|
|
|
Poszukuję osoby która przegra mi płytę CD z piosenkami na zwykłą kasetę magnetofonową ;)
Kaseta ma być prezentem dla dziadków dlatego też CD odpada ze względu na ich wiek |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie lepiej kupić dziadkom jakiś najprostszy odtwarzacz CD ? Nie rób wiochy, dziadek nie będzie siedział z ołówkiem i przewijał...
Moderowano przez: panna_pina 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku 2.4. wpisów nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się.
|
|
|
|
|
Chętnie pomogę. Dane kontaktowe przesyłam na PW.
|
|
|
|
|
CYTAT Nie lepiej kupić dziadkom jakiś najprostszy odtwarzacz CD ? Nie rób wiochy, dziadek nie będzie siedział z ołówkiem i przewijał... Jak zawsze znajdą się mądrzejsi specjaliści |
|
|
|
|
gdyby coś zapraszam na priv, mam taką możliwość a co do kaset, moi teściowie i rodzice też gustują z wynalazków przszłości, nawet jest jeszcze magnetofon szpulowy
|
|
|
|
|
Ja tez wole kasety,bo mozna je łatwo nagrac,a CD to juz trzeba miec wiecej wiadomosci.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja tez wole kasety,bo mozna je łatwo nagrac,a CD to juz trzeba miec wiecej wiadomosci. Jprdl, 21. wiek Moderowano przez: panna_pina 2.1. treści o harakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogulnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacónku 2.4. wpisuw nie zawierających merytorycznej treści, powtarzających się.
|
|