|
|
|
Dziś panowie i panie stałem obok estrady i stała obok mnie gówniarzernia około 12-16 lat i ci nie wiem panowie czy gówniarze byli aktywni lecz nie mogłem być obok i zabolało mnie to iż zwróciłem uwagę h***** to ma szczęście że byłem z żoną bo by już h** nie żył ponieważ zrobił się agresywny i powinien dostać w ryja i naprawdę ręka mnie swędzi by takiemu śmieciowi d****** a niech dziękuje mamie ze nie wpadł w moje ręce ????????
moderowano// wulgaryzm. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Widzę nikoxxx1, że piwo było dobre
|
|
~~citizen | |
|
|
CYTAT Dziś panowie i panie stałem obok estrady i stała obok mnie gówniarzernia około 12-16 lat i ci nie wiem panowie czy gówniarze byli aktywni lecz nie mogłem być obok i zabolało mnie to iż zwróciłem uwagę h***** to ma szczęście że byłem z żoną bo by już h** nie żył ponieważ zrobił się agresywny i powinien dostać w ryja i naprawdę ręka mnie swędzi by takiemu śmieciowi d****** a niech dziękuje mamie ze nie wpadł w moje ręce ???????? trzeba bylo go oklepac //moderowano |
|
|
|
|
|
CYTAT Widzę nikoxxx1, że piwo było dobre EDZIO nadal jest jak MIÓD Edit sory za agresje ale jak widze gnojka który napina się po Stalowej Woli to mnie poprostu szlag trafia |
|
|
|
|
Mama swoje lata i szanuje wiele rzeczy ale tego napewno nie poszanuje, że jakiś gościu ledwo co odszedł od sutka mamy a teraz napina sie po stalówce, gnój małoletni i tyle nie jestem agresywny i nie staram sie byc ale zachowanie tych małolatów zmusza do tego aby takim być????
i komuś sklepać sami tego szukają a później że ktoś ich zaczepia????? //moderowano |
|
|
|
|
nikoxxx1 wiem mniej więcej o co ci chodzi i sam mam czesm ochotę sklepać takiemu maskę, ale sam jestem jeszcze obecnie pod małym wpływem (bynajmniej nie znalazłem się pod nim w czasie imprezy - opuściłem zgrupowanie po kabarecie, widząc wysoki poziom intelektualny przybywających zewsząd dżentelmenów w sportowych strojach) więc powiem tylko jedno: poczekaj do jutra aż będziesz w stanie lepiej ubrać w słowa swoją irytację na napinaczy, którzy pod stołem potrafią przejść na stojąco .
|
|
|
|
|
CYTAT nikoxxx1 wiem mniej więcej o co ci chodzi, ale sam jestem jeszcze obecnie pod małym wpływem więc powiem tylko jedno: poczekaj do jutra aż będziesz w stanie lepiej ubrać w słowa swoją irytację na napinaczy, którzy pod stołem potrafią przejść na stojąco . masz racje eheleon tylko ja staram sie być sprawiedliwy nie jak INVX loguje sie pod linkiem ZOMO, KASIA, INVX i huj tam wie kto jeszcze jak jesteś spostrzegawczy to pewnie zauważyłeś Pytanie! Co ma podszywanie się pod kogoś z Twoim nastawieniem na dzisiejszą młodzież?? |
|
|
|
|
nikoxxx1 - a możesz jeszcze raz napisać o co ci chodzi właściwie, bo jakoś nie mogę skumać? Nic dziwnego, że nie możesz porozumieć się z ludźmi bo widzę, że masz kłopoty z j. polskim
|
|
|
|
|
Dla takich powinna być 2 letnia Unitarka wojskowa taki pajac idzie srodkiem Stalówkii myśli że jest panem Świata a ja bym Mu d****** od rana do wieczora pompowanie potem kibel 10 sekund i znowu pompowanie i tak przez kilka dni niech wtedy pokaże jaki jest cwaniak srał by pod siebie jak dziecko pozdrawiam nara
//moderowano wulgaryzm! |
|
|
|
|
nikoxxx1 ja dalej nie wiem o co ci chodzi - chcesz się bić, to weź rozpęd i w ścianę - to czasami pomaga
