|
|
|
http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=40541
Czy w sierpniu zacznie działać? Wątpię. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
jechałam dzisiaj koło tego parku handlowego i zaawansowanie prac wkazuje na to, że otwarcie w sierpniu jest bardzo prawdopodbne.
jeden z najemców - pepco - szuka pracowników |
|
|
|
|
Jakie macie wrażenia po otwarciu tej małej galerii? Ja byłem, poszukiwałem kilku rzeczy do domu. W Neonecie niby miały być promocje, ale jakoś ich ich nie zauważyłem. niby miało być taniej a wcale tak nie było, ceny takie same jak przed otwarciem a może nawet i wyższe. Poszedłem do Partner AGD RTV na ulicy Wolności i kupiłem te same rzeczy (cała zabudowa do kuchni) dużo taniej. Można negocjować ceny i to bez promocji. Trochę ściema z tymi promocjami. Ludzie jak widzą napis promocja to od razu myślą, że jest taniej a ceny są sztucznie zawyżone a później obniżone aby nabić klienta w butelkę. Ja mam takie odczucia. A Wy?
|
|
|
|
|
Totalna ściema... Ceny takie same jak na ich stronce. Upatrzyłem sobie lodówkę, która miała przywieszkę "-15%" a w środku karteczka przecena. Pytając się ekspedienta o tą karteczkę odpowiedział mi "PROMOCJE nie łączą się" a ja do niego. że ta przecena jest pewnie dlatego, że lodówka jest z boku wgnieciona a On mi odpowiedział, że jak chce to zamówią mi lodówkę bez wgniecenia. Patrzcie uważnie co kupujecie.
|
|
|
|
|
Ale przecież NeoNet czy Rossmann to sklepy które zostały przeniesione więc to żadne wielkie otwarcie, Pepco, CCC to są nowo otwarte i prędzej w nich o promocje z okazji otwarcia
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|