|
|
|
Gdzie w Stalowej kupie biale drzwi przesuwne nascienne? W jakiej sa cenie?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja kupilem takie przesuwne chowane w kasete firmy Voster, nie polecam, a tanie nie byly.
|
|
|
|
|
Sklepy z drzwiami w stw jest ich sporo tyle tylko że wszystko jest na zamówienie i czas oczekiwania na takie drzwi to minimum 4 tyg chyba że ktoś coś wtopił i ma na stanie. Cena takich drzwi zależy od skrzydła jaki wzór się wybierze jaki kolor i jaki producent. Cena samego systemu przesównego to już jakieś 400 zł chyba że w pajtonie kupisz system taniej ale nie polecam takiego składania lepiej kupić komplet od jednego producenta i wtedy wszystko ładnie pasuje. Ja polecam drzwi DRE albo VASCO odradzam PORTE bo to moloch i byle co.
|
|
|
|
|
A ja polecam drzwi firmy Erkado mają swój salon naprzeciwko Mrówki.
|
|
|
|
|
polecam kupić dobre materiałowo drzwi ewentualnie zamówić u stolarza na wymiar i nie oszczędzając kupić dobrej jakości prowadnice / rolki gdyż ten element bardzo często zawodzi podczas eksploatacji
a co do sklepu ja szczerze w Stalowej takowych nie widziałem..... |
|
|
|
|
Potwierdzam, takie drzwi najlepiej zlecić stolarzowi
|
|
|
|
|
kupisz w stolarni Turbia, mają mnóstwo i za grosze w tak zwanym wybrakowanym magazynie, co do prowadnic dostaniesz w paj-ton
|
|
|
|
|
Dużo sklepów z drzwiami jest w stalowej. No Fachowiec, DAIMOND, ELBO, SOLO, PAJ-TON też handluje drzwiami
|
|