|
|
|
kogo polecacie w stalowej i okolicy
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Multitrend, P. ma najwiecej wypadajacych i reklamowanych plomb w miescie, ale zapewnia ze implanty trzymaja sie znakomicie.
The great come back... |
|
|
|
|
CYTAT Multitrend, P. ma najwiecej wypadajacych i reklamowanych plomb w miescie, ale zapewnia ze implanty trzymaja sie znakomicie. 100/10 |
|
|
|
|
2 plomby mi po 3 miesiacach po multidecie mi wyleciały,zero reklamacji.usluga na szybkość co nieidze w parze z jakoscia a ceny wysokie
|
|
|
|
|
Kto zapewnia,że implanty trzymają się znakomicie?Ktoś kto je ma?
|
|
|
|
|
Pisza o tym ze najnowoczesniejsza "klinika" w miescie i nie ma powodów niewierzyc, zgłaszać reklamacji nie wypada i należy zapłacić trochę wiecej bo renoma. Podobno wszystkie 1000 z 900 wkreconych implantów trzyma się doskonale.☺
The great come back... |
|
|
|
|
Implanty trzymają się doskonale podobnie jak korzenie"usuniętych"zębów,tylko plomby jakoś słabiej.
|
|
|
|
|
Jaka jest cena implantów w stalowej? Ktoś zna cenę u Trafidły ?
|
|
|
|
|
CYTAT Jaka jest cena implantów w stalowej? Ktoś zna cenę u Trafidły ? Dowiadywałam się niedawno... ok. 3300. Najpierw wszczepienie implantu i tymczasowa korona a potem po przyjęciu korona końcowa. |
|
|
|
|
co sadzicie o p. Tradidłe
warto u niego? |
|
|
|
|
Poszukaj tutaj na forum opinii o tym panu i sama/sam zdecyduj.
|
|
|
|
|
Sprzęt dobry robota słaba. to daje 50/50. Albo wypadnie albo trzyma się doskonale. Klinika jak każda załataj dziura w naszym mieście biorą wymiary i ząbek frezują w Rzeszowie czy Lublinie jak wyślą można wkręcać wkręca się już po naszemu. Zapytaj na ile ci wystarczy i jak ci powiedzą na 100 lat poproś gwarancję na 50. Co do reklamacji proście paragony w RP mamy tzw. rękojmie - niezgodność towaru z umową. Ktoś kiedyś dostał paragon w klinice?
The great come back... |
|
|
|
|
CYTAT co sadzicie o p. Tradidłe warto u niego? Dobre bo zaraz po umieszczeniu przez stalowemiasto reklamy tego pana posypały się negatywne komentarze, zapomnieli zablokować ale szybko się zorientowali i usunęli wszystko, czemu teraz nie można nic napisać, wiadomo bo by poszły k.... i to nieźle, by sypnęło mięso, często słyszę na mieście o tymc "CENTRUM" którego sam niestety byłem klientem po czym aktualnie mam jeden ząb leczony kanałowo przebity korzeń i wypełnienie wciśnięte aż w kość szczęki, mam na to zdjęcie RTG , ząb robiony u tego pana specjalisty własnoręcznie, drugi cały czas pobolewa i ponoć został za głęboko rozwiercony niepotrzebnie oba widać na zdjęciu i konsultowane z innym prawdziwym specjalistą który namawiał mnie nawet na zaskarżenie tego pana bo są dowody czyli zdjęcia, ale nie mam ochoty na to choć nie wiem. |
|
|
|
|
Ja mam też ząb tam robiony, ale jak dotąd jest wszystko ok. Też doszły mnie słuchy że lecą plomby...
The great come back... |
|
|
|
|
Witam
Co sądzicie o jakości implantów i usłudze wszczepiania implantów w f-mie Dentes? Dziękuje z góry z a wszystkie komentarzem poparte WŁASNYM doświadczeniem. |
|
|
|
|
Leczył żeby u trafiły i wyleciał mi plomby
|
|
|
|
|
Z troche innej beczki. Czemu dentyści nie dają nam paragonów? Potem rzeczywiscie mogą być prolemy z reklamacjami... Nawet na usluge dentystyczna, bylo by idealnie jak by wypisali ile i za co przecież mają cennik za każdy zabieg. Hmm może za male obroty robią zeby kase miec ponizej 20 tys. rocznie jak myślicie? Biedne miasto to i male dochody. W STW wszystko możliwe za naprawe butów za 15 zeta paragon dostane a wydam 250 u dentysty i zadnego dowodu zakupu.
The great come back... |
|
|
|
|
Każdy dentysta musi mieć kasę fiskalną niezależnie od obrotu. Jak potrzebujesz paragon to go zażądaj.
|
|
|
|
|
Zainspirowales mnie bede brac paragony. Wam tez radze zwlaszcza za implanty!
The great come back... |
|
|
|
|
Ludzie nie dajcie sie złapać na super reklamy i "najnowocześniejszy sprzęt na rynku " w multident!!!
Po leczeniu u T. Stwierdziłam ze jedyne co mi przychodzi do głowy to złożyć pozew. Wydałam dużo pieniędzy a gdy zaczekam wymieniać problemy -nie przyznał ze to jego wina . Dokumentacji nie chciał wydać !!!! Boi sie . Ciekawe czy jestem jedną osobą która ratuje sie po nim u innych specjalistów ? |
|
|
|
|
Nie jesteś jedyna osobą, zapewniam.
|
|
|
|
|
Jak mają obowiązek kasy fiskalnej to i obowiązek wydawania paragonów... ale co tam ja wiem.
The great come back... |
|
|
|
|
Przy zakupi implantów to dobrze by było jeszcze gwarancje producenta mieć, bo pewnie dają na implanty dłuższą gwarancję niz jest na usluge wszczepienia czyli 1 rok. Taki stomatolog powinien nam dac dowód zakupu implantu a za usluge pomiaru i wstawienia osobny paragon. No ale wtedy na implant ni moznanarzucic swojej marży za ... nic.
The great come back... |
|
|
|
|
Nie można narzucić swojej marży za ... nic
The great come back... |
|
|
|
|
Stalowa Kobieta na czymś trzeba się nauczyć, szkoda że tym razem na twoich zębach. Ciekawe jak się sprawa skończy z doktorem T. daj nam znać czy doszło do ugody i zadośćuczynienia.
The great come back... |
|