|
|
|
witam
Prowadzę działalność w Pl i sama się rozliczam korzystając z ulgi. Mój mąż (ślub był kilka mies temu) pracuje za granicą i tam chce rozliczyć się ze mną przez to że wtedy kraj jako żonatemu zmniejszy mu podatek do zapłacenia ponieważ regułą jest ze kawalerzy płacą dużo więcej Czy mąż może mnie tam wliczyć i przedstawić moje dochody jeśli ja tu rozliczam się sama i korzystam z ulgi PORADŹCIE PILNE ! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Niech rozlicza . W Polsce i tak mają taki burdel że i tak to nie będzie miało żadnego w plywu w Polsce.
|
|
|
|
|
CYTAT Niech rozlicza . W Polsce i tak mają taki burdel że i tak to nie będzie miało żadnego w plywu w Polsce. Proeuropejczyk niedoszły? Co ma burdel w Polsce do zeznania za granicą? |
|
|
|
|
CYTAT witam Prowadzę działalność w Pl i sama się rozliczam korzystając z ulgi. Mój mąż (ślub był kilka mies temu) pracuje za granicą i tam chce rozliczyć się ze mną przez to że wtedy kraj jako żonatemu zmniejszy mu podatek do zapłacenia ponieważ regułą jest ze kawalerzy płacą dużo więcej Czy mąż może mnie tam wliczyć i przedstawić moje dochody jeśli ja tu rozliczam się sama i korzystam z ulgi PORADŹCIE PILNE ! Nie wiem czy polskie prawo pozwoli ci się rozliczyć z mężem skoro prowadzisz firmę. CYTAT CYTAT Niech rozlicza . W Polsce i tak mają taki burdel że i tak to nie będzie miało żadnego w plywu w Polsce. Proeuropejczyk niedoszły? Co ma burdel w Polsce do zeznania za granicą? a to się zdziwisz, bo wystarczy że wyślą zapytanie i kłopoty murowane |
|
|
|
|
Napisałaś zbyt mało. W naszym kraju nie ma możliwości wspólnego rozliczenia małżonków; gdy małżeństwo jest krótsze niż pełen rok podatkowy. Z twojego postu wynika, że musisz samodzielnie rozliczyć się w Polsce. Drugą sprawą jest czy sama informacja o ewentualnym dochodzie i małżeństwie pomoże mężowi. Tutaj on musi uzyskać informacje w kraju gdzie mieszka i pracuje. Pamiętaj o terminie swojego rozliczenia.
|
|