Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Popsuł mi się obiektyw, coś się w nim zacięło i nie działa zoom. Gdzie najlepiej naprawić Nikkora? (Nie jest już na gwarancji).
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Maxel za Centrum 4
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Ja polecam http://wielkielektronik.com.pl faktem jest, że serwis znajduje się w Częstochowie i trzeba wysyłać sprzęt, ale maja bardzo konkurencje ceny, w zeszłym roku oddałem do nich Nikona i nie dość, że naprawili to jeszcze wyczyścili.
|
|
Dołączył: 24 Marz 2017r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Mirek dawałeś tam coś do naprawy? Widzę, że tam napawają różna elektronikę i czy nie lepiej do ludzi, którzy tylko fotografią się zajmują dać?
|
|
|
|
|
Nie - ale od znajomego słyszałem, że są ok.
Na pewno lepiej oddać tam, gdzie się specjalizują w optyce. Nie wiem, czy w Maxelu mogą zapewnić bezpyłowe warunki. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ja polecam http://wielkielektronik.com.pl faktem jest, że serwis znajduje się w Częstochowie i trzeba wysyłać sprzęt, ale maja bardzo konkurencje ceny, w zeszłym roku oddałem do nich Nikona i nie dość, że naprawili to jeszcze wyczyścili. Mają oryginalne części? Polecasz? Załatwiłam lustrzankę brata (F100 film) była u mnie i baterie zostawiłam w środku, popłynęły, no i chciałam troszkę wypłukać bardzo ostrożnie , obedrze mnie ze skóry i zrobi slajdy jak się dowie. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Art - ostro zaszalałaś.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
W Rzeszowie na Gałęzowskiego naprawiali mi i naprawili dobrze,a awaria była powazna.
WJ |
|
|
|
|
Również polecam fotoserwis na Gałęzowskiego w Rzeszowie. Naprawiali mi lustrzankę nikon po upadku (body + obiektyw). Najpierw wycena a później decyzja czy naprawiać. Profesjonaliści
|
|