|
|
|
O co chodzi z tą modą na gołe kostki? Całą zimę widziałam jak dziewczyny (i chłopaki zresztą też) chodziły w spodniach do kostki, potem goła noga i adidaski. Nawet jak było -5C❄ a nawet jak było jeszcze zimniej. Naprawdę nie było im zimno? A myślałam że chodzenie w zimie bez czapki to głupota. Wam się coś takiego podoba?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To tak samo jak z modą na spodnie rozerwana na kolanach. |
|
|
|
|
Z GB przyszło jak wszytko inne... poczytaj o tym google
|
|
|
|
|
Moda modą, ale nie tak łatwo jest w ostatnim czasie spodnie o odpowiedniej długości kupić, tak więc niekoniecznie jest to świadomy wybór
|
|
|
|
|
noo jest zianie to tak zwane stópki,tylko po co im te skarpety jak stopa prawie cała goła
|
|
|
|
|
Potwierdzam, od dłuższego czasu szukałem zwykłych prostych spodni. Większość sklepów oferuje spodnie zweżane w nogawkach. Szlak mnie trafia na te pedalskie gatki😈.
|
|
|
|
|
CYTAT Potwierdzam, od dłuższego czasu szukałem zwykłych prostych spodni. Większość sklepów oferuje spodnie zweżane w nogawkach. Szlak mnie trafia na te pedalskie gatki😈. Polecam isc na rynek za rzemieślnika tam gdzie kiedyś ruskie były kupisz normalne spodnie no chyba ze musi być odpowiednia metka |
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
U chłopaczków wygląda to komicznie
|
|
|
|
|
A mnie [moderowano] wszechobecne ubrania z logo 4F. Jakby tych ludzi ktoś ponakręcał, że prawie wszyscy mają te znaki.
Moderowano przez: magpie Proszę bez wulgaryzmów!
|
|
|
|
|
Jak Cię [moderowano] to ich nie kupuj. 4F to polskie szmaty i fajnie, że Polacy kupują rodzime....
|
|
|
|
|
4F ma swoje 5 minut. Co w tym złego?
Tym bardziej, że ubrania robią całkiem dobre. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Kraj pochodzenia marki jest ostatnią rzeczą, którą wiem. Nigdy nad tym nie myślałem, po prostu widzę zatrzęsienie tego 4F wszędzie.
PS. Ja nie kupuje markowych łachów. Szkoda kasy na metkę. |
|
|
|
|
CYTAT O co chodzi z tą modą na gołe kostki? Całą zimę widziałam jak dziewczyny (i chłopaki zresztą też) chodziły w spodniach do kostki, potem goła noga i adidaski. Nawet jak było -5C❄ a nawet jak było jeszcze zimniej. Naprawdę nie było im zimno? A myślałam że chodzenie w zimie bez czapki to głupota. Wam się coś takiego podoba? Jak to co? Woda w piwnicy więc nogawki całe mokre. |
|
|
|
|
Teraz moda na 4F ,a kiedyś hitem były 3 paski Adidasa Osobiście nie mam fazy na metki,ale 4F lubię i kupuje,bo mają dobre rzeczy.
|
|
|
|
|
Nacht jesteś mistrzem,kto by pomyślał,że jest taki prosty sposób na stres
|
|
Dołączył: 20 Cze 2012r. Skąd: StaloweMiastoToDupa Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Ja tez nosze 4f dlatego ze trafiają w mój gust i super dopasowane sa numeracje. Za granica polaka mozna rozpoznać po ich znaczku
|
|
|
|
|
CYTAT O co chodzi z tą modą na gołe kostki? Całą zimę widziałam jak dziewczyny (i chłopaki zresztą też) chodziły w spodniach do kostki, potem goła noga i adidaski. Nawet jak było -5C❄ a nawet jak było jeszcze zimniej. Naprawdę nie było im zimno? A myślałam że chodzenie w zimie bez czapki to głupota. Wam się coś takiego podoba? Przynajmniej ... bezpieczne. A nie jakieś obcasy Trzeba by jakiegoś ortopedę-konowała zapytać, czy nie spadła liczba urazów, skręceń, złamań, stłuczeń ... Dopiero żenada, jak ktoś idzie jak jak jakaś kaczka, bo ma problem z utrzymaniem równowagi, albo jak na filmiku studniówkowym, w 3 minucie 80% buty pogubiło 4f, robi bardzo przeciętne ciuchy, jeśli chodzi o materiały i jakość za wcale nie małe pieniądze. Wstawiają już - nauczeni przykrym doświadczeniem - zamki YKK. Chyba ludzie idą po rozum do głowy, ubranie ma być bezpieczne, wygodne i zapewniać komfort termiczny |
|
|
|
|
to jest moda dla powodzian
|
|
|
|
|
4F jest po prostu TAŃSZY a wyglada podobnie do DROŻSZYCH marek. To, że szyte w polsce, nie znaczy, że z polskiego materiału, ale to i tak już coś.
Moda na gołe kostki już była w zeszłym roku. Jak KOMUŚ tak dobrze, to niech sobie chodzi hehe Głównie napalona młodzień, która łazi jak lemingi ;) Faktem jest że w sieciówki lansują tą "super" - "tanią" modę. |
|
|
|
|
CYTAT Moda modą, ale nie tak łatwo jest w ostatnim czasie spodnie o odpowiedniej długości kupić, tak więc niekoniecznie jest to świadomy wybór Ale to wystarczy założyć kozaki, albo jakieś inne buty z wyższym stanem. I już kostki nie są gołe. |
|
|
|
|
Gołe kostki i kolana w zimie to dla mnie glupota, a nie moda.
W lecie będą gołe brzuchy, dekolty i miniòwki... dziewczyny ubrane wzywająco... Gdziesz się podziały te skromne dziewczyny? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
@ RSTA |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Moda modą, ale nie tak łatwo jest w ostatnim czasie spodnie o odpowiedniej długości kupić, tak więc niekoniecznie jest to świadomy wybór Ale to wystarczy założyć kozaki, albo jakieś inne buty z wyższym stanem. I już kostki nie są gołe. Kozaki Co to w ogóle jest za twór?! CYTAT Gołe kostki i kolana w zimie to dla mnie glupota, a nie moda. Dla mnie głupotą jest większość Twoich wypocin na forum. |
|
|
|
|
...
|
|
|
|
|
... zresztą w tym kraju dla żadnego pokolenia nie ma przyszłości. |
|