|
|
|
Witam
Wraz z wiosną postanawiam zrzucić kilka kg ,ale samemu to się nabawie jeszcze większej nadwagi .Czy możecie polecić mi trenera personalnego lub dietę skuteczną ?? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Witam Wraz z wiosną postanawiam zrzucić kilka kg ,ale samemu to się nabawie jeszcze większej nadwagi .Czy możecie polecić mi trenera personalnego lub dietę skuteczną ?? Korzystałam z diety opracowanej przez http://diety.odwazsie.pl/ W cztery miesiące zrzuciłam 16 kg. Teraz już na diecie nie jestem, przestrzegam zasad, a waga taka, jak chciałam. Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Dobre rezultaty daje też naturhaus, widziałem na własne oczy i szczerze byłem w szoku.
|
|
|
|
|
CYTAT Dobre rezultaty daje też naturhaus, widziałem na własne oczy i szczerze byłem w szoku. Rezultaty sa ale drogo wychodzi ta dieta .... |
|
|
|
|
Witam. Kogo polecacie w Stalowej jako trenera personalnego??Interesuje mnie zarówno pomoc na siłowni i możę w mniejszym stopniu dieta.
|
|
|
|
|
dieta jest dobra ale racjonalna, ostra służy tylko zawodnikom i zawodniczkom kulturystyka / fitness...potem niestety efekt yoyo a ciężką twardą dietę ciężko w dłuższym wymiarze czasu przetrzymać !
|
|
|
|
|
CYTAT dieta jest dobra ale racjonalna, ostra służy tylko zawodnikom i zawodniczkom kulturystyka / fitness...potem niestety efekt yoyo a ciężką twardą dietę ciężko w dłuższym wymiarze czasu przetrzymać !a z trenerów jak już polecać to polecam Jakuba K z topgym
|
|
|
|
|
Bez ruchu nic nie zdziałasz. Dieta wiadomo to podstawa, ale ruch jest potrzebny. Jak Cie interesuje to mogę dać na priv namiary na zajęcia. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
dieta Vitalia+cwiczenia ułożone przez trenera. Koszt 100zł na 2 miesiące.Efekty sa
|
|
|
|
|
Korzystaliście może z jakiś diet na stronach internetowych?? Jakieś godne polecenia?
|
|