|
|
|
Witam serdecznie.poszukuje naprawdę dobrego logopedy który będzie prowadził dziecko metoda krakowska czyli nie tylko nauka wymowy.moze byc prywatnie lub na nfz.z góry dziękuję za wszelkie informacje.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hejka. Nie wiem co to jest ta metoda krakowska ale spróbuj p. Monikę Dźwięgę albo p. Anię Gardzisz. Przyjmują w Metalowcu.
|
|
|
|
|
Polecam Adama Przybylskiego. Z terminami ciężko a trzeba czekac ponad miesiąc chyba ale naprawdę wart jest tego
|
|
|
|
|
Jak wyglądają zajęcia u tego pana Adama jeśli można wiedzieć.daje ćwiczenia do domu żeby pracować z dzieckiem i czy rodzice mogą być obecni aby widzieć co trzeba ćwiczyć z dzieckiem w domu????
|
|
|
|
|
ile bierze Logopeda na godzine???
Jedni pija bo musza, Ja pije bo lubie, chyba ze tez juz ku.... musze!!!! |
|
|
|
|
Gdzie przyjmuję ta pani Ania Gardzisz.czy to dobry logopeda czy tylko że słyszenia😁
|
|
|
|
|
Również polecam Panią Monikę Dźwiegę zadaje dużo ćwiczeń do domu i przyjmuje na nfz.
|
|
|
|
|
Polecam Panią Agate Golik pracuje w Sanusie w Stalowej Woli
|
|
|
|
|
Chodziłam do pani Moniki i właśnie nie dawała za dużo ćwiczeń i nie prowadzi zajec metoda krakowska bynajmniej nie z moim dzieckiem.
|
|
|
|
|
Chodziłam do pani Moniki i właśnie nie dawała za dużo ćwiczeń i nie prowadzi zajec metoda krakowska bynajmniej nie z moim dzieckiem.
|
|
|
|
|
Co myślicie o pani Katarzynie ciężczyk???Słyszałam też o tej pani ...Tylko nie wiem jak uczy czy dobrze i czy warto????.
|
|
|
|
|
A czy znacie dobrego logopede ktory dojezdzalby do domu?
|
|
|
|
|
Pan Przybylski przyjmuje w bloku koło szkoły nr 3 i to są wizyty na NFZ. Podejście do dzieci ma bo jest nauczycielem polskiego na LO KEN.
A co do zajęc? To nie wiem czy się bardzo zmieniło od czasu kiedy mój brat tam chodził ale zajęcia były w formie 1:1. Dziecko cwiczyło z nim, dodatkowo jakieś materiały głosowe. Bardzo wielu moich znajomych chodziło bądź chodzi do niego i mieli przeprawę z innymi logopedami i nikt nie narzeka wręcz przeciwnie |
|
|
|
|
polecam gorąco panią Justynę, która przyjmuje "u Goli". Prowadzi mojego syna który ją uwielbia, a poleciła mi ja koleżanka której dwójka również do niej chodzi. a zajęcia krakowską
|
|
|
|
|
w nisku na nfz przyjmuje Kupiec 603410804
|
|
|
|
|
CYTAT Pan Przybylski przyjmuje w bloku koło szkoły nr 3 i to są wizyty na NFZ. Podejście do dzieci ma bo jest nauczycielem polskiego na LO KEN. A co do zajęc? To nie wiem czy się bardzo zmieniło od czasu kiedy mój brat tam chodził ale zajęcia były w formie 1:1. Dziecko cwiczyło z nim, dodatkowo jakieś materiały głosowe. Bardzo wielu moich znajomych chodziło bądź chodzi do niego i mieli przeprawę z innymi logopedami i nikt nie narzeka wręcz przeciwnie Polecam. Super podejście do dzieci. |
|
|
|
|
Witam. Oferuję terapię logopedyczną dla dzieci z zaburzeniami mówienia na terenie Stalowej Woli. (Istnieje możliwość dojazdu do miejsca zamieszkania dziecka). Cena 30 zł za 1 godzinę. Kontakt: 726590311.
|
|
|
|
|
ja z calego serca polecam pania Gabriele Mazur
|
|
|
|
|
Szukając kiedyś logopedy natknęłam się na tą stronę. Tylko, że ta pani z Sandomierz a. Ale może komuś się przyda. http://www.szkol(...)pien.htm
|
|
|
|
|
[cytat]w nisku na nfz przyjmuje Kupiec 603410804[/cytat Tylko nie Kupiec to jest totalna porażka.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Pan Adam Przybylski. Najlepszy logopeda u jakiego byłem z dzieckiem
https://terapiamedyczna.com/logopedia |