|
|
|
Mam pytanko do użytkowników drukarek laserowych, planuję zakupić laserówkę która będzie tania w eksploatacji, do której będzie można zakupić toner w przystępnej cenie, wystarczy mi czarno-biały wydruk no ale jak trafi się model z kolorem z nie dużą różnicą cenową to też byłbym zainteresowany.
Dzięki z góry za propozycję. Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Polecam coś z HP, ale nie polecam Brothera bo jest drogi w utrzymaniu.Wszystko zalezy od iloesci wydruków.Czy to na firme czy domowa?
Ja mam HP LasrJet P1102. Nie ejst to moze rewelacja ale ta drukarka mi sluzy juz długo. Koszt tonera z wałkiem to 20 zł.Mnie ona do domu pasuje a do tego bezawaryjna. |
|
|
|
|
brother seria HL, posiadam laserówkę 7 rok, toner zamiennik na allegro ok 70 zł wystarcza na ok 2300 stron tekstu, no i co najważniejsze przez te 7 lat czyściłem tylko wnętrze przy wymianie tuszu więc jak dla mnie niezawodny
|
|
|
|
|
Ja mam HP M125a i polecam.
http://allegro.pl/urzadzenie-3w1-hp-laserjet-pro-mfp-m125a-ksero-i6780116492.html |
|
|
|
|
Dzięki za propozycję, duszek13 drukarka ma być dla domu, zainteresowała mnie ta Twoja, obczaję ceny i najprawdopodobniej chyba ją wybiorę a jeszcze mam pytanko czy to kolor czy czarno-biała ?
Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Chociaż też lepszy model zauważyłem od kierowcaBusa bo ma dodatkowo ksero i kopiarkę a to też by mi się przydało w jednym "pudle", kierowcaBusa powiedz mi jak kwestia ekonomiczna tego sprzętu się ma, jaki koszt tonera i na ile wystarcza tak plus minus ? Ja będę szukał jej w wersji z Wi-Fi jeżeli będzie ekonomiczna.
|
|
|
|
A co o tym myślicie:
http://alleg(...)223.html Czymże jest życie, jeśli nie szeregiem natchnionych szaleństw? Trzeba tylko umieć je popełniać! A pierwszy warunek: nie pomijać żadnej sposobności, bo nie zdarzają się co dzień. Autor: George Bernard Shaw |
|
|
|
|
Chodzi o model Urządzenie HP LaserJet Pro MFP M26NW (T0L50A)
|
|
|
|
uzywana
hp 1320 laser allegro szukaj z malym przebiegiem toner zamiennik w stalowej woli na 7tys - 28 zl ma duplex automatyczny na a4 |
|
|
|
|
piejo10 poszedł priv
|
|