|
|
|
Gdzie moge wypozyczyc sprzet monitorujacy chodzi mi kamerka z podsluchem mam watpliwosci co do zony podejzewam zdrade tylko jakas mala kamerka zeby nie bylo widac byla by zamontowana w pokoju) czekam na wasze opinie
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
wystarczy telefon z dostępem do internetu i możesz mieć podgląd na żywo (dwa telefony), albo zwykły wideorejestrator, jakis najtńszy 50 zeta
|
|
|
|
|
no teraz to wszystkie żony będą miały się na baczności
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
To już lepiej niech bo bierze na hotel , bo ja na pewno nie zmienianym pościeli w swojej sypialni po baraszkach mojej żony z jakimś samcem
|
|
|
|
|
Proponuję wynająć Rutkowskiego, Rydzyka i Kaczyńskiego....:zaklopotan
Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
Kiedyś na mnie w pracy zamontowali kamerkę i podsłuch
Jak byłem w biurze to panowała cisza...😊😁😂😂😂😂 Myśleli do końca że o tym nie wiedziałem a ja jak któryś z kolegów chciał mnie podebrac i zaczął najeźdźac na innego to walilem prosto z mostu. Bo to chuje były a nie koledzy skoro mnie wystawili. Myślę że teraz to 80% ludzi się podsłuchuje ... a w zakładach pracy to 89% Obecnie pracuję na produkcji i mam w dupie tego rodzaju układy. Na produkcji są inni ludzie. Nie mają partia na szkło i że wszystkich sił wejść w cztery litery szefowi. |
|