|
|
|
Liczą się umiejętności.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Tak porównując jeszcze to w szkołach jazdy czy na imprezach sportowych od kjsów do mistrzostw Polski kobiet zbyt wiele nie spotkałem. Jak na szybko przeliczyłem to wsumie starczy palców u jednej ręki.. koło Stalowej jest tor kartingowy. Każdy amator może wpoaść na impreże próbować się, wystarczy kask, oc i nw i 70 złotych.. Warto sie przejechac i zweryfikować swoje umiejętności To akurat świadczy tylko o tym, że kobiety nie lubią szaleć na drogach tak jak faceci. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak porównując jeszcze to w szkołach jazdy czy na imprezach sportowych od kjsów do mistrzostw Polski kobiet zbyt wiele nie spotkałem. Jak na szybko przeliczyłem to wsumie starczy palców u jednej ręki.. koło Stalowej jest tor kartingowy. Każdy amator może wpoaść na impreże próbować się, wystarczy kask, oc i nw i 70 złotych.. Warto sie przejechac i zweryfikować swoje umiejętności To akurat świadczy tylko o tym, że kobiety nie lubią szaleć na drogach tak jak faceci. Bo nie umieją, bo są strachliwe jak sarenki. Dlatego też nie są pilotami samolotow bo przy pierwszym problemie zamykaja oczy i piszcza |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Tak porównując jeszcze to w szkołach jazdy czy na imprezach sportowych od kjsów do mistrzostw Polski kobiet zbyt wiele nie spotkałem. Jak na szybko przeliczyłem to wsumie starczy palców u jednej ręki.. koło Stalowej jest tor kartingowy. Każdy amator może wpoaść na impreże próbować się, wystarczy kask, oc i nw i 70 złotych.. Warto sie przejechac i zweryfikować swoje umiejętności To akurat świadczy tylko o tym, że kobiety nie lubią szaleć na drogach tak jak faceci. Bo nie umieją, nie mają umiejętności bo są strachliwe jak sarenki. Wystarczy zwrócić uwagę jak siedzi typowy facet a jak kobieta zA kierownica. Facet wyluzowany kobieta jak na szpilkach. Dlatego też kobiety nie są pilotami samolotow bo przy pierwszym problemie zamykaja oczy i piszcza |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (naxxos) ...Dlatego też kobiety nie są pilotami samolotow bo przy pierwszym problemie zamykaja oczy i piszcza I tu się niestety mylisz coraz więcej kobiet siada za sterami samolotów, nawet za sterami dreamlinera LOT-u usiadła kobieta. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT (naxxos) ...Dlatego też kobiety nie są pilotami samolotow bo przy pierwszym problemie zamykaja oczy i piszcza I tu się niestety mylisz coraz więcej kobiet siada za sterami samolotów, nawet za sterami dreamlinera LOT-u usiadła kobieta. No tak, jedna |
|
|
|
|
W czasie II WW w Anglii, samolotami transportowymi głównie latały kobiety - jeśli się nie mylę oczywiście.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT W czasie II WW w Anglii, samolotami transportowymi głównie latały kobiety - jeśli się nie mylę oczywiście. Nie kojarzę żeby kobiety latały za Sterami ale może tak było, jestem za, żeby kobiety poszerzaly swoje umiejętności z prowadzenia pojazdów bo szlag mnie trafia jak widzę że zatrzymuje się do zera przedemna na pustym rondzie... |
|
|
|
|
Oj tam oj tam.
Grunt to za kółkiem nie gwiazdorzyć i się nie denerwować. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
CYTAT (naxxos) ...No tak, jedna Ja podałem przykład sławnego naszego dreamlinera ale uwierz,że jest ich dużo więcej. CYTAT (Rzeczpospolita) ...Ogłoszenia o pracę takich linii jak British Airways coraz częściej adresowane są do kobiet, a EVA Air, gdzie spośród 1200 pilotów 50 to kobiety,... Zawody takie jak kierowca jak i pilot zawsze kojarzą się z mężczyznami ale powoli i kobiety je zajmują. Najważniejsze jednak jest aby jak napisał mirek777 nie gwiazdorzyć,być skupionym na tym co dzieje się na drodze i nie wyzywać innych bo popełnili drobny błąd...być może mają gorszy dzień jaki dopada każdego z nas od czasu do czasu. |
|