|
|
|
Cześć, szukam czegoś na dzień matki i pomyślałam, że kupię jakiś mały tort, niestety na żadnej stronie cukierni nie ma cen (to samo w przypadku kwiaciarni stalowowolskich). Orientujecie się jakie są ceny za zwykły torcik w tej cukierni w City Parku? Mają w ogóle jakąś stronę? Wiem, że taki mały to mogę niby jechać i kupić z miejsca, ale chcę mieć pewność, że na pewno będzie w piątek jeszcze dostępny (tym bardziej, że nie ma mnie na miejscu i ktoś będzie musiał za mnie go odebrać).
Co kupujecie swoim mamom? Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Dorastając w tym kraju trzeźwiejemy z marzeń - K.Ś. |
|
|
|
|
Ja kupiłam mojej mamie huśtawko-hamak do ogrodu.
Najwięcej radochy ja z niej mam Myślę, że kupię jeszcze coś z słodkości i obdaruje Ją...słodkimi buziakami :-) Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja chcę podarować jej voucher do fryzjera , gdzie w Stalowej są salony w którym można wykupić taki pakiecik koloryzacja i cięcie? Dobry fryzjer i nie ma miliony monet? Wiem ,że przy hali targowej w galerii można, basieńska odpada. Pomożecie? ;)
Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|
|
|
|
CYTAT Ja chcę podarować jej voucher do fryzjera , gdzie w Stalowej są salony w którym można wykupić taki pakiecik koloryzacja i cięcie? Dobry fryzjer i nie ma miliony monet? Wiem ,że przy hali targowej w galerii można, basieńska odpada. Pomożecie? ;) Metamorfoza... Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja chcę podarować jej voucher do fryzjera , gdzie w Stalowej są salony w którym można wykupić taki pakiecik koloryzacja i cięcie? Dobry fryzjer i nie ma miliony monet? Wiem ,że przy hali targowej w galerii można, basieńska odpada. Pomożecie? ;) Metamorfoza... dziękuje napisałam do nich ;) Dużo wiesz, skoro mówisz.. ŻYCIE JEST SUKĄ ! |
|