|
|
|
Nowy kebab na Centrum 4 otwarty już? Był ktoś?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja nie byłem.
|
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Nowy kebab na Centrum 4 otwarty już? Był ktoś? dobry
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Właściciel Polak czy Arab?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Może być i Egipcjanin chrześcijański co za różnica , jeśli dobra kuchnia to zarobi jeśli nie to szybko pójdzie z torbami
|
|
|
|
|
Czemu moj post zostal usuniety??? zapytalem tylko czy oni tez serwuja paskudne mieso mrozone.
|
|
|
|
|
CYTAT Może być i Egipcjanin chrześcijański co za różnica , jeśli dobra kuchnia to zarobi jeśli nie to szybko pójdzie z torbami mireczek to pisuar, więc dla niego to istotne poza tym lubi pisać bezsensowne posty, żeby nabić sobie statystyki |
|
|
|
|
obywatelu ! po zjedzeniu tej mrożonej konwulsyjnej kebabskiej mortadeli będziesz sr..ł jak mahomet po stosunku z kozą,zaś ciemnowłose hurysy będą ci rzewnie śpiewać..
|
|
|
|
|
CYTAT Nowy kebab na Centrum 4 otwarty już? Jeszcze nie, na razie sprzątają po remoncie. Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
w polskojęzycznej telewizji na kanale chazarskiej hucpy tureckie seriale, nowe meczety, kebaby.. gawiedzi przyzwyczajaj się
|
|
|
|
|
Czy wy ludzie ja od jakaś manie?? Wszędzie widzicie meczety wszędzie brodatych, zamachy , kebaby , uchodźcy.... a jeszcze rok temu czy 2 nie widzieliście co to jest burka i do czego służy....
Za dużo telewizji która karmi was tymi hasłami.... zejdzie na ziemie i zacznijcie myśleć sami , niedługo aż strach będzie wyjść na ulice bo u Polaka który nosi brodę będziecie widzieć zagrożenie Paranoja... ciemnogród i zacofanie jak nie ze strony chrześcijańskiej to ze strony muzułmańskiej |
|
|
|
|
Nuuu ciemnogród zabił nożem niedawno za kradzież puszki napoju. Nie widziałem przeprosin brodatych za współwyznawców.
Przepraszasz za nich, to wystarczy. |
|