//moderowano Wulgaryzm! |
|
~~marek zarzeczee | |
|
|
to był lomax i zenon wand
|
|
|
|
|
|
CYTAT nikoxxx1 - a możesz jeszcze raz napisać o co ci chodzi właściwie, bo jakoś nie mogę skumać? Nic dziwnego, że nie możesz porozumieć się z ludźmi bo widzę, że masz kłopoty z j. polskim Wiesz kolego nie obrażając twojej osoby(szanuje twoje wypowiedzi) to wkurza mnie że zadałeś to pytanie bo mnie to wkur*** już od samego dawna jak ide i widze kolesia który mógł by być moim synem a taki gnój pokazuje jaki to on cwaniak to mnie szalag trafia sory ale taka jest prawda że takiego gnoja to bym naprawdę potelepał za to cwaniactwo itp. |
|
|
|
|
Ale czytając twoje wypowiedzi wnioskuję, że ty w młodości tez nie byłes lepszy, więc wiesz że młodzież musi się wyszumieć wyluzuj więc
|
|
~~nisko | |
|
|
co do tych kibicow to tez mnie to denrwuje a najbardziej to co chca soba zaprezentowac. Ze jakie to oni niby nie są ,,koksy" niech sie spinają wśród swoich(kibicow przeciwnych drużyn) zrobić im arene i niech sie napier**** do upadłego w koncu sa do smierci wierni swojej druzynie. Zero policji wprowadzic ich do zamknietej klatki niech sie leja i wybija wzajemnie ELO
|
|
|
~~ogladacz tvn | |
|
|
nikoxxx1 - szkoda sobie życiorysu psuć na tępienie gówniarzeri. Nie daj Boże byś go klepną raz a dobrze i by koleś się przekręcił albo jakaś inna krzywde sobie zrobił. Przecież to jest chowane na czipsach i koli z niewielkim dodatkiem jakichś słodyczy. Łupniesz raz w maskę i połowa zębów leci. A po co Ci pozniej jakieś problemy na policji czy prokuraturze ....
Nie chcę nic mówić ale takie gówniarstwo "wyrywa" się na osobności i w mało uczęszczanych miejscach ..... imprezy masowe to zły pomysł |
|
|
~~cris-cros | |
|
|
"Takie Rzeczypospolite , jak jej młodzieży CHOWANIE" J. Zamoyski.
CHOWANIE , tak jak wyzej napisano -karmienie,jedzenie,tucz. Ogromna ilość węglowodanów -tak prostych jak i złóżonych powoduje patologiczną czynność mózgów ludzkich/prof.Aleksandrowicz/ Taki jegomość ma nadpalone "styki" we łbie i nie bardzo wie co robi-trudno go winić, jeśli pazerni tego świata wciskają na siłe taki model zywienia. Wiedzą , że takim tłumokiem w przyszłości dobrze się rządzi i wycisnie z niego kazdy grosz- oni to wiedzą...ja też... tylko co ja mogę... Mowieniem ludzi nie naprawi/Glemp/. Naprawi tylko ŻYWIENIEM OPTYMALNYM DRA JANA KWAŚNIEWSKIEGO-INNEJ OPCJI NIE MA - dlatego WIEDZA ta jest tak blokowana przez pazernych... |
|
|
|
|
|
Co do wczorajszego to wygląda niestety to tak jak pisałem stoi szczyl-mleko mamy pod nosem browar w ręku papieros kaptur na głowie i rozpycha ludzi bo jaki to on groźny przecież jak by go złapał to zmiąłbym takiego szczyla jak kartkę papieru i za gówno bym tylko siedział o to chodzi w tym temacie
pozdro |
|
~~indugo | |
|
|
lomax tam był
|
|
|
Dołączył: 14 Kwie 2009r. Skąd: Wyspa z duszą. Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
1-
