|
|
|
To jest straszne!!!!!
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Nie - on myśli, że marionetka służb, facet który ot tak zdradził "zmielonych" jest "realną alternatywą" Marionetkę to masz w postacie Andrzeja Dudy pełniącego obecnie rolę Prezydenta. Magierowski już podziękował marionetce. Dziękuję ci Miruś, że zauważyłeś iż myślę. Szkoda, że nie mogę się tym samym odwdzięczyć;-) CYTAT Haha, nasz Andrzejek się wyrabia, na druga kadencje to już będzie jak talala. A Szwedzi niech się arabskiego ucza, żeby rozumieli o czym ten imam będzie się im darl co rano Na razie to traci współpracowników ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie - on myśli, że marionetka służb, facet który ot tak zdradził "zmielonych" jest "realną alternatywą" Marionetkę to masz w postacie Andrzeja Dudy pełniącego obecnie rolę Prezydenta. Magierowski już podziękował marionetce. Dziękuję ci Miruś, że zauważyłeś iż myślę. Szkoda, że nie mogę się tym samym odwdzięczyć;-) CYTAT Haha, nasz Andrzejek się wyrabia, na druga kadencje to już będzie jak talala. A Szwedzi niech się arabskiego ucza, żeby rozumieli o czym ten imam będzie się im darl co rano Na razie to traci współpracowników ;-) Duduś to marionetka, długopis w jednym. Tak bezpłciowego prezydenta nie było w historii. Nawet bul byl lepszy, to o czyms swiadczy. |
|
|
|
|
CYTAT Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT trafna uwaga |
|
|
|
|
w czym?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Demokracja Inaczej Nawet Staniszkis wyciągnęły bule demokratyczne do tablicy :-) Popłoch w mediach i na portalach, wylew postępowej żółci. Obywatele mają mieć głos, straszne i niedemokratyczne. A co w tym złego :-) To niedemokratyczne! Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Niezłego rzecznika będzie miał marionetka ;-) Pogratulować zmiany ;-)
A tu jeśli chodzi o konstytucję. Kto za? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Widzę, że ta partia powinna się nazywać POPULIZM`15 a nie KUKIZ`15
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że ta partia powinna się nazywać POPULIZM`15 a nie KUKIZ`15 To nie partia asie nabijania postów. |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że ta partia powinna się nazywać POPULIZM`15 a nie KUKIZ`15 No tak, jakim prawem rozliczać karnie klasę panów ;-) Zdajesz sobie sprawę, że jesteś niewolnikiem? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Widzę, że ta partia powinna się nazywać POPULIZM`15 a nie KUKIZ`15 Populizm to masz teraz i miałeś za peło.... mało Ci jeszcze???????? |
|
|
|
|
A co sie tak zdenerwowali na referendum?
|
|
|
|
|
Trafiłem w sedno i zagotowało się kilku.
|
|
|
|
A kto się oburzył na referendum? Raczej na zakłamanie funkcyjnych i pełniących obowiązki ;-) No ale to trzeba rozumieć rzeczywistość i nie być lemingiem ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
mireczku
Twój ukochany notariusz duda to pacynka. Uświadom to sobie, tak bezpłciowego prezydenta nie było.Komorowski w tak jasny i skurwysyński sposób nie łamał konstytucji i nawet Komorowski nie był tak potulny macierzystej partii, jak Maliniak vel Adrian, dlatego z dwojga złego wybieram tragicznego, zasępionego myśliwego, wszyscy łączmy się w bulu. Duda nawet nie udaje że jest prezydentem, a bul i owszem - udawał. |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie jest napisane? No cóż ja nie widzę więc jednak jestem czubkiem ale nie napiszę czego bo i tak się domyślacie. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdzie jest napisane? No cóż ja nie widzę więc jednak jestem czubkiem ale nie napiszę czego bo i tak się domyślacie. A no jestes czubkiem Marna podszywko |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Gdzie jest napisane? No cóż ja nie widzę więc jednak jestem czubkiem ale nie napiszę czego bo i tak się domyślacie. A no jestes czubkiem Marna podszywko Coraz gorzej ze mną.Założyłem drugie konto żeby nie pisać głupot ale nie pomogło i napisałem kim jestem naprawdę czyli marną podszywką i czubkiem. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Gdzie jest napisane? No cóż ja nie widzę więc jednak jestem czubkiem ale nie napiszę czego bo i tak się domyślacie. A no jestes czubkiem Marna podszywko Coraz gorzej ze mną.Założyłem drugie konto żeby nie pisać głupot ale nie pomogło i napisałem kim jestem naprawdę czyli marną podszywką i czubkiem. Nie zaprzeczam, jesteś Dwóch idiotów się spotkało na forum. Jestem Seba, spoko gosc. |
|
|
|
|
CYTAT mireczku Twój ukochany notariusz duda to pacynka. Uświadom to sobie, tak bezpłciowego prezydenta nie było.Komorowski w tak jasny i skurwysyński sposób nie łamał konstytucji i nawet Komorowski nie był tak potulny macierzystej partii, jak Maliniak vel Adrian, dlatego z dwojga złego wybieram tragicznego, zasępionego myśliwego, wszyscy łączmy się w bulu. Duda nawet nie udaje że jest prezydentem, a bul i owszem - udawał. Tubylcy mają gorącą nadzieje że nie kierujesz czymś większym... od tandemu. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
Hulajnoga i osiedlowe ścieżki to szczyt jego mozliwości i wielkie wyzwanie
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
ukochany notariusz duda to pacynka. Uświadom to sobie, tak bezpłciowego prezydenta nie było.Komorowski w tak jasny i skurwysyński sposób nie łamał konstytucji i nawet Komorowski nie był tak potulny macierzystej partii, jak Maliniak vel Adrian, dlatego z dwojga złego wybieram tragicznego, zasępionego myśliwego, wszyscy łączmy się w bulu.
Duda nawet nie udaje że jest prezydentem, a bul i owszem - udawał.[/cytat]Bul został na stanowisko wyniesiony przez Ryżego malarza kominów i lizał mu tyłek bez przerwy tak jak Ty wylizujesz swoje sine jajca z bóluFeniksa Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|