|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Uważaj z tymi wyzwiskami prezydenta Polski, bo stalowka nie chce mieć problemów a i ty pewnie też nie. Jeszcze jest chyba wolnosc słowa, chociaz patrzac na tvp to mam pewne watpliwosci. Karalne? Pokaż mi paragraf |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
§ lub § lub §
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Uważaj z tymi wyzwiskami prezydenta Polski, bo stalowka nie chce mieć problemów a i ty pewnie też nie. Jeszcze jest chyba wolnosc słowa, chociaz patrzac na tvp to mam pewne watpliwosci. Karalne? Pokaż mi paragraf Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT [cytat]Uważaj z tymi wyzwiskami prezydenta Polski, bo stalowka nie chce mieć problemów a i ty pewnie też nie. Jeszcze jest chyba wolnosc słowa, chociaz patrzac na tvp to mam pewne watpliwosci. Karalne? Pokaż mi paragraf CZekam |
|
|
|
|
Jarosław Kaczyński nie otrzymał promocji do 11. klasy (niegdyś tak liczono kolejne etapy edukacji). W związku z tym jego matura oraz otrzymanie uczelnianego indeksu, a później magisterium budzą spore wątpliwości. Nawet u samego prezesa PiS...Sam Jarosław twierdzi: Otóż zdarzyło mi się nie zdać z 10. do 11. klasy i mimo to wylądowałem w ostatniej klasie, a następnie po odkręceniu tego znalazłem się w liceum na Woli - pisze w swej książce. Nie precyzuje specjalnie, co to znaczy "odkręcić niezdaną klasę" i pozostawia czytelnika z pewnymi wątpliwościami, które można wyartykułować pytaniem: kto, u licha, dał mu maturę?No cóż, prezes, już chyba sam nie wie, jak to się wszystko stało. Przyznaje jednocześnie, że sprawa jego promocji do następnej klasy wygląda na... nielegalną. - Zdaje się więc, że prawdopodobnie nielegalnie skończyłem 11. klasę
Czyli całe wykształcenie Jarosława Kaczyńskiego jest nielegalne zarówno średnie i wyzsza, legalnie ma tylko podstawowe. |
|
|
|
|
Dwóje jarosław Kaczyńki w 11 klasie miał aż z trzech przedmiotów: przysposobienia wojskowego, polskiego i angielskiego, przyszły lider PiS musiał opuścić słynne warszawskie liceum Lelewela.
|
|
|
|
|
Wynik
|
|
|
|
CYTAT Wynik
Wow, a co mnie obchodzą ch^^^ z po? Logika pisuarów, ktoś nie lubi pisu musi byc za po. żałosne |
|
|
|
|
Tam jest napisane o co chodzi.
|
|
|
|
CYTAT Tam jest napisane o co chodzi. Gdzie jest napisane? |
|
|
|
|
Nie widzisz?
|
|
|
|
CYTAT Nie widzisz? Nie Poza tym, po chu^ wklejasz jakiś obrazek zjebów z platformy? co to ma wspolnego z tematem? chcialas sie dowartosciowac czy co? |
|
|
|
|
kornhauser... nie mam więcej pytań, zwolennicy chazarskich popisów spierajcie się dalej która z partii jest lepsza, robią wam niezły mind control w bani, niczym w usraelu mason drump'f i żydówa clinton
|
|
|
|
|
aktywacja - skoro PiS to kontrola umysłów, to twoim zdaniem jaka jest poważna i realna alternatywa dla Polski?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Nie widzisz? Nie Poza tym, po chu^ wklejasz jakiś obrazek zjebów z platformy? co to ma wspolnego z tematem? chcialas sie dowartosciowac czy co? To jej koledzy, w tym momencie byli koledzy bo wiatr wieje z innej strony. No ale gdyby wiatr sie zmienił to jak znalazł taka fotka. Tacy żeglarze jak Magdalena muszą być czujni .-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT aktywacja - skoro PiS to kontrola umysłów, to twoim zdaniem jaka jest poważna i realna alternatywa dla Polski? Miruś ja Ci odpowiem. Kukiz'15. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
Widać ichwiarz,ze jesteś po "spotkaniu i akrobacjach "z el.bananem.Rozum Ci napędził przez.....ucho
Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
Nie - on myśli, że marionetka służb, facet który ot tak zdradził "zmielonych" jest "realną alternatywą"
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Haha, nasz Andrzejek się wyrabia, na druga kadencje to już będzie jak talala.
A Szwedzi niech się arabskiego ucza, żeby rozumieli o czym ten imam będzie się im darl co rano |
|
|
|
|
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Kto się boi mocniejszego przemówienia naszego Prezydenta Polski Andrzeja Dudy, to musi cos mieć na sumieniu ...
|
|
|
|
Kto się boi mocniejszego przemówienia naszego Prezydenta Polski Andrzeja Dudy, to musi cos mieć na sumieniu ...
|
|
|
|
Woleli aferzystę i sługusa WSI.
Dobrego w bigosowaniu w wchodzeniu na krzesła. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Jarosław Kaczyński nie otrzymał promocji do 11. klasy (niegdyś tak liczono kolejne etapy edukacji). W związku z tym jego matura oraz otrzymanie uczelnianego indeksu, a później magisterium budzą spore wątpliwości. Nawet u samego prezesa PiS...Sam Jarosław twierdzi: Otóż zdarzyło mi się nie zdać z 10. do 11. klasy i mimo to wylądowałem w ostatniej klasie, a następnie po odkręceniu tego znalazłem się w liceum na Woli - pisze w swej książce. Nie precyzuje specjalnie, co to znaczy "odkręcić niezdaną klasę" i pozostawia czytelnika z pewnymi wątpliwościami, które można wyartykułować pytaniem: kto, u licha, dał mu maturę?No cóż, prezes, już chyba sam nie wie, jak to się wszystko stało. Przyznaje jednocześnie, że sprawa jego promocji do następnej klasy wygląda na... nielegalną. - Zdaje się więc, że prawdopodobnie nielegalnie skończyłem 11. klasę
Czyli całe wykształcenie Jarosława Kaczyńskiego jest nielegalne zarówno średnie i wyzsza, legalnie ma tylko podstawowe |
|
|
|
|
Czyli całe wykształcenie Jarosława Kaczyńskiego jest nielegalne zarówno średnie i wyzsza, legalnie ma tylko podstawowe |
|