|
|
|
Witam jakie opinie macie na temat nowego kebaba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Taki sam jak wszystkie
|
|
|
|
|
Nic ciekawego, są lepsze.
|
|
|
|
|
Hayati dużo lepsze moim zdaniem.
|
|
|
|
|
Skoro hayati dużo lepsze to to musi być jakaś patologia
|
|
|
|
|
kupujac kebaba osiedlasz araba
|
|
|
|
|
Tylko EMRE - od lat najlepszy wykosili konkurencję.
|
|
|
|
|
Szkoda że "U Jana i Joli" przenieśli się pod dworzec.... Dobre kebaby - i nie u araba.....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kebab na WP też należy do Polaka,ze Stalówki, a zatrudnia w nim Kurdów - ŻADNYCH MUSLIMÓW.
|
|
Dołączył: 10 Maja 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dowoz rozumiem bezplatny?
|
|
|
|
|
Właśnie brał ktoś na dowóz, ile ?
|
|
|
|
|
CYTAT Szkoda że "U Jana i Joli" przenieśli się pod dworzec.... Dobre kebaby - i nie u araba..... No ja jeszcze w starej "placówce" spożywałem, bo patriotyzmem się kierowałem ale niestety mnie nie urzekło, dalej szukam dobrego kebsa. W Tikeya raz mi smakowało, ale chyba lokal już zamknięty (dziwne, bo zainwestowali w wygląd i zaraz potem zamknięcie...). Ktoś jeszcze próbował w tym Deshi? Takie samo jak każdy inny, czy w końcu coś lepszego (no jak po samym otwarciu na zachętę nie robią lepiej niż inni, to słabo wróżę...). |
|
|
|
|
Co wy chcieliscie lepszego jak kazdy z nich jedzie na tych samych mrozonkach od pewnie tego samego dostawcy, a smak w kebabie to glownie mieso . Druga sprawa to cena tych wyrobow miesnych , taniej niz surowe mieso w detalu, daje do myslenia jakie gowno wam wciskaja.
|
|
|
|
|
CYTAT Co wy chcieliscie lepszego jak kazdy z nich jedzie na tych samych mrozonkach od pewnie tego samego dostawcy, a smak w kebabie to glownie mieso . Druga sprawa to cena tych wyrobow miesnych , taniej niz surowe mieso w detalu, daje do myslenia jakie gowno wam wciskaja. Pozwolę się z tobą nie zgodzić Wg. mnie ważny jest sos, który ukryje smak (albo jego brak) mięsa. W RZE jadłem bardzo dobrego kebsa, mięso też z mrożonki, ale sos mieli swój i on robił robotę (razem ze świeżą sałatką + fajnym ciastem). Druga kwestia, tam mają większy obrót i wszystko świeże, u nas wszystko dłużej leży, przez co gorszy smak (pewnie mięso jest czasami ponownie mrożone jak nie pójdzie itp.). Tak czy siak, jeśli ten nowy robi z mrożonek (pewnie tak) i używa standardowych sosów z hurtowni (niestety pewnie też tak) to szału nie będzie. Ale na ulotce pisali coś o swoim firmowym pieczywie, więc mini nadzieja na coś innego się pojawiła. |
|
|
|
|
żarcie gorsze jak dla psów
|
|
|
|
|
CYTAT żarcie gorsze jak dla psów W sensie ten konkretny czy każdy kebs? Bo nie wiem czy jesteś kolejnym "patriotycznym wojownikiem" z kebabami czy faktycznie jadłeś i ten new jest do d... ? Tak wracając do tematu, bo sobie sprawdziłem ich menu (bo miałem ochotę ich może dziś spróbować) i coś się gubią w zeznaniach, bo na ulotce jest baranina, a na stronie wołowina Przecież to jedno i to samo widać dla nich |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT żarcie gorsze jak dla psów W sensie ten konkretny czy każdy kebs? Bo nie wiem czy jesteś kolejnym "patriotycznym wojownikiem" z kebabami czy faktycznie jadłeś i ten new jest do d... ? Tak wracając do tematu, bo sobie sprawdziłem ich menu (bo miałem ochotę ich może dziś spróbować) i coś się gubią w zeznaniach, bo na ulotce jest baranina, a na stronie wołowina Przecież to jedno i to samo widać dla nich A ile procent tego jest? Mielonka czy plastry mięcha jeden na drugim z przyprawami |
|
|
|
|
CYTAT A ile procent tego jest? Mielonka czy plastry mięcha jeden na drugim z przyprawami A gdzie to taki nie z mielonki jest? Bo ciężko takowego zjeść, chyba nie na podkarpaciu nawet. |
|
|
|
|
To jak mielonka to odpada.
|
|
|
|
|
CYTAT To jak mielonka to odpada. Ja nic nie twierdzę Nie jadłem tam, także możesz sprawdzić i dać znać, kto wie, może faktycznie ci coś więcej oferują. |
|