zymróz? I jaki jest koszt takiej samej wizyty i z usg? Dziękuję z góry za odpowiedzi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zymróz i usg to chyba najlepszy żart jaki słyszałam
|
|
|
|
|
CYTAT Zymróz i usg to chyba najlepszy żart jaki słyszałam Z łaskawości swojej jeśli nie masz nic sensownego to powiedzenia to zamilcz. |
|
|
|
|
jakie ty masz pojecie, przeciez dr Zymróz głowicy usg w rece nie trzymał
wydaje mi sie w związku z tym że nie świadczy w swoim gabinecie takowych usług |
|
|
|
|
Kobieta pyta o coś czego nie jest pewna, może nie zna lekarza? Może nie wie? Stąd jej pytanie! A wy jak to bydło wszechwiedzące wyśmiewacie. Trochę kultury i ogłady, jeśli nie masz nic do powiedzenia to zwyczajnie nie odpisuj lub wyjaśnij, że ten lekarz nie ma, nie przyjmuję lub inna konkretna odpowiedź. Co za Naród!!
Pan Zenon Zymróz przyjmuje prywatnie na ul. Wojska Polskiego 3/ ? nie pamiętam ( jest reklama nad klatką wejściową) ( 50zł - 100zł wizyta) Nie robi USG pan Zymróz, tylko badanie, na USG najlepiej umówić się do Adamczyka ( 100zł usg). Pozdrawiam Odradzam Micała |
|
|
|
|
@kondzia Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Nie miałam pojecia, że dr Zymróz nie wykonuje usg- nigdy u Niego nie byłam. Oby było więcej takich osób jak Ty na forum, które odpowiadaja konkretnie i kulturalnie. Dziękuję i pozdrawiam. A pani (celowo z małej litery) @mysl nie dziękuję, bo nie ma za co. No chyba za to, że pokazała ile buractwa w niej siedzi, a no i serdecznie nie pozdrawiam
|
|
|
|
|
A moge wiedziec dlaczego go odradzasz?;)
|
|
|
|
|
Pan Zymroz to lekarz i przede wszystkim prawdziwy czlowiek, taki ludzki gość ! Szacunek!
|
|
|
|
|
Dokładnie to ul. Wojska Polskiego 3/12, na 5 piętrze,we wtorki i czwartki od 15 do 18
|
|
|
|
|
CYTAT A moge wiedziec dlaczego go odradzasz?;) Poniewaz Pan Mical stawia na ilosc a nie jakosc. Popsul kila ciaz, i nie bral za to odpowiedzialnosci. Bylam osobiscie na wizycie 1-50zl, druga na NFZ- z zegarkiem na scianie stwierdzil, ze nie ma czasu, bo juz 18-sta ( chodzilo o potwierdzenie guza). Zwyczajnie mnie zbyl. |
|
|
|
|
CYTAT @kondzia Bardzo Ci dziękuję za odpowiedź. Nie miałam pojecia, że dr Zymróz nie wykonuje usg- nigdy u Niego nie byłam. Oby było więcej takich osób jak Ty na forum, które odpowiadaja konkretnie i kulturalnie. Dziękuję i pozdrawiam. A pani (celowo z małej litery) @mysl nie dziękuję, bo nie ma za co. No chyba za to, że pokazała ile buractwa w niej siedzi, a no i serdecznie nie pozdrawiam Proszę bardzo. Dziękuję i życzę wszystkiego dobrego. |
|
|
|
|
CYTAT Witam serdecznie. Czy ktoś podpowie gdzie prywatnie przyjmuje Zymróz? I jaki jest koszt takiej samej wizyty i z usg? Dziękuję z góry za odpowiedzi. Zymroz nie ma w prywatnym gabinecie USG. Przyjmuje w mieszkaniu w pierwszym wiezowcu na Wojska Polskiego na przeciwko pizzeri Capri Stodola. |
|
|
|
|
CYTAT Odradzam Micała A ja wrecz przeciwnie, polecam Micała |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A moge wiedziec dlaczego go odradzasz?;) Poniewaz Pan Mical stawia na ilosc a nie jakosc. Popsul kila ciaz, i nie bral za to odpowiedzialnosci. Bylam osobiscie na wizycie 1-50zl, druga na NFZ- z zegarkiem na scianie stwierdzil, ze nie ma czasu, bo juz 18-sta ( chodzilo o potwierdzenie guza). Zwyczajnie mnie zbyl. Moja ciaze tez prowadzil, bylo wszystko ok, badania takie jak nalezy, usg tyle ile trzeba, plec prawidlowo okreslil juz w 13 tc jak nie bylo jeszcze nic widac, przeprowadzal rowniez CC. Fakt raz jak bylam na nfz o 17;45 pracowal do 18 uslyszalam na dzien dobry ile osob za mna jeszcze i w zasadzie poczulam sie jakbym miala sie ubrac juz na korytarzu bo jemu sie spieszy, ale ogolnie ciaze prowadzil dobrze, i na nfz i prywatnie. Ciecie tez ok i opieka po, nie zachodzil wylacznie na obchodach tylko w miedzy czasie tez przychodzil na sale i pytal czy wporzadku. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A moge wiedziec dlaczego go odradzasz?;) Poniewaz Pan Mical stawia na ilosc a nie jakosc. Popsul kila ciaz, i nie bral za to odpowiedzialnosci. Bylam osobiscie na wizycie 1-50zl, druga na NFZ- z zegarkiem na scianie stwierdzil, ze nie ma czasu, bo juz 18-sta ( chodzilo o potwierdzenie guza). Zwyczajnie mnie zbyl. Moja ciaze tez prowadzil, bylo wszystko ok, badania takie jak nalezy, usg tyle ile trzeba, plec prawidlowo okreslil juz w 13 tc jak nie bylo jeszcze nic widac, przeprowadzal rowniez CC. Fakt raz jak bylam na nfz o 17;45 pracowal do 18 uslyszalam na dzien dobry ile osob za mna jeszcze i w zasadzie poczulam sie jakbym miala sie ubrac juz na korytarzu bo jemu sie spieszy, ale ogolnie ciaze prowadzil dobrze, i na nfz i prywatnie. Ciecie tez ok i opieka po, nie zachodzil wylacznie na obchodach tylko w miedzy czasie tez przychodzil na sale i pytal czy wporzadku. W jaki sposób określił płeć dziecka jak nie było jeszcze nic widać? ♥♥♥ |
|