|
|
|
Czy w Stalowej jakaś firma robi na zamówienie drzwi szklane przesuwne?
Bax |
|
|
|
|
Bax |
|
|
|
|
niestety nie ma. Jakieś dwa lata temu szukałem po stalowej tego samego co Ty, to w sklepie mi mówili że to jest niemożliwe . Musisz zamówić w internecie lub wybrać się do innego miasta po nie.
PS: w stalowej będą proponować drzwi szklane, ale w drewnianej oprawie (średnio to wygląda). Jak chcesz mieć całe szklane, to tak jak napisałem wcześniej. |
|
|
|
|
dzięki za odpowiedź ... w internecie jest masa firm, najbliższa widzę, że w Rzeszowie.. ale chciałem dać szanse zarobku stalowowolskiemu przedsiębiorcy
Bax |
|
|
|
|
coś chyba słabo szukałes. Witonski meble robi, mi robil takie drzwi z lacobel z grafiką, z hamulcem i dociągiem (gładko się zamykaja). kosztowaly niecale 3 tys.
Pewnie jakies inne dobre firmy meblarskie tez robia np meb -drew - mozna podpytac - oprocz szkła i gotowego systemu nie ma tam zbytniej filozofii. |
|
|
|
|
Ostatnio chciałem takie zamontować przy okazji remontu to mi odradzono. Fachman tylko skrzywił minę i powiedział, że nie poleca.
|
|
|
|
|
ja polecam bo swietnie to wygląda.
fachmany jak nie maja pojecia jak cos zrobic to zwykle robia miny bo co innego im zostało... |
|
|
|
|
Możliwe. Też chyba zależy jakie mają mieć zastosowanie i gdzie.
|
|