|
|
|
Proszę o opinie na temat okien od Pankowskiego i Szyszki z Zaklikowa.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja bym lepiej ci radziła OKNA Z BOROWA , solidna firma.. ja mam od nich
Sztuka trwa długo, życie krótko. |
|
|
|
|
ani jeden ani drugi ani trzeci
|
|
|
|
|
@Zbych: To jakie polecasz?
|
|
|
|
|
Ja mam od Szyszki już parę lat i jestem zadowolony.
|
|
|
|
|
Ja właśnie zamówiłem u Szyszki, za ok 3 tygodnie montaż, mam nadzieję że będzie bardzo dobrze zarówno montaż jak i jakość.
|
|
|
|
|
A jakie montujecie? te 3 szybowe, wielokomorowe?
|
|
|
|
|
Szyszka jest na rynku juz ładnych pare lat. Ma doswiadczenie i grono zadowolonych klientow a pankowski poczatkuje wiec moze byc roznie. ale biorac pod uwage jakosc plotow jakie robi ciut dalej starszy pankowski to chyba jednak lepiej isc po okna do szyszki
|
|
|
|
|
Którą firmę polecacie?
|
|
|
|
|
Pankowskiego nie znam, więc się nie wypowiadam. Natomiast niedawno zamontowali mi okna Panowie od Szyszki. Na okna czekałam 4 tygodnie (14 okien, rolety zewnętrzne, moskitiery), zamówienie zrealizowano bez żadnych opóźnień. Okna wyglądają solidnie, montaż szybki i w miłej atmosferze, Panowie się świetnie dogadywali z ekipą budowlaną. O jakości okien wypowiem się po kilku latach, samą obsługę jak najbardziej polecam.
|
|
|
|
|
A u mnie okna od Szyszki są już ładnych parę lat. Działają bez zarzutu. Sam montaż, jak pamiętam, zrobiony był szybko i solidnie. Panowie nawet po sobie posprzątali.
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Jestem po montażu okien od Szyszki. Gw 5 lat montaż solidny, jakość okien narazie bdb oby tak dalej i fakt ekipa sprząta po sobie.
|
|
|
|
|
Witam. Zastanawiam się nad oknami z Oknoplastu lub od Pana Szyszki z Zaklikowa, cenowo jest różnica, na korzyść okien z Zaklikowa.
|
|
|
|
|
A kiedyś byłem z kolega w Borowie... GRIF czy jakoś tak... tanio i ładne z tego co pamiętam.
|
|
|
|
|
CYTAT Jestem po montażu okien od Szyszki. Gw 5 lat montaż solidny, jakość okien narazie bdb oby tak dalej i fakt ekipa sprząta po sobie. A czym się ten solidny montaż objawia? Może jakieś szczegóły? Jakie kotwy, ile, jak rozmieszczone ... ? Pianka, taśma rozprężna? Taśma paroizolacyjna? Jak osadzono parapet? |
|