|
|
|
W maju przyjeżdża do mnie rodzina ale nie mam możliwości przenocować ich w mieszkaniu. Gdzie znajdę tani nocleg dla 4 os.rodziny . Z góry dziękuję
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT W maju przyjeżdża do mnie rodzina ale nie mam możliwości przenocować ich w mieszkaniu. Gdzie znajdę tani nocleg dla 4 os.rodziny . Z góry dziękuję Akademik albo bursa na Orzeszkowej W akademiku 2 osobowy pokoj z lazienka chyba 50 zł ze sniadaniem 70 |
|
|
|
|
Metalowiec pokoj 4 osobowy 110zl
|
|
|
|
|
Akademik,rodzinka już trzeci rok wpada na kilka dni i zawsze tam biorę im pokoje
|
|
|
|
|
Najtaniej jest w Domu Rekolekcyjnym w Radomyślu,tak,że nawet na dojazd ze Stalowej zostanie,a i wikt mozna zamówić.
WJ |
|
|
|
|
metalowiec
|
|
|
|
|
Domek w Radomyślu.
Bardzo polecam, świetne tematy i bardzo zwięźle i na temat rozpisane. |
|
|
|
|
Radomyśl,dom weselny Karolina 15 km.od STW.
Masz nocleg,bar z piccą,hotel,burgerownia,sklepy z gorzałą i inne takie tam. Fajna okolica. Nie kradną,bo miejscowi, nawet żule,pilnują porządku. Jak się nayebałem,a po pijaku NIE JEŻDŻĘ,nikt nie ruszył otwartego samochodu. Moźna? SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|