|
|
|
Co to za wyścigi w centrum Stalowej ? Szału można dostać. Mam pozamykać okna i się udusić ?
Czy aby poziom hałasu nie przekracza dopuszczalnych norm ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jeszcze 2 godziny, świetny pomysł, naprawdę
|
|
|
|
|
Jeeny wszystkie imprezy motoryzacyjne w Stalowej wam przeszkadzają. A to błonia przeorane (mimo tego, że i tak są zaniedbane), a to Lasowiak pod wiaduktem, bo za głośno. Raz na jakiś czas głośniejsze dźwięki silników wam nie zaszkodzą. Zawsze możesz wyjść na spacer nad San, albo do lasu jak ci to przeszkadza.
|
|
|
|
|
No przepraszam, chciałam w niedzielę odpocząć, nienawidzę ryku silników i motorków bez tłumika
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Takie uroki życia w mieście...chyba nikogo to nie powinno dziwić, że jest głośno.
|
|
|
|
|
Tylko ktoś nie niespełna rozumu daje zgodę na organizację takiej imprezy w środku miasta.
|
|
|
|
|
Narzekacze, nic wam nie pasuje. Najlepiej nic nie organizować i nic nie robić w mieście bo wszystko jest beeee.
|
|
|
|
|
Nie wszystko jest beee, tylko ryki w niedzielę
|
|
|
|
|
CYTAT Tylko ktoś nie niespełna rozumu daje zgodę na organizację takiej imprezy w środku miasta. Dokładnie, ale wszystko dla ludu, a potem będą badać hałasy z zakładów pracy i się popisywać, że dbają o ciszę |
|
|
|
|
Proponuję w taka pogodę wybrać sie za miasto. Akurat takie imprezy sa rzadkością u nas.
|
|
|
|
|
CYTAT Proponuję w taka pogodę wybrać sie za miasto. Akurat takie imprezy sa rzadkością u nas. Bardzo dziękuję za propozycję, jednak chciałam odpocząć w domu |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Raz w roku 8 godzin przeżyjesz
|
|
|
|
|
CYTAT Co to za wyścigi w centrum Stalowej ? Szału można dostać. Mam pozamykać okna i się udusić ? Czy aby poziom hałasu nie przekracza dopuszczalnych norm ? trzeba byc mega capem zeby tak narzekac jak jakas fajna imprezka wkoncu w stw... przez takich gownianych ludzi to miasto wlasnie w duzej czesci wyglada jak wyglada. Wsyzstko przeszkadza, wszystko zle. Najlepiej pierdziec przed tv z piwem lub grządki na działeczce grzecznie kopac. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Co to za wyścigi w centrum Stalowej ? Szału można dostać. Mam pozamykać okna i się udusić ? Czy aby poziom hałasu nie przekracza dopuszczalnych norm ? trzeba byc mega capem zeby tak narzekac jak jakas fajna imprezka wkoncu w stw... przez takich gownianych ludzi to miasto wlasnie w duzej czesci wyglada jak wyglada. Wsyzstko przeszkadza, wszystko zle. Najlepiej pierdziec przed tv z piwem lub grządki na działeczce grzecznie kopac. Jestem mega capem, pierdzę z piwem przed TV i chce mieć ciszę |
|
|
|
|
W dużym mieście takie imprezy są organizowane np na lotniskach. U nas trudno o alternatywną lokalizację, no bo gdzie? Więc żeby zgromadzić tłumy i z braku organizuje się wszystko na zamkniętych Al. I tyle. Czy gdzieś indziej w mieście bo jest kawałek asfaltu
The great come back... |
|
|
|
|
W Rzeszowie jak są mecze żużlowe, to nikt nic nie mówi, że głośno, a tu jak raz na ruski rok ktoś coś zorganizuje, to wielkie poruszenie, bo za głośno.
|
|
|
|
|
CYTAT W Rzeszowie jak są mecze żużlowe, to nikt nic nie mówi, że głośno, a tu jak raz na ruski rok ktoś coś zorganizuje, to wielkie poruszenie, bo za głośno. I wtedy cały Rzeszów wyjeżdża za miasto zgodnie z powyższymi radami ? Haha |
|
|
|
|
CYTAT I wtedy cały Rzeszów wyjeżdża za miasto zgodnie z powyższymi radami ? Haha A kto powiedział, że cały? Jedni się pewnie przyzwyczaili i im to zwisa czy coś warczy, czy nie, drudzy idą oglądać zawody, a trzeci zajmują się swoimi sprawami i nie piszą durnot o tym że raz na jakiś czas coś im hałasuje. Po prostu... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT I wtedy cały Rzeszów wyjeżdża za miasto zgodnie z powyższymi radami ? Haha A kto powiedział, że cały? Jedni się pewnie przyzwyczaili i im to zwisa czy coś warczy, czy nie, drudzy idą oglądać zawody, a trzeci zajmują się swoimi sprawami i nie piszą durnot o tym że raz na jakiś czas coś im hałasuje. Po prostu... Po prostu to Rzeszów większy od Stalowej i nie słychać ryków w całym mieście |
|
|
|
|
u nas tez nie slychac w calym miescie
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Co to za wyścigi w centrum Stalowej ? Szału można dostać. Mam pozamykać okna i się udusić ? Czy aby poziom hałasu nie przekracza dopuszczalnych norm ? Taka piękna pogoda była. Po co siedziałeś w domu? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
W linii prostej mam do wiaduktu jakieś 600 może 650 (błąd urządzenia mierzącego) metrów. Nie słyszałem żadnych dźwięków. I uwierzcie mi, bardziej mi przeszkadzają wrzeszczące dzieciaki na placu zabaw cały dzień, nie ważnie, czy poniedziałek, czwartek, sobota, czy niedziela. Wydzierają japę często przeklinając, robiąc obsceniczne gesty, a rodzicom/opiekunom zaczytanym w telefonie to nic nie robi. Taki wrzask jest bardziej uciążliwy niż jeżdżące w takich zawodach auta kilka godzin w roku. A takich zawodów z odpowiednim zabezpieczeniem powinno być jak najwięcej, żeby młodzi gniewni szaleni mieli się gdzie sprawdzić za kierownicą, a nie szaleć na jamnickiej drodze i kosić drzewa ewentualnie wariować między blokami...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Co to za wyścigi w centrum Stalowej ? Szału można dostać. Mam pozamykać okna i się udusić ? Czy aby poziom hałasu nie przekracza dopuszczalnych norm ? Taka piękna pogoda była. Po co siedziałeś w domu? Ten nurtujący kilka osób problem był już wyjaśniony |
|