|
|
|
Czy osoby wyprowadzające swoich pupili na spacer mogłyby w końcu sprzatąc te kurde gówna????? Z przyblokowych trawników korzystają tez dzieci! mam dosyć tego zasranego problemu! Ażeby wszystkim niesprzątającym po swoich psach, te wasze pupile zasrały cały dom!
Przepraszam za dosłowne i dosadne słownictwo, ale jestem już wystarczająco wkurzona, że nie można wyjść z dzieckiem na spacer, bez obaw że za każdym razem musze myć dziecku buty z tych psich kup! co gorsza idzie taka pańcia chodnikiem a pies załatwia się zaraz przy krawężniku. Masakra.... Szacunek dla osób, które podchodzą do tematu poważnie i czymś naturalnym jest sprzątniecie po swoim zwierzęciu. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 10 Kwie 2017r. Skąd: STALOWA WOLA Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Czy osoby wyprowadzające swoich pupili na spacer mogłyby w końcu sprzatąc te kurde gówna????? Z przyblokowych trawników korzystają tez dzieci! mam dosyć tego zasranego problemu! Ażeby wszystkim niesprzątającym po swoich psach, te wasze pupile zasrały cały dom! Ja po ,swoim psie zawsze posprzątam,ale druga sprawa której aloha nie poruszasz jest sprawa sprzątania po ludziach!Puste puszki po piwie,butelki,zarzygane klatki schodowe i piwnice zasrane to też jest temat do nagłaśniania.Sprzatać należy i po zwierzętach i po ludziach,/a raczej manekinach zwanymi ludzmi/
Przepraszam za dosłowne i dosadne słownictwo, ale jestem już wystarczająco wkurzona, że nie można wyjść z dzieckiem na spacer, bez obaw że za każdym razem musze myć dziecku buty z tych psich kup! co gorsza idzie taka pańcia chodnikiem a pies załatwia się zaraz przy krawężniku. Masakra.... Szacunek dla osób, które podchodzą do tematu poważnie i czymś naturalnym jest sprzątniecie po swoim zwierzęciu. Jeszcze nigdy tak nie było,żeby jakoś nie było/Jozef Szwejk/ |
|
|
|
|
ten temat był tutaj tyle razy wałkowany, że szok. Oczywiście masz rację. Może skrzykniemy jakąś inicjatywę i jak ktoś kogoś znajdzie z pieskiem, który się załatwia a właściciel po nim nie sprząta - cyk zdjęcie i na jakiś portal. A adres do tego portalu: wiesniak_miesiaca_w_stalowej_woli.pl
|
|
|
|
|
Aloha uważaj na kleszcze jak puszczasz dziecko na trawe. Jest gorszy wysyp kleszczy jak w tamtym roku. A już rok temu było strasznie a jest jeszcze gorzej.
|
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie W Związku z tym, że temat był już nie raz poruszany na forum, temat zamykam. Proszę odświeżyć któryś z wątków, nie zakładać kolejny identyczny. Np. tu
http://stalo(...)e=&str=1 |
|