|
|
|
Witam orientuje sie ktos gdzie w stalowej lub okolicach najlepiej przyciemniaja szyby chodzi mi o auto w kombi i ile mniej więcej moze to kosztowac wiem gdzie sa takie warsztaty ale chce zasięgnąć waszej opini moze ktos robil i poleci konkretny warsztat
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Ja robiłem w Nisku chyba auto marco. Autko już kilka lat jeździ z tymi szybami i nic się nie dzieje ;-)
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Witam orientuje sie ktos gdzie w stalowej lub okolicach najlepiej przyciemniaja szyby chodzi mi o auto w kombi i ile mniej więcej moze to kosztowac wiem gdzie sa takie warsztaty ale chce zasięgnąć waszej opini moze ktos robil i poleci konkretny warsztat Hadykówka - szybko, tanio, solidnie. Nie wiem ile za kombi ale za hatchbacka dałam 200 zł.
|
|
|
|
|
na LOK-u przyciemniane w kombi koszt chyba 550
|
|
Dołączył: 29 Cze 2013r. Skąd: rst rni snd tgb Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Lok
Korzystałem (siedziba w tych "garażach od strony Niska/obok warsztatu wulkanizacyjnego) jestem zadowolony Polecalem innym skorzystali i też zadowoleni |
|
|
|
|
macie jakiś kontakt do tego z hadykówki >>????
potrzebuje przyciemnic szyby w alfa romeo 147 3d |
|
|
|
|
jaki koszt alfa romeo 147 3d
|
|
Dołączył: 31 Marz 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Hadykówce za kombi mondeo, o ile dobrze pamiętam, płaciłem 280zł lub 260zł. Kontakt poszukaj w necie.
|
|
|
|
|
880896223
Hadykówka, robilem tam 4 auta, najwyższa jakość, polecam |
|
|
|
|
A może wiecie czy da się usunąć folie z tylnej szyby bez uszkodzenia ogrzewania szyby? Chcę wymienić bo bąble wyszły ale mam obawy, ewentualnie kto by się tego podjął?
|
|