|
|
|
Witam, poszukuje dla osoby starszej protetyka, dentysty, który oprócz usunięcia jednego zęba, mógłby zrobić protezę górną i dolną. Kogo polecacie? Nie musi być na NFZ, ale też nie za miliony.
Garbus nie gubi oleju, tylko znaczy swój teren!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja polecam Dąbkowską , usuwa i robi ładne protezki.
|
|
Dołączył: 12 Kwie 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Dąbkowska, ta co miała kiedyś gabinet tam gdzie teraz dr Łupicki a później w białych domach?
Nie polecam, wszystkie plomby powypadały mi po leczeniu u nie!!! Było to kilkanaście lat temu a ja do tej pory czuje tego skutki...... |
|
|
|
|
Pani Dąbkowska nie robi ładne protezki - protezki robi technik dentystyczny a Pani Dąbkowska tylko kasuje za nie pacjenta . Ludzie nie wiedzą że protezy robią technicy dentystyczni a lekarz dentysta jest tylko pośrednikiem pomiędzy pacjentem a technikiem , dlatego proteza jest taka droga .
Bogi |
|
|
|
|
Ja proponuję Dąbkowską do usuwania zęba i zrobienia protezki /różne robi nawet na "zapinki" /a nie do leczenia .
|
|
|
|
|
Dzięki za info, sprawa trochę nagła. Czy chodzi o Panią Katarzynę Dąbkowską? Orientuje się ktoś jak jest u niej z cenami? Dzwoniłam dziś do jednej znanej poradni stomatologicznej to ceny zwalają z nóg.
|
|
|
|
Niestety jest drogo .
|
|
|
|
|
Jaka to znana poradnia jak można wiedzieć?
The great come back... |
|
|
|
|
Protezy ściągane,takie dla babci można zrobić bezpłatnie na NFZ.
|
|
|
|
|
Ja z moją babcią chodzę do pani Goli (na białych blokach), na NFZ, zawsze jest zadowolona. Natomiast do protez bardzo bardzo NIE polecam p. Musialika
|
|