|
|
|
Czy wasze opiekunki do dzieci tez Was okradają???☺
Agnes |
|
|
|
|
Agnes |
|
|
|
|
cyklicznie i notorycznie
|
|
|
|
|
wywal na zbity pysk a nie głupie pytania zadajesz na forum (a w tym czasie znowu o kilka rzeczy w domu mniej)
|
|
|
|
|
jak placi 3zl na godzine to sie dziwi.
|
|
|
|
|
A masz w ogóle dowody, czy tylko podejrzewasz?
Może za dużo odmóżdżających reality show? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT jak placi 3zl na godzine to sie dziwi. A to nianie są w tym kraju przymuszane do pracy za z góry ustalone stawki przez rodziców dziecka ? I gdzie jest bariera przy której kradzież jest dozwolona ? Rozumiem, że za 6 zł już nie kranie niania ? Czy kradnie ale trochę mniej ? |
|
|
|
|
Place 8 zl za godz.Cukier proszek kawa do tego jakies rachunki mi ciagle przedstawia ze niby dziecku kupowala a dziecko no coz ma 2 lata i mowic nie potrafi.Zaznaczam juz produkty bo normalnue szok.Pani jak wraca rowerem ledwo jej torebka wisi na kierownicy od ciezaru.Dni tej baby u mnie w domu policzone.😊
|
|
|
|
|
dosyp jej cos do tej kawy :d żeby szczyściło
|
|
|
|
|
Najgorsza jest ta ma na zielonym rowerze
Agnes |
|
|
|
|
No ja się nie zdziwił jak niedługo zacznie wynosić twoja bieliznę, koszule męża itp itd
|
|
|
|
|
Dla mnie najważniejsze było,że dziecko cieszyło się kiedy widziało nianię, a nie kilka marchewek i pietruszek, cukier czy kawa.... Pieniądze i złoto tez było na miejscu...a na pytania znajomych czy nie boję się o kradzież...przecież zostawiam dziecko a to jest ważniejsze od złota i pieniędzy ( a na nich nie leżę zaznaczam)..a bylo kilka niań.. Niektóre są lepsze niektóre gorsze ale dlaczego zostawiasz z nimi dziecko?? Szkoda ci cukru?? Jesli dziecko nie reaguje płaczem na jej widok i jest zadbane, jesteś matką zauważysz to...
|
|
|
|
|
CYTAT Place 8 zl za godz.Cukier proszek kawa do tego jakies rachunki mi ciagle przedstawia ze niby dziecku kupowala a dziecko no coz ma 2 lata i mowic nie potrafi.Zaznaczam juz produkty bo normalnue szok.Pani jak wraca rowerem ledwo jej torebka wisi na kierownicy od ciezaru.Dni tej baby u mnie w domu policzone.😊 ??? Czyli rozumiem, że pokazuje Ci paragon za rzeczy, które kupowała dziecku. Skoro dziecko ma 2 lata to podczas spaceru może to być jedynie bułka lub soczek. Co innego opiekunka może dziecku kupować. Chyba nie pokazuje Ci paragonów na kawę herbatę czy papier toaletowy. |
|