|
|
|
Witam, czy w Stalowej mozna wypozyczyć auto na kilka dni ?? szukałem w necie ale to co jest to posrednicy pojazdow znajdujacych sie w Lublinie czy Rzeszowie ( Jasionka)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rent cars.pl i Panek te możesz wynająć w Stalowej....ale są droższe o jakąś stawkę niż z tych samych wypożyczalni z Rzeszowa
Ja osobiście zawsze wybieram europcar z Jasionki ,a jescze przez stronę easyJet.com masz taniej o jakieś 300 zł jeśli bierzesz |
|
|
|
|
Idź do Toyoty i popyta albo lepiej zadzwoń, bo z tego co wiem, to w zeszłym roku była możliwość wypożyczenia samochodu na kilka dni.
|
|
|
|
|
Autorud
|
|
|
|
|
Odgrzeję trochę post.
Czy w Stalowej Woli lub okolicach znajdują się jakieś godne polecenia wypożyczalnie samochodów? Znalazłem "POŻYCZAKI", jest ktoś kto wynajmował tam auto i chciałby podzielić się opinią? |
|
|
|
|
Polecam "WYNAJMNIJ MNIE" maja tam oprocz busów też osobówki
|
|
|
|
|
CYTAT Polecam "WYNAJMNIJ MNIE" maja tam oprocz busów też osobówki Plus jest taki, że samochody dostępne "od ręki" w Stalowej na parkingu w miejscu dawnego sklepu meblowego) Minus to cena. W wypożyczalniach w Rzeszowie (Jasionka) jest chyba trochę taniej a i tak podstawiają auto pod dom. Jest jeszcze wypożyczalnia Express Car Rental w Tarnobrzegu. W sumie też nie daleko... |
|
|
|
|
Z rzeszowskich polecam Rentis.
|
|