|
|
|
Hejka
Polecam obsługę z AGD RTV Super pomocni, fajnie pomogli mi w zakupie Polecam😊 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
rtv euro agd ja również polecam - można coś sobie zamówić oglądnąć i nie trzeba kupować - fachowa obsługa - zależy im na kliencie - zawsze doradzą dobrze
|
|
|
|
|
Akcja trollo-reklam?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Raczej taka ciekawsza, bo tam chyba będzie o podobnej nazwie niedługo drugi sklep...
|
|
|
|
|
jak się krytykuje to szczera opinia a jak się chwali to musi być od razu reklama??
|
|
|
|
|
Raczej tak, bo dziś górę przejął marketing szeptany. Na opineo można sobie poczytać informacje od ludzi którzy coś kupili w danym sklepie, tu nie wiadomo.
|
|
|
|
|
Bo wiesz... niedawno w identyczny sposób inny sklep był na forum reklamowany.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Zaraz wszystkie skelpy z parku handlowego bedą miały taką reklame Pewnie vivo zabrało sporą część klientów
|
|
|
|
|
Tytuł posta wprowadza w błąd . Nie ma w Kauflandzie sklepu ani stoiska rtv-agd !
|
|
Dołączył: 26 Marz 2011r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
rtv euro agd ja również goraco polecam , zawsze miła ,pomocna obsługa ,miłe Panie
|
|
|
|
|
Ja nie przeczę, że obsługa jest tam miła... Tylko czy już tak źle interes idzie, że trzeba się tak reklamować?
Poza tym, obsługa to nie wszystko. Liczą się też ceny. - A te nie odbiegają od cen w innych elektromarketach. Lokal jest mały, bo ta firma nastawiła się w Stalowej, głownie na bycie punktem odbioru produktów zamawianych przez internet. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
A no dokladnie mozna tam w sumie tylko odbierac... bo oogladac nie ma co
|
|
|
|
|
Kupowałem tam smartfon oczywiscie na zamówienie bo mało co ciekawego maja na miejscu nie przecze obsługa w porównaniu do MediaExpert z VIVO bardzo miła ale w sumie klientów nie maja pewno za duzo wiec muszą czymś zachecic niemniej polecam...
|
|