|
|
|
myślę że współdzielni nie chodzi o panią L i to kto ją lubi kto nie,problem z tego co wiem to postepujący spadek produkcji,niekompetentne zarządzanie /bo ci ludzie nie są z branży i nie bardzo wiedzą co robić oni są z układu|
Ponadto cała spółdzielnia pogrąża się finansowo,i to jest problem,ludzie w społem dużo wiedzą ale nikt ich nie słucha, wybory ustawione,związki szykanowane to co oni mają robić,członkowie rady powinni pochodzić ze spółdzielni a nie z kosmosu bo gdzieś im się nie udało |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ALE SKĄD BIORĄ SIĘ CI LUDZIE??? NP PAN KIEROWNIK PIEKARNI Z JAKIEJ OKAZJI ON ZOSTAŁ KIEROWNIKIEM JAK NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA O NICZYM CO SIĘ TAM DZIEJE
|
|
|
|
|
Nowa Rada Nadzorcza w PSS SPOŁEM
1. Ryszard Jaśkowski – Przewodniczący RN, 2. Andrzej Słabowski – Z–ca Przewodniczącego RN, 3. Augustyna Stawicka-Mączka – Sekretarz RN, 4. Małgorzata Giec – Przewo Komisji Ekonomiczno–Gospod. RN, 5. Maria Kowalik – Z–ca Przewo Komisji Ekonomiczno–Gospod. RN, 6. Danuta Erbel – Członek RN, 7. Roman Karbarz – Członek RN, 8. Grażyna Marzec – Członek RN, 9. Grażyna Rychel – Członek RN |
|
|
|
|
//ile jeszcze postów kolega napisze CAPSLOCKIME ??
|
|
|
|
|
zdjęcie nowej Rady Nadzorczej http://www.spole(...)cza.html
|
|
|
|
|
CYTAT NO TO TERAZ SIĘ PYTAM CO W RN ROBI PANI MARIA KOWALIK JAK ONA MIAŁA JUŻ SWOJE 5 MINUT W PSS-IE I POWINNA JUŻ BAWIĆ WNUKI I BUJAĆ SIĘ W WIKLINOWYM FOTELU. a gdzie ZPC ma swojego przedstawiciela, |
|
|
|
|
//ile jeszcze postów kolega napisze CAPSLOCKIME ??
|
|
|
|
|
Batory pisz z małej litery [caps lock]
a kucyk idzie na browarka ... ma w nosie p....i basta mlotek:: //moderator: kolega kucyk: nie za dużo emotek ? |
|
|
|
|
ale panowie macie problemy. nie pisz caps lokiem , za dużo emotek normalnie jak w kabarecie. tak jakby nie było ważniejszych spraw
|
|
|
|
|
sklepy coraz ładniejsze
|
|
|
|
|
dziś kupowałem bułki,,,są prze pycha???
|
|
|
|
|
[cytat]ALE SKĄD BIORĄ SIĘ CI LUDZIE??? NP PAN KIEROWNIK PIEKARNI Z JAKIEJ OKAZJI ON ZOSTAŁ KIEROWNIKIEM JAK NIE MA ZIELONEGO POJĘCIA O NICZYM CO SIĘ TAM DZIEJE[/cyta
popytaj w POLDRINKU a najlepiej u pana Wachnika w warszawie |
|
|
|
|
społem ok...
|
|
|
|
|
powrót p.Jaśkowskiego do społem ta jakis chichot historii,ten człowiek miał być wykluczony niedawno ze spółdzielni,ówczesna rada nie zdążyła tego zrobić ponieważ upadła.Prawdopodobnie któryś z prezesów pożegna się niedługo ze stołkiem by zrobić miejsce,byly przew.rady pan M. ZOSTAŁ PERFIDNIE WYKORZYSTANY
to cały czas jest tylko wielka gra w której na pewno nie chodzi o spółdzielnię,tak zresztą jest w kazdej firmie |
|
|
|
|
CYTAT powrót p.Jaśkowskiego do społem ta jakis chichot historii,ten człowiek miał być wykluczony niedawno ze spółdzielni,ówczesna rada nie zdążyła tego zrobić ponieważ upadła.Prawdopodobnie któryś z prezesów pożegna się niedługo ze stołkiem by zrobić miejsce,byly przew.rady pan M. ZOSTAŁ PERFIDNIE WYKORZYSTANY to cały czas jest tylko wielka gra w której na pewno nie chodzi o spółdzielnię,tak zresztą jest w kazdej firmie pan M sobie sam jest winien jak odwołali K a zarząd się śmiał to mogli odwołać ich a tak wydymany został przez swych kolesi . w walce o kasę nie ma koleżków panie M,: |
|
|
|
|
były wróg może okazać się sprzymierzeńcem niech pan to przemyśli :
|
|
|
|
|
Społem jest ok !
|
|
|
|
|
CYTAT Społem jest ok ! zajmij się robota synku bo płaci ci państwo;teleznajdo |
|
|
|
|
Ja tam chodzę na zakupy do Justynki
|
|
|
|
|
do pana M byłegoprzew.RN który zachowywał się jak właściciel społem "nosil wilk razy kilka poniesli i wilka" czy warto było strzelic tyle goli do własnej bramki aby w końcu dostać czerwoną kartke ? kto następny do odstrzału w społem?
|
|
|
|
|
do pana M byłegoprzew.RN który zachowywał się jak właściciel społem "nosil wilk razy kilka poniesli i wilka" czy warto było strzelic tyle goli do własnej bramki aby w końcu dostać czerwoną kartke ? kto następny do odstrzału w społem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
To co się dzieje w RN to jest jakieś nieporozumienie. RN powinna się składać z młodych ludzi którzy mają jakieś nowe pomysły a nie ze starych wyjadaczy co mieli swoje 5minut i ich wywalili a teraz wracają i uważają się za mądrych. A wracając do pani L z piekarni to powiem jedno. Sama sobie narobiła bigosu ale kierowniczka do spraw handlu na piekarni to też jest dobry numer. nie zna się kompletnie na tym co robi a zamieszanie robi za dziesięciu. O kierowniku też nie można nic dobrego powiedzieć. plącze się cały dzień, ni za nim, ni przed nim. powinien się troszkę bardziej interesować tym co dzieje się na produkcji, a nie jakimiś pierdołami co mówi mu pani kierowniczka albo prezes. Na piekarni jakby wyleciało kilka osób to napewno by to nie przyniosło strat, wręcz przeciwnie myślę że byłoby lepiej a takimi osobami są np kierownictwo, pani M, i kilka osób z produkcji.
|
|
|
|
|
w justynce to kierowniczka powinna wymienić swoich zastępców (stare kierowniczki)
sa aroganckie i odnoszą sie beszczelne wobec pracownic jestem tam stałym klientem i czesto to obserwuje a dziewczyny sa bardzo przyjemne |
|
|
|
|
CYTAT w justynce to kierowniczka powinna wymienić swoich zastępców (stare kierowniczki)
sa aroganckie i odnoszą sie beszczelne wobec pracownic jestem tam stałym klientem i czesto to obserwuje a dziewczyny sa bardzo przyjemne |
|