CYTAT Dziś panowie i panie stałem obok estrady i stała obok mnie gówniarzernia około 12-16 lat i ci nie wiem panowie czy gówniarze byli aktywni lecz nie mogłem być obok i zabolało mnie to iż zwróciłem uwagę h***** to ma szczęście że byłem z żoną bo by już h** nie żył ponieważ zrobił się agresywny i powinien dostać w ryja i naprawdę ręka mnie swędzi by takiemu śmieciowi d****** a niech dziękuje mamie ze nie wpadł w moje ręce a)Odp _ Nie musiałes stac obok estrady wraz z żona i w dodatku koło gówniarzerni.Powinienes przypomnieć sobie stare ludowe powiedzenie."Zapomniał wół jak cielęciem był."Mała sugestia jak chcesz sie sprawdzic i błysnac przed zona to nie bij małolatów,tylko przyjdz do Klubu Bushido w Stalowej Woli i tam sie sprawdzimy zapraszam.I jeszcze jedno jak chcesz walczyc to nie pij bo to szkodzi. CYTAT Dla takich powinna być 2 letnia Unitarka wojskowa taki pajac idzie srodkiem Stalówkii myśli że jest panem Świata a ja bym Mu d****** od rana do wieczora pompowanie potem kibel 10 sekund i znowu pompowanie i tak przez kilka dni niech wtedy pokaże jaki jest cwaniak srał by pod siebie jak dziecko pozdrawiam nara. b)Odp _ Jakbys ty miał troszkę wiedzy i miał chociaż zawodówkę.To wiedział bys ze szkółka podoficerskia trawa dłuzej niz unitarka(przeszkolenie podstawowe).W mojej jednostce dawali nie takim gierojom rade,ja wspominam wojo z sentymentem.Odpykałem 2-latka plus dogrwkę(1-miech).Prosze nie mieszaj armii w swoje wypowiedzi. CYTAT " pozwoliłbyś na to by Ciebie ktoś opluł???? napewno nie? z****** byś go!!!! i ja właśnie tak robie!!! c)Odp _ Na to bym nie pozwolił,ale dał bym gosciowi poczuc sie chwilowo meskim.Poczekał az gosciowi się zachce powiedzmy siku lub kake i reszte sobie dospiewaj...() wtedy dresy miekna jak maja łeb we własnym gównie lub fekaliach. |
|
|
|
|
Kiedyś taki szczyl urwał mi lusterko od auta czy pokazał on że jest groźny? Chyba nie bo gdybym stał obok niego wtedy to przydały by mu się pampersy
|
|
|
|
|
CYTAT Nie chcę nic mówić ale takie gówniarstwo \"wyrywa\" się na osobności i w mało uczęszczanych miejscach ..... imprezy masowe to zły pomysł Witam w klubie mam podobne zdanie. |
|
|
|
|
CYTAT Dla takich powinna być 2 letnia Unitarka wojskowa taki pajac idzie srodkiem Stalówkii myśli że jest panem Świata a ja bym Mu d****** od rana do wieczora pompowanie potem kibel 10 sekund i znowu pompowanie i tak przez kilka dni niech wtedy pokaże jaki jest cwaniak srał by pod siebie jak dziecko pozdrawiam nara. b)Odp _ Jakbys ty miał troszkę wiedzy i miał chociaż zawodówkę.To wiedział bys ze szkółka podoficerskia trawa dłuzej niz unitarka(przeszkolenie podstawowe).W mojej jednostce dawali nie takim gierojom rade,ja wspominam wojo z sentymentem.Odpykałem 2-latka plus dogrwkę(1-miech).Prosze nie mieszaj armii w swoje wypowiedzi. [/cytat] O moje fakultety Ty się nie martw bo mam, w wojsku byłem i wiedziałem jak mięknie taki cwaniaczek i taki właśnie w wojsku(za młodego)płacze jak małe dziecko, szkoda ze już armia jest zawodowa, dlatego mieszam armie w temat! |
|
|
|
|
Powstaje pewien paradoks gdy idzie taki cwaniaczek i cię zaczepi na ulicy czy na imprezie ”jaki ja jestem mocny” lutniesz gościowi poleci do mamusi i to ty będziesz okropnym chamem bo bijesz niewinne dzieci !
|
|
|
|
|
nikoxxx1- ochlonij troszke chlopie.
|
|
~~perdo almodovar | |
|
|
hehe imprezka była chyba dobra, bo dalej się kręci w głowie, zresztą mnie też a na placu piłsudskiego byłem tylko wczesnym wieczorkiem bo miałe ciekawsze rzeczy do zrobienia niż oglądanie 60-latków którzy tłuką kasę
|
|
|